Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo robią a robią to nic nikomu nie mówiąc, też istnieje taka możliwość. :]

Nie chcą żeby była taka sytuacja jak u nas :)

Opublikowano

Mistrzu ile do wystartowania czasu potrzebujesz ??

ps. Zdążysz w tym miesiącu ?? :D

Myślę, że damy radę.

Opublikowano

@up

A niby jaka jest u nas sytuacja? ;_;

Obserwuje ci od kilku dni, i widzę że 50% postów w tym temacie jest twoich, nie wiem czy chcesz tak zabłysnąć żeby ci na PW podesłali hasło do testów ( jeżeli będą ), nie rozumiem jaki jest cel tego twojego tutaj " spamu ". Obserwuje temat od początku i napisałem 2 razy, nie zadaje zbędnych pytań, bo ktoś chce uzyskać odpowiedź to musi przekopać 36 stron, bo ty na każde pytanie odpowiadasz, przystopuj ...

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Obserwuje ci od kilku dni, i widzę że 50% postów w tym temacie jest twoich, nie wiem czy chcesz tak zabłysnąć żeby ci na PW podesłali hasło do testów ( jeżeli będą ), nie rozumiem jaki jest cel tego twojego tutaj " spamu ". Obserwuje temat od początku i napisałem 2 razy, nie zadaje zbędnych pytań, bo ktoś chce uzyskać odpowiedź to musi przekopać 36 stron, bo ty na każde pytanie odpowiadasz, przystopuj ...

Im więcej spamu tym mniejsze szanse na testera więc... -.-

Opublikowano

@Steoffil
50%?
Pisałem od chyba 20-tej strony.
Zresztą nie widzę nigdzie zasady która zabrania mi wyrazić zdania o danym poście.
Nie moja wina że nie dostałeś się na testera i teraz sie do mnie plujesz.

Opublikowano

@Steoffil

50%?

Zresztą nie widzę nigdzie zasady która zabrania mi wyrazić zdania o danym poście.

No od 20 strony do zbyt dużo spamu -.- Ja ostatnio też spamowałem nie uświadomiłem sobie 1 rzeczy i teraz żałuję :mellow: ale teraz sie staram poprawić

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

Założyliśmy konto na twitterze, gdzie będziemy publikować najnowsze informacje o postępie prac -> @DO_Private

Opublikowano

Założyliśmy konto na twitterze, gdzie będziemy publikować najnowsze informacje o postępie prac -> @DO_Private

A nie lepiej na FB ?? xD

Miszczu a może dodaj na serwer bazy te takie co są w DO ale tylko 1 . Gracze będą mieli co przejmować ? co ty na to ?

@Steoffil

50%?

Tak Tak , ale 84 posty w jednym temacie to chyba za dużo nie ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dodane zostały przychodzące obrażenia.

Prawdopodobnie w końcu zniknął na zawsze bug z konfiguracjami.

Opublikowano

to super

ale zostały wam jeszcze jakieś bugi do naprawienia czy tylko przepisywanie strony i dodawanie dodatków itp ?

Opublikowano

to super

ale zostały wam jeszcze jakieś bugi do naprawienia czy tylko przepisywanie strony i dodawanie dodatków itp ?

Z lataniem na długi dystans. Potem zostało dodanie klanów, rakiet itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...