Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za 15 min, napisze że serwer wystartuje o Miedzy 24;00 - 03:00 .

O 23 start serwera? , nowość. jak wystartuje bedzie chyba jednym z nielicznych serwerow, który ma taką późną godzinę startu, .

Nie lepiej iść na skróty?, Ogarniecie wszystko o odpalicie jutro o 12-14 ?.

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

@OrientaL

Przez te ciągłe przekładanie startu tracicie graczy i serwer pójdzie w piz*u (za przeproszeniem).

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Ja proponuje tylko naprawic patcher i startowac o 22 ; )

Mam nadzieje ze nie bedzie mozna sie tepac na mapy po przez slub...

Gra jest wtedy nie rowna..

Nie rowna? Poprostu pomaga w expieniu gdy masz bufa , a za inne rzeczy moga dawac bany typu tepanie za kase.

Opublikowano

Bronie+9 , zbroje+9 w is? przepustki też, a w grze pewnie znikomy ich drop. Pierdolę czekam na P*lishW*rld

Opublikowano

Śmiać mi się z Was wszystkich chce ^^

Wystartuje serwer to będzie...

Piątek jest... ludzie ;o

Do jutra.

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

i po co te starania jak serwer znajac Admina padnie po tygodniu heh , masakra wielkie zainteresowanie serwerem, tylko dla kasy on jest stawiany . Sami sie przekonacie pozdrawiam

Opublikowano

Ja proponuje tylko naprawic patcher i startowac o 22 ; )

Nie rowna? Poprostu pomaga w expieniu gdy masz bufa , a za inne rzeczy moga dawac bany typu tepanie za kase.

Ludzie wykorzystuja to tak.

" Hajtamy sie? tepniesz mnie na mapke bo nie chce mi sie wbijac 120;\ "

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

i po co te starania jak serwer znajac Admina padnie po tygodniu heh , masakra wielkie zainteresowanie serwerem, tylko dla kasy on jest stawiany . Sami sie przekonacie pozdrawiam

tak dobrze mnie znasz ? Ciekawe .

Opublikowano

Ludzie wykorzystuja to tak.

" Hajtamy sie? tepniesz mnie na mapke bo nie chce mi sie wbijac 120;\ "

Ja wiem , o tym napisalem , powinni zrobic tak ze buff moze byc ale woj sura ninja z nieodpowiednim lvlem - ban.

Opublikowano

http://i.imgur.com/XDF2zVc.png <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

SERWER POD ZAROBKI.. uwaga może szybko upasc, wiec ja bym radzi się zbytno nie angażowac w rozwijanie postaci bo to tylko szkoda cennego czasu

Krytykujesz serwer a masz ich avatar i sygnę ? dobreee...........

200px-Cigarette.jpg

Opublikowano

http://i.imgur.com/XDF2zVc.png <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

SERWER POD ZAROBKI.. uwaga może szybko upasc, wiec ja bym radzi się zbytno nie angażowac w rozwijanie postaci bo to tylko szkoda cennego czasu

Wiedziałem , ze bedzie cos nie tak ^^

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Dalej krytykuj serwer majac avek i sygne z ich serwera.. Pozatym na kazdym serwerze sa itemy ktore mozna zdobyc w grze wiec o co spina? : |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...