Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krytykujesz serwer a masz ich avatar i sygnę ? dobreee...........

1. napisali, że za ustawienie ich sygny i avataru jest nagroda w postaci SM

2. ustawilem to zanim sprawdzilem do IS, nie chce mi sie teraz zmieniac, poczekam na SM, ktore i tak jest pewnie ściemą

help4you.png

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://i.imgur.com/XDF2zVc.png <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

SERWER POD ZAROBKI.. uwaga może szybko upasc, wiec ja bym radzi się zbytno nie angażowac w rozwijanie postaci bo to tylko szkoda cennego czasu

Hahahahahah o ziomus rozwaliles mnie w tym momencie, truta na serwerze to gowno, jest duza szansa na dropniecie w grocie V2.

Wiec nie rob wszystkiego aby oczernic dobry serwer ok?

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

http://i.imgur.com/XDF2zVc.png <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

SERWER POD ZAROBKI.. uwaga może szybko upasc, wiec ja bym radzi się zbytno nie angażowac w rozwijanie postaci bo to tylko szkoda cennego czasu

Smieszne, takie bronie można łatwo zdobyć dlatego tylko sa w Is, nie chcesz grać, nie podoba sie ? nie trzymam na siłę . Do 23 !

Opublikowano

Smieszne, takie bronie można łatwo zdobyć dlatego tylko sa w Is, nie chcesz grać, nie podoba sie ? nie trzymam na siłę . Do 23 !

o 23 na 100% ?

diox.png

Sprawdzajcie :

Opublikowano

kto powiedział, że truta bedzie dropic w v2? to nie PL

w av2 na zinach dropią na tym serwie ;)

Opublikowano

beka, że tylko 2 osoby wiedzą ze truty z zinów bedą dropic, a w prezentacji nie ma o tym zadnego info :)

To matole zanim zaczniesz sapać że all jest w IS to się dowiedz od ludzi .

Peace Hejter noob fuck

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

prawie 22 a patcher nadal niedziala.. a client z 700kb/s spadl na 80kb/s i bede miał za 4h :)

PS. czy jakis admin serwera może potwierdzic, że bronie na 75 będą dropiły w v2?

help4you.png

Opublikowano

Podobno serwer pro zajebisty i wgl a ADMINISTRACJA PRZECIEZ WIE CO ROBI!!!!!!!!

I te ich zajebiste itemy, oczoplas gwarantowany

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

W takim razie jeżeli tak pogrywacie to TeamSpeak'a3 udostępnimy dopiero, gdy będzie ukończony.

Ja ci obiecałem, że nie dam Ci nigdy Bartusiu team speaka postawić :)

Jak ktoś chce ts gdzie mozecie pogadac: te-es(kropka)tk pozniej tam nismo zwabie i reszte tych patałachów z teamu :D

Opublikowano

Ja ci obiecałem, że nie dam Ci nigdy Bartusiu team speaka postawić :)

Jak ktoś chce ts gdzie mozecie pogadac: te-es(kropka)tk pozniej tam nismo zwabie i reszte tych patałachów z teamu :D

Ty buraku mozesz zamilknac, niedosc ze seplenisz na tym ts'ie to jeszce nigdy nie uslyszalem od ciebie niczego na poziomie

@BTW czekam na warny ;*

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ty buraku mozesz zamilknac, niedosc ze seplenisz na tym ts'ie to jeszce nigdy nie uslyszalem od ciebie niczego na poziomie

@BTW czekam na warny ;*

Dzięki, wypierdalaj.

@top

Ktos tam o tych trutach pisał... nie dropia one tylko na zinach tylko na setaou tez... a sprawdzic to bedzie mozna przecie przy okazji expa tak... kazdy kto gral na tuor/azaron to wie o tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...