Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.multiupload.nl/4MPLBDHETC      

Klient serwera !

Jeśli komuś wolno się ściąga klient :

www.crystal2.pl/pack.zip Ściągamy ten link, zawartość wklejamy do folderu Pack w jakimś kliencie, następnie Ściągamy Autopatcher, patchujemy i gramy .

No zayebiście -,- szło po 700kb/s a tera 30kb/s po prostu sielanka.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Jesteśmy zmuszeni przesunąć start na jutro (Sobota 16:00) . Chcemy aby każdy miał równe szanse na pobranie klienta . Zostawcie download z multiuploadu na noc i będzie gotowe . Przepraszam, i zapraszam jutro o 16:00 .

Klient .

hah to było oczywiste że dzis nie wystartuje...

Opublikowano

a pierdole ich nic kurwa nie umieja zrobic jak nalezy (wrzucenie clienta) to juz tylko sie mozna domyslac jak serwer bedzie zbugowany wpizdu

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Jesteśmy zmuszeni przesunąć start na jutro (Sobota 16:00) . Chcemy aby każdy miał równe szanse na pobranie klienta . Zostawcie download z multiuploadu na noc i będzie gotowe . Przepraszam, i zapraszam jutro o 16:00 .

Klient .

A kurwa mówiłem ze tak będzie zjeby, napiszcie że start jutro o 12 to wtedy możecie przekladać na 16 a potem 23

Opublikowano

Dobra wypierdalaj z tym serwerem

Nigdy nic nie może ruszyć jak powinno

Bo jeden ma kurwa neta ze średniowiecza i klienta wstawia od 10 do 22 . BEKA

Pozdro i potańcz

EDIT . TEN CO WSTAWIAŁ KLIENTA

WEŹ WĘGLA DORZUĆ ALBO POGOŃ CHOMIKI ZEBY CI PRĄDU NAPRODUKOWAŁY ..

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

ahahhaha kurwa dajcie najlepiej w srode o 24:00 gówno nie serwer... ja pierdole co za kretyni w dodatku nie potrafia napisac w prezentacji czy bronie na 75 bedzie trzeba tylko ze szkaty ripa dropic.... ja pierdole szkoda czasu

GÓWNO NIE SERWER

help4you.png

Opublikowano

Heh niezły fail .. niby takie pierdu pierdu ze nowa administracja ale ten same potknięcia co ADMINISTRACJA azarona robią chociaż (Azaron) by bardzo dobrym serwerem ;]

niby równe szanse zeby kazdy pobrac Klienta? Klienta mam juz 75% (net 60 mb/s) a tak po zatym mam patcher i te ze strony packi wiec ?

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Ja was nie rozumiem , piszecie że już nie wbijacie bo przesuneli start o kilka godzin ?? przecież ten jeden dzień was nie zbawi czy to ,że wejdziecie jutro na serwer , czy dzisiaj czy nawet za tydzień nic nie zmieni ... Ja zawitam dopiero we wtorek bo wtedy wracam i nie płaczę więc nie wiem poco te nerwy i spinanie się na forum :p

Opublikowano

Dobra wbije 30% osób, reszta pobierze wbije 1.00 lub też rano, ale w tym momencie tracisz graczy, w tym mnie, bo czekałem od 20.00, aż do teraz i już jutro nie wbiję i wierzę w to, żę nie jestem sam i nie tylko ja tak zrobię - bez sensu jest przekładać, bo ktoś nie pobierze, nie każdy gra o topkę ! Popełniliście błąd, nawet jak ktoś nie ma clienta, da mu się rooty i start mógłby być. Jednym słowem wielka klapa z Waszej strony i tyle, niby serwer dla graczy, ale nie myślicie trzeźwo.

Opublikowano

Startuj go kur.a teraz, czlowieku jest zainteresowanie serwerem, wali mnie to ze ktos ma clienta a ktos nie ma, od tego jest patcher.

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Dobra wbije 30% osób, reszta pobierze wbije 1.00 lub też rano, ale w tym momencie tracisz graczy, w tym mnie, bo czekałem od 20.00, aż do teraz i już jutro nie wbiję i wierzę w to, żę nie jestem sam i nie tylko ja tak zrobię - bez sensu jest przekładać, bo ktoś nie pobierze, nie każdy gra o topkę ! Popełniliście błąd, nawet jak ktoś nie ma clienta, da mu się rooty i start mógłby być. Jednym słowem wielka klapa z Waszej strony i tyle, niby serwer dla graczy, ale nie myślicie trzeźwo.

Zapewne nie chodzi o to że ludzie nie mogą pobrać tylko tak mówia na każdym serwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...