Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmmm PET bez kamyka w pvp nie przydatny wiec lepiej go wgl nie wprowadzać. lub wprowadzić w dalszych etapach serwera.

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Hmmmm PET bez kamyka w pvp nie przydatny wiec lepiej go wgl nie wprowadzać. lub wprowadzić w dalszych etapach serwera.

pet full lf3 z bialej z 4-5k pociagnie a te 4,5k na s to ci moze pipke uratowac

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

@up bronze 5 xD

@top Jeszcze nie ma zrobionego, takiego czegoś jak menu klanu itp ?

Na razie Tylko wysyłanie podań?

WojakPL - Banned

Opublikowano

A co wy na wprowadzenie dwóch wersji językowych (wybór tak jak na globalu). Mi to bez większej różnicy, ale patrząc na średnią wieku nie wiem czy wszyscy dokładnie zrozumieją wyskakujące informację ;] (typu event dla przykładu )

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@Up Imo szkoda na to czasu, jak ktoś nie zna angielskiego to nie powinien grać, a się go uczyć, bo obecnie praktycznie do każdej pracy jest on wymagany.

Opublikowano

@UP W sumie to angielskiego nauczyłem się w większości z gier i zagranicznych for :P

Opublikowano

Akceptowanie i odrzucanie podań do klanu już działa.

@Edit

Tworzenie klanu i zmiana jego nazwy oraz tagu również.

Opublikowano

a pisałeś coś wcześniej że musisz poprawić latanie na dystans o co w tym chodzi ?

Po zaznaczeniu celu lotu na minimapie faktyczna pozycja gracza różni się od tej pokazanej przez klienta.

@Topic

Zaktualizowany pierwszy post.

Opublikowano

Jeśli ktoś używa mapy do latania to pozornie statek stoi w miejscu, a potem gdy gdzieś kliknie bardzo szybko wyrównuje dystans z rzeczywistym ( prawie jak teleportacja ).

Opublikowano

Witam, nie śledziłem tematu przez ostatnie 2 dni bo miałem sporo roboty w szkole, zostało dodane coś nowego, jakieś bugi naprawione? :D

Opublikowano

Mimo, iż nie planowałem testów, to jednak się odbywają. Mam 5 haseł do rozdania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...