Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mam pojęcia, wrzucił go designer serwera, nie glówny właściciel. Ale zapewniam ze link jest dobry :)

@@edit

royalblade is at work so he cant change that at the moment.

jak widać administrator strony jest w pracy i nie może zmienić downloadu na stronce

tak napisał designer :)

Opublikowano

@tadzik09 lamus to jest z ciebie, napierdalasz pewnie 24/7 1234 i wyglądasz jak frajer w okulakach ze zjebanym ryjem itd. Ile byś nie grał w silka to i tak cie zcisne na pvp jak szmate :) widzimy się w grze...

Niuhahahahahaahaha :D switna riposta ^^

Uczeń
Opublikowano

Jakoś te linki nie działają... Przy kliknięciu download otwiera się ta sama karta znów z 3 downloadami i tak można sb w nieskończoność .

Opublikowano

http://files.fm/u/zyqpbzg no to ściągamy :)

Dzieki gośćiu za tego linka ;> Najlepiej sciagnąc własnie przez torrenta no i myśle że to jest prawidłowy client bo rzeczywiśćie na stronce jak narazie nie można tego pobrac bo w nieskonczonosc sobie mozna klikac ale pewnie to naprawia ^

Również czekam na otwarcie serwera i myślę żę to nie bedzie pasztet :) Widzimy się o 16 w grze .Myślę że zrobimy dobre party na początek aby szybko lvla wbić ;) Pzdro

Opublikowano

nie rozumiem wczoraj byl jeszcze ostatni link z downloadu na valesia.com dostepny , przeciez mam go na dysku bo sciagalem przez noc teraz tylko czekac do 16 :-)

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

rejestracja jest zamknięta, czy tylko ja nie mogę? ;)

@kroko125, zluzuj majty. Nawet zapytać sie nie mozna, a ty juz stwarzasz. :|

Opublikowano

Kurde ludzie.. rejestracja jest obecnie wyłączona i być może zostanie włączona godzinę przed otwarciem serwera który odbędzie się o 16:00 bądź wraz ze startem serwera.

kroko9115679.jpg

Opublikowano

załapał się ktoś na beta testy ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

no tak, tylko było to koło 1 w nocy, a ja już kimałem niestety. GM udostępnił 60+ kont i login był otwarty na jakiś czas, no ale teraz już jest zamknięty niestety...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Hah widze że większość osób które wychwalało Venture przechodzą tutaj. Czyli co mam rozumieć że hand grind się znudził ?

Co do serwera. Miejmy nadzieje że wyrobią się na czas. Śmiem wątpić w to bo jeszcze nikt nie ruszył na czas. Widzę że wpisali że robią oldschool. Śmieszy mnie to jak admini wprowadzają nowe npc, jakieś auto equipy, suny usuwają, napiszą cap 90 i mamy OLDSCHOOL. Jak chcą robić oldschool to niech postawią serwer na plikach ecsro / swsro. Obecnie jedyny serwer najbardziej zbliżony do starych czasów to Goodtimes :)

@down

Ja gram od czasów jak na iSRO były 4 serwery i popularny isrobot + softmod. Odkąd gram w silka odtąd botuje więc tak jestem dzieckiem i nie potrafie grać bez bota :)

Opublikowano

Przechodza tutaj bo na venture nie mozna miec bota itp itd. a dzieci nie umieją grać bez bota ..... żałosne.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...