Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wasze spamowanie o kod nie ma najmniejszego sensu. Trzeba zgłosić się na PW i czekać na odpowiedź, ja sam nie dostałem go odrazu więc cierpliwie czekajcie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wasze spamowanie o kod nie ma najmniejszego sensu. Trzeba zgłosić się na PW i czekać na odpowiedź, ja sam nie dostałem go odrazu więc cierpliwie czekajcie.

Można jeszcze o kod poprosić przez Skypea.Przy rejestracji na lewo jest napisane:To get invite code, write to skype.Ja też czekam na kodzik wyslalem wiadomość przez Skypea i myślą ,że dojdzie :D

Opublikowano

Nie rozdaję kodów na skype, a nie chcę mi się zmieniać strony narazie. W końcu to tylko beta :)

Opublikowano

I tak za dużo osób jest online, i ma konta. Narazie nie rozdaję kodów.

T o czemu wczoraj było 160coś zareestrowanych, a dzisiaj 199 ?

Wcale nie rozdajecie

A poza tym to najwięcej osób jak patrzyłem było online 29

Opublikowano

fajnie ze dodaliscie rangi, tyle że czasem jak mnie mają ubić i sie poddaje, stoje w bezruchu gracze mnie biją idzie mi hp na minus a ja nie pękam ;)

Opublikowano

Bardzo słaby serwer, nie polecam i zabieram się do DDoSowania z ekipą.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Bardzo słaby serwer, nie polecam i zabieram się do DDoSowania z ekipą.

Nie masz ekipy.

@Topic

Jutro poprawię HP na minusie, zmienię poszycie osłony ze 100 na 92 procent i być może w końcu dokończę wrota.

Opublikowano

Pytanie Jak mam już ten kod do reje to on jest na stałe czy za 2 dni musze znów pisac do was o kod ??

Dopóki Cię nie zbanujemy, nie usuniemy konta, lub po prostu nie będziesz chciał zrobić nowego.
Opublikowano

Dopóki Cię nie zbanujemy, nie usuniemy konta, lub po prostu nie będziesz chciał zrobić nowego.

Acha dzięki .

Więc z 10 minutowej gry wyciągam to że , szkoda ze widc cie na całej mapce jak lecisz ... Brak możliwoci ubicia ludzi z HKM,w 4 go nie ubilismy. Koleś z desingiem którego nie da sie kupic [nie admin] i ostatnie brak strefy ubili mnie moi na bazie jak sie odrodzilem . A i jeszcze czemu jak wylecialem z bazy spadlo mi o 50 % hp jak nikogo nie bylo a to nie byl lag ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Acha dzięki .

Więc z 10 minutowej gry wyciągam to że , szkoda ze widc cie na całej mapce jak lecisz ... Brak możliwoci ubicia ludzi z HKM,w 4 go nie ubilismy. Koleś z desingiem którego nie da sie kupic [nie admin] i ostatnie brak strefy ubili mnie moi na bazie jak sie odrodzilem . A i jeszcze czemu jak wylecialem z bazy spadlo mi o 50 % hp jak nikogo nie bylo a to nie byl lag ?

Daj mi jego nick.
Opublikowano

Acha dzięki .

to że nie mogliście go ubić to mógł być bug czasami hp na minus spada i tak jest ten bug że biją w bazie też znam i że hp samo czynnie spada też jest denerwujące

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...