Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również czekam i jak by było można to poprosił bym o hasło do tego serwaea : )

Mam nadzieje że wszystko się uda.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W wyborze wyposażenia wiele się nie zmieniło

ojac.png

Pozostało mi jeszcze zrobić zapisywanie wyposażenia, jednak zajmę się tym jak wstanę.

Opublikowano

Ładnie wszystko wygląda tylko mam pytanie. Czy w tej wersji są w plikach gry 3 nowe dresy do vegi? Bo noobek coś mówił że ich znaleść nie mógł więc proszę o dokładną odpowiedź :)

jp8p35.png
Opublikowano

O, ten interfejs wygląda zdecydowanie przejrzyściej i ładniej.
Na początku jak robiłem konfy to się zastanawiałem którą konfe właśnie robie bo nie wiedziałem czy konfa którą robie jest przyciemniona czy rozjaśniona, ogólnie nieciekawie, teraz jest o wiele, wiele lepiej :).
Z miłą chęcią dzisiaj potestuje. :D

Opublikowano

Miszczu czekam na hasło xD

Co ty na to aby te desingi wygrywać na jakiś eventach ?? Np event tam pvp i Najlepsza osoba wygrywa desing ? z jakąs tam umką

Więc czekamy na zdanie miszcza .

Miszczu z ten serwer bedzie po Polsku xD ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jak dla mnie całkiem rozsądny pomysł.
np. liga meczów 1v1 i ten który ostatni przeżyje wygra np. design, albo coś w stylu Euro Jackpota. :D

Opublikowano

Jak dla mnie całkiem rozsądny pomysł.

np. liga meczów 1v1 i ten który ostatni przeżyje wygra np. design, albo coś w stylu Euro Jackpota. :D

Euro jackpota --> +200 tys uri + 2 mld kredek , i 1 w top1 xD

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Podoba mi się że będą moje dresy do golca ten solace i dimi ,widzę że co raz szybciej idziedzie bo jak wczoraj patrzyłem to chyba nawet nic nie było napisane na temat hangaru ani dresów

Opublikowano

Podoba mi się że będą moje dresy do golca ten solace i dimi ,widzę że co raz szybciej idziedzie bo jak wczoraj patrzyłem to chyba nawet nic nie było napisane na temat hangaru ani dresów

Hangar już był wcześniej, teraz tylko go poprawiają/zmieniają wygląd + dodają designy

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@UP

Boże... Czy wy potraficie czytać? Ciągle piszą że jak dadzą do dadzą, a wy ciągle spamujecie "kiedy testy? ", "dasz hasło?" -.- Robicie to specjalnie, czy po prostu nie potraficie czytać?

@top

Nowy hangar wygląda ładniej niż tamten, zmieńcie tło wyboru, bo nie pasuje do reszty według mnie ;)

Opublikowano

Up poprostu nabijają sobie posty, a co do serwa to hangar narazie nie jest zle :) ( Lord Lub Tolvat moge cos wymyslec na jakis event ? )

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

@Up ja sie zapytalem czy moge cos wymyslec i czy jak bedzie ok zostanie uzyte bo ja nie mam zamiaru glowkowac itp. a potem napisza ze eventy juz sa dlatego sie pytam:)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

@Up no i git ale pisales animacja ale czy działa ?/ odmierza cel ?

EMP działał już na testach wczoraj, jednak nie było animacji.
Opublikowano

Oby były rangi bo bez bedzie troszka zle :) nie bedzie widac kto mocny kto noob :)

Wszyscy mają taki sam DMG więc to czy ktoś jest mocny zależy od konfiguracji i skilla :)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Wszyscy mają taki sam DMG więc to czy ktoś jest mocny zależy od konfiguracji i skilla :)

Ale nie zaprzeczysz że lepiej byś się czuł latając z szeregowym generałem a ktoś by miał przykładowo majora :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...