Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wizualka, nic nie poradzisz. Pierw pokazuje się ta prymitywna grafika, domyślna statku zanim załaduje się normalna z SWF.

Które strony? Chyba wiem o czym mówisz, zaraz popatrzę w kod bo to łatwe powinno być :P

Anomek mozna zaproszenie na pw...

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wizualka, nic nie poradzisz. Pierw pokazuje się ta prymitywna grafika, domyślna statku zanim załaduje się normalna z SWF.

Które strony? Chyba wiem o czym mówisz, zaraz popatrzę w kod bo to łatwe powinno być :P

Handel, galaxy gates, pilot bio. To chyba tyle :)

I naliczanie expa coś nie działa. Miałem 11, potem był restart i miałem 0. Uwaliłem kilka osób ale nadal 0. Potem uwaliłem kogoś z mojej firmy i następnie znowu kilku wrogów i po logoucie mam -1 :D

No i pvp troszkę zawiodło bo po wygraniu miałem niezłe ekscesy z wejściem na mapę :)

Ale co jak co robota wykonana świetnie (y)

Opublikowano

co zrobić jak przenisło mnie na 1-1 gdy dostałem zaproszenie do grupy ??

to znaczy jak wejść na zwykła mapkę :D

To jest pojedynek PvP

Opublikowano

Momentami wyjebuje serwer, zbyt słaby na tyle os.

Opublikowano

może ktoś napisać jak się dostać na ten serwer?

Opublikowano

Serwer wyłączony na dłuższy czas, czy jakaś przerwa techniczna?

Opublikowano

A powie mi ktoś jak wylecieć z tego 1-1 ?? ;D

Zabij wroga, lub wejdź w promieniowanie.

Opublikowano

a to będzie dla wszystkich serwer czy tylko dla wybranych?

A jeśli nie to kiedy skończą się beta testy?

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

czego kodzik D:

Kod podawany podczas rejestracji konta. Trzeba się o niego ubiegać u adminów servera.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Kto chce pograć piszcie na PW, i jakoś umotywujcie czemu powinienem dać wam kod do rejestracji.

IP: http://78.46.154.18/do_es/

Nie chciałem tu w tym temacie spamować ale wysłałem wczoraj wiadomość i nikt nie nawet nie odczytał więc niestety jestem zmuszony do zrobienia spam-postu i mam prośbę o kod potrzebny do rejestracji na tym privie, umotywowanie jest również w wiadomości pw :)

LOL

Opublikowano

daj kod na serwer plis plis

miszczu najlepszy, szanuje was mocno za to co robicie

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Moja propozycja:

Przez noc zrobić balans firm, aktualnie wygląda to tak:

http://scr.hu/0e6u/3hsl9

Niebieskie kropki - MMO

Czerwone kropki - VRU

Kilka minut temu VRU było 2x więcej, co nie daje innym grać, bo latają w grupach po 10-20 osób.

Opublikowano

Moja propozycja:

Przez noc zrobić balans firm, aktualnie wygląda to tak:

http://scr.hu/0e6u/3hsl9

Niebieskie kropki - MMO

Czerwone kropki - VRU

Kilka minut temu VRU było 2x więcej, co nie daje innym grać, bo latają w grupach po 10-20 osób.

Mam już pewien pomysł jak zmusić graczy do trzymania się swojej firmy po ewentualnym balansie, jednak wymaga to dopracowania.

@topic

2 dobre wiadomości, po pierwsze ukończona została inteligencja npc, po drugie wkrótce przyniesiemy się na lepszą maszynę z procesorem i7.

Opublikowano

Co do balansu, weź jakiś znajdź kilka os. My z klanu latamy w 5 i cisniemy all :D

Opublikowano

Co do balansu, weź jakiś znajdź kilka os. My z klanu latamy w 5 i cisniemy all :D

Jeżeli to było do mnie:

Trudno jest w MMO znaleźć chociaż 2 osoby które chciałby wlecieć w tłum 10 osób ;)

Zwłaszcza że, byłoby to marnowanie czasu bo to wiadome że 5 osób w 10 sek. zabije 2 osoby bez problemu bijąc razem po prawie 500k na 1 uderzenie ;)

Poza tym - jak czasami walczę z tobą lub z kimś z HKM - mam wrażenie że mają oni +300k HP oraz +100k osłon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...