Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kombass

Losowe osoby dostają. :(

A jak to ze mną i moim szczęściem w losowości to nie dostałem. :|

napisałeś ze dodają losowe osoby a teraz że wybrane .. chcesz poczuć się lepszym od innych ? -.-

killalllogo.jpg

Opublikowano

a nie będzie żadnych ulepszeń broni tak jak na DO bo to kich żeby ulepszać broń na 16 lvl jak i tak mało daje

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

napisałeś ze dodają losowe osoby a teraz że wybrane .. chcesz poczuć się lepszym od innych ? -.-

wybrane = wylosowane

-.-

@up - nie ,to jest starsze darkorbit ;)

Opublikowano

Dobra koniec. Masa bugów wyłapana do poprawy, thx.

Opublikowano

No i po testach. :)

@UP
Nie ma za co.
Mówie ci, zrób możliwość wklejania konf z tekstu, sporo czasu zaoszczędzimy na tych bugach.
Albo ogólnie naprawcie żeby się nie psuły. :D

Opublikowano

Hehe a noobek mi konto zbugował :D Naprawcie ten system 1 vs 1 i konfigi :P

@Edit

@Down Nie :P Ale potem dostałem design od noobka jak byłem na nostromo i mi się hp zbugowało :P :angry:

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Bugi, no ale jak te które dzisiaj wypałaliśmy będą naprawione i to że co jakiś czas bez najmniejszego powodu rozłącza (dodatkowo psuje konfy. >:| ) to będzie bosko! :D

Opublikowano

No powiem wam tak :D Lagi,Pasek szybkiego wyboru , te konfy poprawcie (chociaz ja wiekszego problemu nie mialem:D) , wzmocnijcie robota naprawiajacego troszke . Hmm co by tu jeszcze pomarudzic :D no to takie sprawy podstawowe a w miedzy czasie mozecie robic empy i tego typu rzeczy .

Dziekuje za udana zabawe i pozdrawiam Emerytowany Exited ;)

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Mi pasek działa. :O
Wystarczyło kliknąć tą kłódke i sobie wrzucić to co chcesz ._.
A EMPy faktycznie by się przydały, żeby pomarudzić więcej mógłbym jeszcze powiedzieć żeby zrobili np. robota naprawiającego w boju. :D

Opublikowano

Pasek działał tak jak piszą niektórzy, EMP są już gotowe, Robot teoretycznie jest tylko nie ma grafiki. Statek sam się naprawia jak postoisz chwilę w miejscu, uznaliśmy że to nie jest narazie sprawa priorytetowa.

Konfy też miszczu już wie gdzie jest błąd, jutro będą naprawione jak wstanie i zrobi. Potem tylko smarty, stabilne, rakiety ( tu będzie trudno :\ ) i teoretycznie serwer będzie gotowy.

Opublikowano

Smarty w teorii (mojej teorii, ja mam 0 pojęcia o programowaniu) byłyby proste do zrobienia, gdy użyjesz empa, w tym miejscu wyświetla się animacja i w jakimś obszarze/radiusie od tego miejsca wszystkie statki które nie są tobą otrzymują obrażenia, ale wiesz, ja nic nie wiem na ten temat. :D

I znów, kolejne pytanie, czy te pliki są już z czasów gdy były wyrzutnie rakiet czy jeszcze z czasów gdy nie było wyrzutni? :D
+minipytanie, bo nie otrzymałem na nie odpowiedzi lub po prostu nie widziałem, czy będziemy mieli możliwość tworzenia klanów?

Opublikowano

I znów, kolejne pytanie, czy te pliki są już z czasów gdy były wyrzutnie rakiet czy jeszcze z czasów gdy nie było wyrzutni? :D

+minipytanie, bo nie otrzymałem na nie odpowiedzi lub po prostu nie widziałem, czy będziemy mieli możliwość tworzenia klanów?

Wyrzutnia jest w plikach. Klany będą, do założenia jednego wymagane będzie 60 000 uridium oraz minimum 60 PvP Points. Ilość uridium może być rozbita na maksymalnie 3 osoby, które zaakceptują "zaproszenie do założenia", jednak jeżeli jedna z tych osób go opuści usunięty zostanie cały klan.
Opublikowano

ta ? jak widac poraz kolejny popisalem sie swoja glupota :D haha :D no ale dobrze panowie pracujcie tam i jak cos trzeba bedzie testowac to sie odzywajcie chetnie sprawdze :D

Edit: A wlasnie takie pytanko . bedziecie w stanie zrobic cos z tym lagami czy narazie nie bardzo ? bo troche to denerwuje :D

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Dzięki. :)
Życzę powodzenia bo jak dobrze pójdzie to jeszcze jutro potestujemy. :D

Mam szczerą nadzieje że boosterów nie będzie, prawda?
Bo one psują przyjemność z gry. :(

Opublikowano

Dzięki. :)

Życzę powodzenia bo jak dobrze pójdzie to jeszcze jutro potestujemy. :D

Mam szczerą nadzieje że boosterów nie będzie, prawda?

Bo one psują przyjemność z gry. :(

Jeżeli dodamy boostery to w skrzynkach, które będą pojawiać się raz na jakiś czas.

ta ? jak widac poraz kolejny popisalem sie swoja glupota :D haha :D no ale dobrze panowie pracujcie tam i jak cos trzeba bedzie testowac to sie odzywajcie chetnie sprawdze :D

Edit: A wlasnie takie pytanko . bedziecie w stanie zrobic cos z tym lagami czy narazie nie bardzo ? bo troche to denerwuje :D

Dopóki trwają testy niestety będzie trzeba użerać się z lagami.
Opublikowano

Dobra Szymon ;) jak cos trzeba bedzie testowac zostawcie haselko i godzinke na PW chetnie przetestuje ;)

Opublikowano

Jak już jesteśmy na temacie testowania, czy ekipa testująca zostaje taka jak dzisiaj (tzn. hasło się nie zmienia) czy raczej nie? :D

Opublikowano

Jak już jesteśmy na temacie testowania, czy ekipa testująca zostaje taka jak dzisiaj (tzn. hasło się nie zmienia) czy raczej nie? :D

Będziemy starali się wybierać różne osoby, aby każdy miał szansę przetestować serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...