Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

** Silvania.net ** - najlepsze RPG w Polsce! (Zapowiedź)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie się zapowiada, szkoda że takie wymogi na budowniczego..

I jestem za tym co powiedziałeś. Minki 'xD, :D, :P" są robione na szybko. Niektórzy się nimi bawią, a zostały zrobione by wyrażać swe uczucia. :]

Pozdrawiam Kredka.

Opublikowano

Serwer prezentuje się znakomicie, już się nie potrafię doczekać startu!

Bardzo ciekawa jest regeneracja HP na serwerze, będzie zacięta walka. :)

Questy i inne rzeczy również dodadzą coś nowego do rozgrywki.

Pozostaje czekać! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Niebawem postaram się postawić stronę. Tam znajdą się najnowsze informację z serwera, rankingi, sklep sms i wszystko inne związane z serwerem :)

Zapraszam do komentowania.

Opublikowano

Ja mam pytania:

1. Jeżeli serwer się rozwinie to będą resety itemów, map itd.?

2. Czy powstaną inne serwery? (Silvania będzie siecią serwerów.)

Opublikowano

1. Nie wiem co przez to rozumiesz? Serwer będzie trwał, nie będzie resetu map bo niby po co, itemów też nie. Będę wprowadzał częste up-date, w którym będą pojawiały się dodatkowe miejsca, itemy, bossowie, questy itd. To już tylko kwestia ilościowa, reszta jest załatwiona :)

2. Nie planuję na razie innych serwerów, chcę skupić się na tym jednym.

Opublikowano

I właśnie na takie wypowiedzi liczyłem. :)

A co do drugiej to niektórzy robią na odwal się sieć serwerów i chcą mieć z nich '$$$'. Zrób jeden serwer, a porządny. Zawsze się znajdzie jakiś nowy gracz, który zagra na Silvanii, na krainie smoków. :]

I jeszcze jedno, zbuduję Ci coś. Może to dodasz na mapę, może też nie.

Opublikowano

Odpowiadając i uprzedzając kolejne pytania - beta testy zaczną się najwcześniej za 2 tygodnie a zapisy do nich zostaną ogłoszone nieco wcześniej. Tak jak widzicie w F.A.Q. nie ma jeszcze planowanej daty startu. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli jest ktoś zainteresowany współpracą podczas budowy strony, ofc za $$ niech się ze mną skontaktuje :)

Opublikowano

Tak, proszę napisz do mnie na gg/skype czy spełniasz wymagania i wyślij jakieś prace poglądowe :)

Opublikowano

Według ankiety start serwera ma być jak najprędzej? Weźcie też pod uwagę, że chyba lepiej trochę poczekać niż grać na zbugowanym i słabo dopracowanym serwerze :)

Opublikowano

@Tak serwer będzie hardcore, jeszcze nie zostało ustalone na jaki okres czasu będzie ban po śmierci. Raczej nie więcej niż 2-3 dni.

@Nie dostałem dzisiaj żadnej wiadomości, jaki jest twój nick?

Opublikowano

Może i nie nowość ale zawsze urozmaicenie od /warp abc :)

Dzisiaj dodany zostanie system handlu, będzie można handlować za pomocą okna takiego jak skrzynia! Koniec z nieuczciwymi graczami lub złodziejami. Oczekujcie informacji w tym temacie :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...