Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

** Silvania.net ** - najlepsze RPG w Polsce! (Zapowiedź)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może jakieś nowe ss'y ? :D chętnie bym coś zobaczył nowego z serwera

Ponawiam prośbę. A co do samego serwera/prezki to widzę, że zostały dobrane bardzo dobre, ciekawe pluginy, które uwielbiam. Pozatym reszta też jest interesująca.

Mam nadzieję, że start bd jak najszybciej :D

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Nie raklamujcie się jako najlepsze RPG w polsce bo tak nie jest. Widziałeś server Overland?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ja pierdole. Tyle powiem.

Milion pluginów gówna RPG i takie śmieci - wszystkie serwery ''RPG''

Ten serwer . . . Prawdziwy RPG, questy, moby, żarcie, bossy, cud miód malina. Czekam na start <3

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up x2

Jesteś żałosny człowieku.

Overland jeszcze nie wystartował

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Już na screenach widać że nic tu autorskiego nie ma, gówno tyle powiem ;)

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

@Hotarti - Overland to projekt, który startował na minecrafcie, a prawdopodobnie stanie się samodzielną grą, nie jest zatem serverem minecraft. Swoją drogą wykorzystuje grafiki z gry Cube World.

@Grzepcio - Na podstawie screenów z mapy i opisu potrafisz odczytać jakie są wgrane pluginy, kto je pisał, a może nawet cały kod źródłowy? Zgłoś się zatem do jakieś organizacji szukającej lekarstwa na raka, takie umiejętności 13 letniego dziecka na pewno się przydadzą.

Opublikowano

@pokaysku

Sam byłem na serwerze Overland i powiem ci tak - testów nie było, jedynie budowniczy i inne wybrane osoby miały wstęp na serwer, ale BEZ MODÓW

A co do Silvenii, ja już mówiłem że na nią czekam ale coraz bardziej zdaje się tracić popularność

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Bosh. Kolejny RPG z pluginami na siłę. Tak trudno parę modów dodać chociażby na te grafiki i żeby przedmioty nie były udawane? Te 50 MB nikogo nie zbawi i jak będzie chciał zagrać to ściągnie mody... :/

Opublikowano

@OminouS - moim celem jest stworzenie serwera RPG na vanilli. Co to za sztuka wrzucić parę nędznych modów z itemami, zrobić instalke z nowym logiem = zajebisty server? Sztuką jest wyciągnąć coś, czego jeszcze nigdzie nie ma i jest dostępne dla wszystkich bez ściągania nieautoryzowanych treści, zmieniana wersji clienta, wgrywania modów itd.

@Topic - Server Overland znam na tyle, aby móc się wypowiadać w najmniejszym stopniu, nie znam ludzi tworzących go, jednak z tego co ostatnio czytałem, to na prawdę spory projekt. Jednak tak jak mówiłem, wygląda mi to na zalążek niezależnej gry, a nie serwera Minecraft. Dlatego proszę skończcie dyskusje na ten temat, bo obrzucanie się obelgami typu " masz 10 lat" już dawno wyszło z mody.

Co do Silvanii, progres jest cały czas, zmieniłem trochę koncepcje i chcę wprowadzić otwarty świat, oczywiście zbudowany od podstaw, zarezerwowana jest już domena, a ja zabieram się ostro do pracy, ponieważ teraz będę miał więcej wolnego czasu :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oj czekamy, czekamy i się nie doczekamy...D:

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...