Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za duży damage daliście, za szybko się pada, i osłony jakby nie działają w ogóle..

Opublikowano

jak sie testuje ? mnie nie wybrali a chciałem 1 raz a nie którzy są po raz 2 .. -.- -.-

Nie wybrali cie bo widac to po twoich postach chcesz tylko sobie pograć, zamiast szukac bugów.
Opublikowano

Nie wybrali cie bo widac to po twoich postach chcesz tylko sobie pograć, zamiast szukac bugów.

Chciałem też wykryć ..

Opublikowano

OMG, 2 we mnie wleciało i na 1 shota zginąłem... ogarnijcie to! <- no i przede wszystkim te konfiguracje i osłonę -.-

Najważniejszy bug: Osłony schodzą na RAZ (3-4 uderzenia i po osłonie 400k i po 1kk HP)

Opublikowano

kolejny bug : Gdy ktoś odrzuci zaproszenie i chce kogoś zaprosić (ja) to pisze ,że mam full zaproszeń

#edit

nie moge sie naprawić

Opublikowano

Nie dość że konfy nie działają poprawnie, to jeszcze admini zabijają innych (w sensie tych których jest mniej).

@UP

To nie ten serwer...

@EDIT

Walczę sobie z kimś, a tu nagle 5 osób we mnie i JEB! Po mnie... bez sensu, nawet na zwykłym DO nie ma takich trudnych walk.

Opublikowano

kto jest w stanie podać mi hasło ? ... oczywiście za zgodą moderatorów... Bardzo prosze.

500.png

Opublikowano

Te psujące się konfy to jest masakra.
Ale mam pewien pomysl jak temu zapobiec. :D
Co powiecie na możliwość wyeksportowania konf w tekst + możliwość zimportowania konf z tekstu?
Nigdy więcej byśmy nie marnowali czasu na konfach xD

Opublikowano

@UP

Nie lepiej zrobić, aby po prostu działały poprawnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...