Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

małe info, cena silków za SMS:

76 silks za 4,92 zł

114 silks za 7,38 zł

172 silks za 11,07 zł

362 silks za 23,37 zł

477 silks za 30,75 zł

oczywiście są dostępne inne formy płatności typu psc czy ukash za, które mniej się płaci.

@up, proszę skończcie już te żałosne komentarze...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy bedzie grać tam gdzie mu się bedzie podobac i sprawa bota czy bez niego na niektorych serwerach nie masz nic do gadania ... od globca sie zaczely boty wiec skoncie : Ja osobicie preferuje reczne granie ale jesli mialo by to sens i bylo dla kazdego takie same. Bo ja nie mam czasu zeby siedziec na silku nie wiadomo ile zeby nabic lvl . Jezeli raty bylby okej to recznie moge bic jak najbardziej ale jak ja nie mam na to czasu to bot zrobi to za mnie .i Kwestia tego jescze wchodzi ze ja bede recznie klepal ten miesiac a reszta napier.... na bocie to gdzie tu logika ^. Ja gre na privach pojmuje jako gre for fun i tyle na ten temat
> Nie wiem dlaczego niektorzy wypowiadaja sie nie na temat nie zwiazane z serwerem<
\
>>a pytania takie ze nie moge sie teraz zarejestrowac to naprawde bardzo logiczne pytania , takich ludzi to ja nie pojmuje <lol

Czekam spokojnie na godzine 16 >< Zagramy to się dowiemy co to za serwer i czy jest sens ale z zapowiedzi bardzo mi sie podoba >przynajmniej cos dla mnie

Myślę że się wyrobią a przekonanie o tym bedzię otwarta rejestracja godzine , pół godziny przed otwarciem

tak więc spokojnie bez paniki wszystko jest pod kontrola :>

Opublikowano

Przechodza tutaj bo na venture nie mozna miec bota itp itd. a dzieci nie umieją grać bez bota ..... żałosne.

Nie pomyślałeś przypadkiem, że ludzie nie mają czasu napierdalać jak pojeb ręcznie 12345 i tak przez xxx godzin?

Nie rozumiem tego pojęcia "nie umieją grać ręcznie" Do zabicia penona potrzeba jakiegoś jebanego skilla?

Czy może ręczne dotarcie na spota jest jakąś wielką umiejętnością? Nie no ludzie, na prawdę nie trawię takich komentarzy...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie siej fermentu, że nie działa Download, kiedy działa. Wystarczy wejść na stronkę i pobrać z innego źródła.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przechodza tutaj bo na venture nie mozna miec bota itp itd. a dzieci nie umieją grać bez bota ..... żałosne.

Wkurwia mnie takie tłumaczenie... JA osobiście nie botowałem na venture , i nie przechodzę dlatego bo na Venture nie można mieć bota.. Tylko dlatego że po prostu ludzie odchodzą , a druga sprawa dla mnie server ten zrobił się nudny , a Guildia w której byłem niestety zrezygnowała i odeszła , więc sam nie mam zamiaru grać.

Myślę że ludzie tutaj dobrze wiedzą czego chcą i oczekują od servera. Ja też osobiście nie mam "X" czasu na grę , a skoro jest BOT allowed to na pewno spróbuję coś ogarnąć , i to nie dlatego żeby zrobić sobie "X" kont i mieć "X" golda , tylko dlatego żeby nie odstawać od innych z lvlem no i przede wszystkim dlatego bo nie zawszę mam czas by siedzieć na Silku.

btw. Mam nadzieję że server wypali , nie będzie nudno , bo prawdopodobnie zrobię własną Guildie International. Czekam na dalsze info :)

Wie ktoś może coś na terma Downloadu i REG?

@EDIT

ok mam download :) już wszystko wiem

@UP

dzięki za info

Opublikowano

z ich stronki
http://5.153.9.121/?page=home

Nowa notka serwera ale nie jestem pewny tego czy jednak otworza dzisiaj o 16 i zdaza zrobic co maja czy jednak otwarcie się przedłuzy ...
piszą ze o 4PM czasu serwera a teraz jest 12:45 ... pozyjemy zobaczymy ...

