Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

edit: może zmieńcie statki na stare za starego klienta, lepsza zabawa, lekkie wspomnienie

bo te blaszaki lipnie wyglądają...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie oglądam filmik i już pierwsze sekundy widzę, że będzie mi się podobał (Dzienniczek) :D

Popieram @UP :) Można by zmienić tylko nie do końca by to pasowało

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

A ja biorę się za przepisywanie hangaru. Będzie on wyglądał podobnie, lecz nieco inaczej i na pewno zniknie bug z drugą konfiguracją.

Co do filmiku to wywnioskowałem z niego, że trzeba zmienić zasięg laserów, dopracować latanie i na pewno znikanie/pojawianie się statków.

Opublikowano

O proszę, czyli filmik który nakręciłem dla ludzi którzy nie mieli okazji pograć się przydał i dzięki niemu będzie naprawione kilka bugów. :D
Miło, nie powiem że nie.

Jak widać na filmiku, po solówce z Adzikiem, konfy mi się zbugowały i druga konfa mi się sklonowała jako pierwsza, fajnie że w końcu zostanie to naprawione.

Opublikowano

ja bym powiedział zeby zrobili mieszańca stary klient+ ten co jest ze np stare statki w hangarze te z 1 klienta i mozna wybrac tego golca co jest aktualnie w grze xD

Opublikowano

Ale po co? ;_;

To ma być serwer PvP a nie serwer PvP-sentyment-do-starego-klienta.

moim zdaniem lepsza by była zabawa..

widocznie nie znasz starego klienta więc gówno wiesz,, myślę, że wiele osób by było za...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Przecież pisał że naprawi. :D

"A ja biorę się za przepisywanie hangaru. Będzie on wyglądał podobnie, lecz nieco inaczej i na pewno zniknie bug z drugą konfiguracją."

Wiem że to denerwujące, bo mi też się tak cały czas dzieje ;_;

Opublikowano

A moim zdaniem grafika statku nie zmienia poziomu zabawy jaki można mieć z serwerem.

bo pewnie świeżak jesteś, grasz może od roku więc nawet nie wiesz o co chodzi, pooglądaj stare filmiki

Opublikowano

Grałem jeszcze na starym kliencie i według mnie ten co będzie na serwie jest w sam raz
co było fajne w laserach której wylatywały 5 cm. od statku
a co do starego klienta to bardzo emocjonujące były walki 1 na 1 gdy biłeś się z ziomkiem pare minut :/

killalllogo.jpg

Opublikowano

@lukalse
Ha. Ja świeżak?
Gram od 2008, więc świeżakiem raczej nie jestem :)

Dla mnie naprawdę stare grafiki nie zrobią większej różnicy, a stracą tylko czas który mogą poświęcić na naprawieniu bugów i dodaniu nowych rzeczy.

@olon102
Zgadzam się. :]

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie lubiłem starego klienta. Uniemożliwia jakiekolwiek dostosowanie okna, a nie wspominajmy już o jego wyglądzie.

Co do hangaru, to tak teraz to wygląda

ppwk.png

Opublikowano

O, fajnie. :D
A jak w tym hangarze będzie działać ekwipunek? tzn. wyposażenie, wiesz...
Po kiliknięciu na statek wyskakują jego sloty i wtedy ekwipujesz, czy jak? :D

Opublikowano

Ale czy potrzebne jest aż tyle statków kto na pvp poleci yamato ^^

Wkrótce usunę te nieprzydatne, a zamiast nich pojawią się designy vegi oraz goliata.

O, fajnie. :D

A jak w tym hangarze będzie działać ekwipunek? tzn. wyposażenie, wiesz...

Po kiliknięciu na statek wyskakują jego sloty i wtedy ekwipujesz, czy jak? :D

Tak, jednak tym razem niedostępny będzie pasek z laserami na statku, który był kompletnie nieprzydatny.
Opublikowano

Jeśli nie masz zamiaru dodawać LF4 to faktycznie jest totalnie nieprzydatny. :)

Pytanie, które designy masz zamiar dodać?
Bo wszystkich profi-designów chyba nie zmieścisz.

Opublikowano

Jeśli nie masz zamiaru dodawać LF4 to faktycznie jest totalnie nieprzydatny. :)

Pytanie, które designy masz zamiar dodać?

Bo wszystkich profi-designów chyba nie zmieścisz.

Zrobi się jakiś suwak z boku, ale zamierzam dodać większość z poniższych, aby statki na mapie nie były monotonne.

fpsb.png

Opublikowano

Grałem jeszcze na starym kliencie i według mnie ten co będzie na serwie jest w sam raz

co było fajne w laserach której wylatywały 5 cm. od statku

a co do starego klienta to bardzo emocjonujące były walki 1 na 1 gdy biłeś się z ziomkiem pare minut :/

k**** ale mi chodzi tylko o zmianę stateczków na te ze starego klienta...

Opublikowano

@Miszczu
Policyjna Vega jak zgaduje tylko dla Adminów? :D
A, i czy masz zamiar dodać ich umiejętności w jakiś sposób znerfowane (lub nie znerfowane, lol) do gry? (mam na myśli profi-designy).

Opublikowano

BlueManPL, dnia 05 Maj 2013 - 00:46, napisał:

@Miszczu

Policyjna Vega jak zgaduje tylko dla Adminów? :D

A, i czy masz zamiar dodać ich umiejętności w jakiś sposób znerfowane (lub nie znerfowane, lol) do gry? (mam na myśli profi-designy).

Myślę, że byłoby to nieuczciwe dla graczy, którzy wybrali inne designy. Ewentualnie pomyślę nad jakimiś umiejętnościami dla wszystkich.
Opublikowano

Dlatego mówie żeby je odpowiednio znefrować żeby wszystko było mniej-więcej zbalansowane. :D

Pozostaje czekać na dzisiejsze testy. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...