Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli będziecie nadal przeszkadzać - nie będzie dzisiaj serwera.

@UP

Jeśli widziałeś to z Ciebie super hacker bo musiałeś wejść na nasz serwer, zalogować się do SSH lub na FTP -> wejść w odpowiednie ZABEZPIECZONE pliki i zobaczyć TSa.

BTW. Jedyne co ze strony możecie zobaczyć to pliki .swf typu "ship_10.swf", nic więcej ;)

Bo strona jest autorska, a nie ta od linkpada :D

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@tolvat

Nie przejmuj się tym spamem. Rób co do Ciebie należy a nie marnuj czasu z ludźmi którzy potrafią tylko hejtować.

Takie moje zdanie na ten temat, powodzenia :)

ESTAVIA.PL

Opublikowano

spierdalaj pijawo co ma 5 postów

tak wiem co to znaczy analfabeta "dorosły człowieku"

Oj ktoś tutaj się zdenerwował wołaj po mame żeby pieluszkę zmieniła..., kurwa jak można się tak napinać ...
Opublikowano

Jak to przeczytałem to się dopiero uśmiałem. To jest dopiero podejście do graczy! Łaskę nam robisz? Nie rób serwera.

To na nim nie graj ??? Prawdę napisał....

Opublikowano

Po wybraniu firmy wynosi mnoe do wybrania firmy ;_:

Gdy chce wjesc na strone glówną to wywala mnie do wybierania firmy;_:

WTF?

WojakPL - Banned

Opublikowano

Ogarnijcie ludzie downa dostałem oficjalną informację od tolvata że serwera dziś nie będzie ponieważ są problemy z serwerem ponieważ nie jest to hop siup a wy jak bydło się rzuciliście na podaną stronę tu macie z kopiowaną rozmowę. <21:53:43> "Tolvat": mam problemy
<21:53:48> "Tolvat": z serwerem
<21:57:55> "Tolvat": Napisz w temacie na MPC - że serwera dzisiaj nie będzie ze względu na to że przeszkadzacie
<21:58:00> "Tolvat": i napisz że zablokowali mi pisanie
<21:58:03> "Tolvat": i dlatego za mnie piszesz
<21:58:35> "tolvat weź przyjdź": ok
<21:58:42> "tolvat weź przyjdź": mogę z kopiować to
<21:58:54> "tolvat weź przyjdź": co napisałeś
<21:58:59> "tolvat weź przyjdź": na dowód żeby uwierzyli
<21:59:42> "Tolvat": tak
<21:59:57> "tolvat weź przyjdź": ok
<21:59:59> "tolvat weź przyjdź": zaraz napisze

Opublikowano

Pewnie poobrażajmy się wszyscy na siebie.

To co tu się dzieje jest aż przykre, wiadome jest dla wszystkich że na MPC jest pełno dzieciarni ukształtowanej przez Metina itp. więc tolvat skoro udajesz takiego poważnego gościa powinieneś brać na to poprawkę, że rzucając temat dotyczący dość porządanej rzeczy jaką jest prywatny serwer DO będzie tu wielki płacz i zgrzytanie zębów.

Pisząc tutaj co jakiś czas że "będize potem", "będzie jutro", "będzie dziś" itp. sam prowokujesz tą bande dzieciaków do pisania głupot. A w konsekwencji ty robisz im kontre i piszesz że "dzisiaj nie będzie".

Przykre, ale ten serwer nie ma przyszłości, 0 ogarnięcia, 0 logicznego myślenia, JD skończy PBDO i zrobi prawdziwy serwer dla elity DarkOrbit do której uważam że się zaliczam hehe

Pozdr

Opublikowano

@up

Ogarnij downa kolego sam wszedłem na serwer i wszystko działało to nie jest tak łatwo wgrać 4000plików i wszystko ładnie zrobić jesteś taki koxu to rób swój i tu nie zaglądaj ani nie zostawiaj po sobie bezużytecznych postów...

Opublikowano

Obstawiam że Miszczu mu dał bo zazdrosny...

//Źle obstawiasz, jednak ważne jest to, że tolvat wie, za co blokadę dostał i jeżeli zechce się z wami podzielić, to się dowiecie.

Ls.

Opublikowano

Widzę że niektórym moderatorom się w dupach poprzewracało. Szymon1215 zejdz snikersa bo zaczynasz gwiazdorzyć.

Jak gramy Fair Play to fair play.

@Topic.

Z tego co widzę to serwer postawiony na VPSie nie na dedyku.

@up.

Dokładnie tak Szymon jest zazdrosny ,dowód:

64tr0g.jpg

Oj Szymonie kłamczuszku ,nie ładny dajesz przykład jako (pseudo)moderator :)

Opublikowano

Cóż, jeżeli autor tematu tak sprawia sprawę, to muszę niestety napisać sprostowanie.

Otóż tolvat dostał 24 godzinną blokadę na pisanie za ten raport.

+16

gfuu.png

@NectarOrange

Brnij dalej w spam, a w końcu będziesz miał 100% na pasku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...