Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

** Silvania.net ** - najlepsze RPG w Polsce! (Zapowiedź)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję osoby, która potrafi kodować w html i php. Wynagrodzenie oczywiście. Kontakt na podane namiary w 1 poście.

Około 80% pluginów jest już gotowa ! Wieczorem postaram się wypisać jakie rzeczy wprowadzone zostaną do gry.

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To super ;3 sporo osób zostawiło ten projekt w zapomnieniu ale myśle że na start będzie pełno graczy , by było z kim grać. :P

Opublikowano

Dlaczego moderator w tym temacie tak wycina wszystko i wszystkich? Czyżby ból dupki?

Opublikowano

Powstała nowa oficjalna strona sewera! Zapraszamy!

xxx

Opublikowano

Xxx fajny modek. To nie fora konkurujace z wani tylko potrzebne do rozgrywki... a w metinie to co? Podaja linki. A kazdy serwrer dedyka ma swoje forum....

Opublikowano

@up

zaraz warna dostaniesz

ja pewnie tez

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ale przecież na tej stronie NIE MA FORUM!!!!

Proszę o konkretne wyjaśnienie, dlaczego link został usunięty.

Opublikowano

refresh

Strona serwera - http://silvania.net

Nie ma tam forum, więc nie łamie regulaminu.

@Ależ marni są tutaj moderatorzy, żeby zmieniać przekierowanie linku, który podałem bo nie potrafi się przyznać do błędu. Lewackie paskudy.

Opublikowano

Dodałem nowy post na stronie, wkrótce więcej info.

Pozdrawiam.

Strona - http://silvania.net

Witajcie, szybko i na temat postępu prac :)

W związku, ze zmianą mechaniki gry z closed na open world, trzeba przygotować nową mapę przystosowaną do tego standardu. Dzielić się będzie ona na wyspę początkową, wyspę główną oraz kolejno dodawane w przyszłości wyspy tematyczne, pustynie, jungle, zimowe itd. Prace z pluginami idą bardzo dobrze, jednak jeszcze wiele pracy musi zostać wykonane.

Jednak zapewnione niuanse to np.

• System trade
  • System gildii, gild masterów, motd itd.
  • System party z losowaniem itemów, które dropneły z bossa!
  • Jedzenie regeneruje, życie w czasie spożywania, nie ma głodu!
  • Języki! Więcej info niebawem

To co widzicie po prawej to jest server testowo budowlany, wybaczcie za nie wrzucenie info o tym, że to nie jest prawdziwy server.

Cała mapa przygotowywana jest od zera, bez generatorów !!

Kilka fotek (kliknij aby powiększyć) :

fota3.png

fota2.png

fota4.png

fota8.png

fota6.png

fota5.png

fota7.png

Dziękuję, niebawem więcej info i zdjęć.

Opublikowano

Super, już nie mogę się doczekać. A tak w ogóle, jak naciskam rekrutacja, to nic mi się nie pojawia, żadnego wzoru, nic. Jak mamy składać podania i kogo najbardziej potrzebujecie?

Uczeń
Opublikowano

Drugi ss od góry przypomina nieco "Hełmowy Jar" z popularnej gry "The Elder Scrolls V: Skyrim". Nie mylę się? ;)

Opublikowano

I nadal nie ma żadnych wieści jak składać podania do załogi... Brak wzoru, brak wymagać, brak informacji o tym, kogo serwer potrzebuje. Dziko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...