Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

on napisał dobrze :) tylko my o tym nie wiedzieliśmy xD ale można to zrobic jeszcze tak ja sie nie mylę :)

1/x*100% i wynik tego podzielić przez 10 :)

Opublikowano

10 kodów / liczba userów dajmy 100 czyli 0.1 * 100% czyli 10%. Wszystko było dobrze, poza tym że to nie równanie tylko zwykłe działanie.

Opublikowano

Up Jprd i po co to piszesz ? sam se wbij do rozumu ze nie bediesz spamił i nie nabijaj postow :) . A co do serwa to mam wielkie nadzieje ze powalicie serwer od tolvata :) no i małe pytanie czy na tym serwie bedzie nieskonczone ammo ? wiem ze gdzies bylo to pisane ale to 32 strony :)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Up Jprd i po co to piszesz ? sam se wbij do rozumu ze nie bediesz spamił i nie nabijaj postow :) . A co do serwa to mam wielkie nadzieje ze powalicie serwer od tolvata :) no i małe pytanie czy na tym serwie bedzie nieskonczone ammo ? wiem ze gdzies bylo to pisane ale to 32 strony :)

Tak.

Opublikowano

a ile bedzie kosztowac naprawa ? I wazne pytanie bedą jakies eventy na wiekszy zarobek uri np Mocny Golec za znisczenie tego statku bedzie 100k uri :) bedize miał 5mln hp 4 mln oslon i walił bedzie po 50k :) i ktora firma skonczy szybciej ( najwiecej ubije ) dostanie nagrode 100 tych punktów co do rankingu ida :) ale dostana te ktore biły oddały strzały :) moze to duzo pracy ale jakies fajne eventy by sie przydały :)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Dimitri, ledwo ci uciekłem pod koniec. xD
Zostało mi jakieś 20k HP, laga miałem + konfy mi się bugły po 1v1 z Adzikiem. xD

Anyhow, pytanie do Miszcza lub Noobka, moge wstawić filmik na YT? (Miałem na mysli, czy mogę udostępnic, whatever. ;-; )
Bo mam jakieś 15 minut materiału już na YT jako prywatne. :P

Opublikowano

A co do serwa to mam wielkie nadzieje ze powalicie serwer od tolvata :)

Kolejne dziecko ?? To że nie po testowałeś sobie u Tovalata to teraz będziesz go obrażał w innym temacie ??

Mother of God

Opublikowano

Dimitri, ledwo ci uciekłem pod koniec. xD

Zostało mi jakieś 20k HP, laga miałem + konfy mi się bugły po 1v1 z Adzikiem. xD

Anyhow, pytanie do Miszcza lub Noobka, moge wstawić filmik na YT? (Miałem na mysli, czy mogę udostępnic, whatever. ;-; )

Bo mam jakieś 15 minut materiału już na YT jako prywatne. :P

Hehe taa wiem :D fart :P

Możesz wstawiać bo były takie prośby i ani miszczu ani noob nie protestowali :P

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

To później wstawie bo teraz mi się renderuje, skłamałem. ;-;
Mam jakoś tak połowe renderowania, powycinałem pełno materiału bo co chwila patrzałem na YouTube'a etc. xD
Wstawiłem jakieś 3 randomowe piosenki które miałem (które nie rażą ucha) bo tak głupio oglądać prawie 15 minut bez żadnego soundtracka.
Jak mi się zrenderuje i wstawi to dam wam znać. :]

@EDIT
Wstawiłem, później dam linka. :D

@EDIT2
Mam nadzieje ze będziecie zmieniać hasło bo chyba mam hasło nagrane na filmiku z czatu jak Noobek coś tam pisał. ;_;

Opublikowano

Filmik z serwera pojawi się później, postanowiłem zasłonić całkiem czat no ale oczywiście Camtasia postanowiła się scrashować i muszę robić wszyściutko od nowa... >:(

Opublikowano

lol ale kicha sam chciałem zobaczyć ale to już naprawdę przesada ale spoko wiadomo że wolą wybrać kolegów niż nowicjuszy.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

lol ale kicha sam chciałem zobaczyć ale to już naprawdę przesada ale spoko wiadomo że wolą wybrać kolegów niż nowicjuszy.

1055 postów :) raczej nowicjuszem nie jestes :)

Opublikowano

no wiem od 2010 roku siedzę na tym forum i widziałem zmiany niektórych więc wiadomka. a nobbek i nie którzy mnie nie znają bo siedzę cicho gdy nic nie wiem.

dobra a tak do tematu kiedy będzie można się zgłosić na testera czy coś ??

Opublikowano

Dobra, filmik renderuje się od nowa, jakość może być gorsza ale jest zakryty czat, jakość może być gorsza dlatego że sciągnąłem filmik z YT w jak najlepszej jakości mogłem bo tak to bym musiał od nowa wycinać wszystkie małe urywki i tak dalej.
W każdym razie, filmik z serwera wstawie odrazu do tematu jak tylko wstawi się na YT i zrenderuje się na YT.

Opublikowano

Kod i tak się zmieni jak co testy, więc nie musiałeś się bawić z czatem ^^

Czyli ma się rozumieć że niektorzy już grali po 3 razy nie no fajnie ;> Miało być dla tych co NIE GRALI

Nigdy nic takiego nie pisałem, szymon coś wymyślał. Ogółem taki deal że ja mam dać 5 osób i on 5 osób, z tym że dziś było trochę inaczej.
Opublikowano

Blue trochę nie zrozumiale złożone zdania ale ok. zobaczy się jak poszła praca (wybitnych) aby ten serwer stał jak najdłużej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...