Dear Players,

Sorry guys, As it always happens, servers are unable to open at the time when they say they would open.

We have had a lot of problems int he last few says and a lot of
spamming taking place with the expectation for immediate answering.

However, we are different. We are going online at 4 PM Servertime and will fix the remaining things as it goes.
Feel free to report bugs anytime, however be sure that its a bug before you report it.
(One of the beta testers used a HP pot and said that "MP pots dont give MP" xDDD)

Therefore, before you start telling us something, verify it yourself please.

Thank you with Regards,

Royalblade

No ale i tak zaczekam i zagram :) Niech lepiej naprawia to co trzeba

ile razy mozna sie pytac o tą rejestracje ??? LUdzie serwer jescze nie otworzony to jak macie sie rejestrowac .. jak serwer bedzie on to otworza takie to kurna trudne :?

Opublikowano

Wreszcie forteca w niedziele będzie. Tylko mogliby na ten czas jedną zrobić. Jeżeli więcej graczy by wbiło to wtedy otworzyć dwie pozostałe. Bo co to za walka na trzech fortach z graczami hmm 200.

@up

4 P.M to jest 16 po południu. Jak by pisało A.M to wtedy w nocy by otworzyli.

P.M - popołudniu

A.M - przedpołudniem.

System 12 godzinny.

Opublikowano

Tak też mi się własnie wydawało :) Aham to już wiem co autor miał na myśli :) Nie do czytałem że oni są inni i serwer wystartuje to się ciesze :) Jescze
3 godzinki i lecimy z tym koksem :) hehe

Opublikowano

Wszystkie te osoby, które płaczą o bota mają wielki ból dupy bo sami nie potrafią bota skonfigurować i zżera ich zazdrość, że ktoś inny sobie boci, a on nie bo jest głupi i nie potrafi go ustawić.

Opublikowano

Wszystkie te osoby, które płaczą o bota mają wielki ból dupy bo sami nie potrafią bota skonfigurować i zżera ich zazdrość, że ktoś inny sobie boci, a on nie bo jest głupi i nie potrafi go ustawić.

haha :) Dokładnie i te jescze osoby które płaczą mają bardzo dużo czasu żeby bić lvle w silka poniewaz nie maja oni rodziny , pracy tylko 24/7 moga grac jeść iść do wc i tak w kolko > powodzenia dla nich a w przyszlosci zycie ich nauczy zycia gdy zabraknie im bliskich osob ktore na nie wykladaly ....Poza tym jak ktos jest negatywnie nastawiony na serwer i sie mu nie podoba a nawet na nim nie gral to po co sie wypowiada zalosny nobek ....Tepic takich to malo powiedziane ...

Opublikowano

UlFZd.jpg

Nijfb.jpg

jak chcecie to możecie wbic teraz na beta testy i sobie pobiegać. ID beta1, beta2,beta3 do beta60 pw thanksvelestia.

Opublikowano

download z docgoogle wyskakuje mi błąd po pewnym czasie podczas sciagani z kolei files.fm 100kb transfer moze na wieczorynke zdążę...

Opublikowano
https://docs.google.com/file/d/0B63O0MUbGJ1bUW9GRzgyZU5wVEE/edit?pli=1

chyba najnowszy link do downloadu, sprawdź czy ten działa. Bo tamten start podobno nie bardzo, ponoć został zablokowany przez zbyt dużą ilość pobrań -.-

Opublikowano

duzo pytań co do gildi, zakładam z 2 kumplami gildie, nakurwiamy opór, forteca nasza !

nazwa Crashers ( kto grał na zszc bedzie znał tą moc :) )

pm zaraz po otwarciu do Adi lub YuuHi

Opublikowano

s0nek . ipadfrench i reszta ekipy z venture będą grali :) więc będzie się działo =) hehe
oczywiście dochodze do swojej starej ekipy hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...