Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekanie jest spowodowane wrzucaniem plików, no nie ukrywam, trochę do update jest, jeśli chcecie wszystko widzieć. Client za ok 1,5h

1367133050-U891712.jpg

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekanie jest spowodowane wrzucaniem plików, no nie ukrywam, trochę do update jest, jeśli chcecie wszystko widzieć. Client za ok 1,5h

Napiszesz kiedy ts3 ? -.- masz na czerwono bo chyba ślepy jesteś i nie widzisz co się pisze...

Opublikowano

Rejestracja nie doszła :) A podobno do godziny 20 miały być jakieś SM darmowe .

P.S Rejestrowałem się o jakiejś 16.30-17.00 ...

EDIT : Pisało , że trzeba potwierdzić rejestrację , ale już się zalogowałem , więc post zbędny .

Opublikowano

Czyli patcher o 20:30 bo wyskakuje mi teraz LOG?>

Jeszcze nie wrzuciło wszystkich plików. Gdy będzie gotowy będzie news na stronie i napiszemy rzecz jasna tutaj.

@teamspeak w trakcie tworzenia, niedługo będzie.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Kur*a ludzie nie umiecie żyć bez TS-a ? Bo jak wcześniej byłem to na TS-ie 5 ludzi było ...

Nie spamować już !!

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Napiszę wszystko wielkimi literami, żebyście widzieli ...

TS3 - na starcie czyli ok. 22

Client - również 22

Start - 22.00 !!

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

idź pan w *** .. jak azaron padł a na starcie było wszystko ok. to temu serwerowi dobrej przyszłości nie wróżę ..

Opublikowano

Ogarnijcie sie, wystarczy przeczytaj posty wyzej i sie wszystkiego dowiecie,

Caspian : Client za ok. 1.5h

Patcher: Jak bedzie poinformuje o tym na stronie głownej jak i tutaj .

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Tymczasowy Ts nie działa (przynajmniej mi ) dało by się coś z tym zrobić :) ?

@Edit już wszystko wiem :)

Opublikowano

a co do tych monet w zamian za zalozenie konta przed 20 , to dostaną je wszystkie osoby po starcie ? czy trzeba sie jakos samemu zglosic i bedziecie sprawdzac ??

Opublikowano

Hahahhahaha . Nismo Zaraz będzie bratem Santriela patrzać sie na wasze komentarze .. Haha

Co Ty, ja już jestem Santrielem, Kamil R tak to ja ^^

a co do tych monet w zamian za zalozenie konta przed 20 , to dostaną je wszystkie osoby po starcie ? czy trzeba sie jakos samemu zglosic i bedziecie sprawdzac ??

Zaraz nadamy.

Tymczasowy Ts nie działa (przynajmniej mi ) dało by się coś z tym zrobić :) ?

Skończymy i podamy nowego.

idź pan w *** .. jak azaron padł a na starcie było wszystko ok. to temu serwerowi dobrej przyszłości nie wróżę ..

No no.

czy jakis administrator moze mi zrobic buffa? bo zrobilem jedno konto, drugiego juz nie moge ;) pozdrawiam

Już nie wymaga aktywacji, możecie podawać jakiekolwiek maile.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

odpalam Crystal2.exe i mam serwery polskiego metina ..... POZDRAWIAM TWÓRCOW CRYSTAL2, szkoda ze nie zagram.... a ustawilem juz sygne i avatar zeby bonus dostac... konto mozna tylko jedno zrobic omg.. wyslijcie mi clienta bo chce grac

help4you.png

Opublikowano

odpalam Crystal2.exe i mam serwery polskiego metina ..... POZDRAWIAM TWÓRCOW CRYSTAL2, szkoda ze nie zagram.... a ustawilem juz sygne i avatar zeby bonus dostac... konto mozna tylko jedno zrobic omg.. wyslijcie mi clienta bo chce grac

Hahahaha :D Jaki jest sens tej wypowiedzi? Poprostu przestancie spamowac , client bedzie to bedzie , patchera za chwile odpala , a z rejestracja juz nie ma problemow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...