Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miszczu wiadomo o której godzinie będzie stronka ON ?

Strona będzie ON gdy wszystkie problemy z nią związane zostaną naprawione. Proszę, nie zadawaj kilka razy tego samego pytania.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

gaqe.png

Wkrótce wracamy w odmienionej formie. Zapewniamy Was, nie będziecie się nudzić ;)

Opublikowano

miszczu a kiedy wracacie?

Silnik zostanie przeprojektowany tak, że będzie mógł utrzymać o wiele więcej graczy przy słabszej maszynie, również model gry zostanie zmieniony, a to wszystko wymaga ogromnych nakładów pracy, więc prawdopodobnie nie wrócimy szybko.
Opublikowano

Mam kilka pytań:

1. Czy do rejestracji nadal będzie potrzebny kod?

2. Czy dotychczasowe konta, będą zresetowane?

3. Czy ci, którzy już są zarejestrowani będą mieli nadal konta, czy będą one usunięte i będą musieli zrobić nowe i znowu prosić o kod?

PS: Cieszę się, że to jednak nie koniec :):D

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

O TAK ! PVPuniverse WRACA :DDD

:*

:D

Zostaną konta ? Czy znowu trzeba będzie prosić o kod ?

500.png

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1. Czy do rejestracji nadal będzie potrzebny kod?

2. Czy dotychczasowe konta, będą zresetowane?

3. Czy ci, którzy już są zarejestrowani będą mieli nadal konta, czy będą one usunięte i będą musieli zrobić nowe i znowu prosić o kod?

PS: Cieszę się, że to jednak nie koniec :):D

Konta zostaną usunięte i będziemy robić eksperymenty z rejestracją dla każdego.
Opublikowano

Tzn. ?

To znaczy, że będą eksperymentować o.O

@Topic

PVPUniverse cały czas działało :P

Ale niestety z mojego konta została usunięta jakimś tajemniczym sposobem cała amunicja :/

Opublikowano

A mam pytanie czy będzie stara czy nowa grafa? A i ja nie gralem predzej więc to moje pytanie może być głupie ale czy ten serw będzie pod pvp? Czy to bedzie normalna gra tyle, że będzie się więcej za alieny dostawać i czy serw będzie 24/7?

Takeshi95.png

Opublikowano

Wiesz prędzej nie grałem więc się pytam. A jak to będzie wyglądać? Że każdy sobie sam wybiera statek? ceny będą zmienione czy dostanie się dużo urki i kredek? Czy to będzie jakoś innaczej i czy ammo będzie się kończyc?

Takeshi95.png

Opublikowano

Na starcie dostaje się golca ileś tam kredek i uri. a uri. wypada ze skrzynek i za ubicie 1k uridium ale wszystko może się zmienić :P

Z ammo to zbytnio nie wiem bo nie grałem pewnie za uri. czy dostaje się na start jakąś ogromną sumę ~

pyhvh7E.png

Opublikowano

@UP

A jak myślisz ? To będzie tak jak masz darkorbit,,, tylko pod adresem (prawdopodobnie) pvpuniverse.net

500.png

Opublikowano

@UP

A jak myślisz ? To będzie tak jak masz darkorbit,,, tylko pod adresem (prawdopodobnie) pvpuniverse.net

Wątpię że ta domena do nas wróci, bardziej czekałbym na adres ip w temacie.

Opublikowano

Miszczu a możesz podać przybliżony termin kiedy serw będzie i czy w wakacje pogramy se?

widziałeś co Miszczu napisał to jest w cholere pracy

więc pół na pół o ile nie mniej ze pogramy w wakacje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...