Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze możesz użyć autopatchera.

Użyłem autopatchera i wrzuciłem wszystko do klienta Balantii i nadal nie działa -_- Jakiś błąd wyskakuje .

Opublikowano

Użyłem autopatchera i wrzuciłem wszystko do klienta Balantii i nadal nie działa -_- Jakiś błąd wyskakuje .

mam to samo :]

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Jeżeli komuś nadal wyskakuje błąd to zróbcie to co napisze wam ponizej :

KROK1 : Wyszkukaj--> newkamerfunc.mix

KROK2 : Usuń to

KROK3 :Opróżnij kosz

CLIENT GOTOWY !

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Jest tylko dostępne na depositfiles a tam....

Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich.

A po spatchowaniu klienta Venox wypierdala LOG.

No no. ostatnio głównym problemem serwerów jest niemożność normalnego uploadu, żeby wszyscy mogli ściągnąc na czas... <_< Ja pierdole :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Administracja z Orientala... Jebnijcie się w głowę ... 4 starty i żaden poprawny ^.^! Wrzucili Clienta postał z 2H i pobierać nie można ... Start o 12, chyba nie dziś, jeżeli w ogolę ruszy ... A jak ruszy to postoi 2 tyg admini ściągną kase i zwiną interes ... Miłej gry ! Nie polecam !

Opublikowano

Przecież patcher działa normalnie :|

Ale ludzie nie wpadli na to, że jak klient nie działa to jest jeszcze takie coś jak patcher :D

Opublikowano

Tak? Ciekawe - internet 30Mb - patcher i packa pobieram już godzine i mam 99% - zatrzymało sie gówno i nie pobiera dalej. Poza tym jeśli mam możliwość pobrania klienta, to chcę do cholery grać na kliencie a nie na jakimś śmiesznym patcherze.

Opublikowano

Przecież patcher działa normalnie :|

a gdzie go wklejałeś ? Bo mi np. nie działa, pytanie dlaczego ?

Opublikowano

Jak ma ktoś klienta to mógł by wrzucić na jakiś inny hosting. Jak mi będzie wszystko działało po patcherze to też wam dam :)

Opublikowano

Pobieanie patchera stanęło na 98% (z crystal2), szkoda zachodu z tym męczeniem się i pobieraniem, szkoda bo serwer zapowiadał się spoko.

Na przyszłość client powinien być przynajmniej 3 dni przed startem, chyba że przez te 3 dni będziecie start przekładać...

­

Opublikowano

Administracja z Orientala... Jebnijcie się w głowę ... 4 starty i żaden poprawny ^.^! Wrzucili Clienta postał z 2H i pobierać nie można ... Start o 12, chyba nie dziś, jeżeli w ogolę ruszy ... A jak ruszy to postoi 2 tyg admini ściągną kase i zwiną interes ... Miłej gry ! Nie polecam !

hm misiu ....

co do orientala to poprzedni server nie padl absolutnie z jego strony !! on nie mial z tym nic wspolnego co do startow to chlopak sie stara i nie chce wypuscic go*na ktore padnie po kilka minutach od startu uszanujcie jego decyzje a to zapewni wam mozliwosc grania na dobrym serverze jest wyraznie napisane ze maja plany zrobic siec serverow 2/3 aby staly dlugo ! tak jak inne typu slarmora i slarantia itd

nie pisz glupot jak nic nie wiesz latwo servera nie jest zrobic a wiec uszanuj prace i czas innych

i zapewniam cie w 100 % ze server nigdy nie padnie ze strony Orientala

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Jak normalnie pobrać skoro na deposit wyskakuje, że plik został usunięty? Co za dzieci, ile razy wam trzeba to powtarzać...

EDIT: forum wam padło..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...