Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli patcher jest wycofany czy co? Bo clienta bede mial ,ale patcher nadal nic nie pobiera i pisze ze juz pobrane a nic nie pobral.

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja z Orientala... Jebnijcie się w głowę ... 4 starty i żaden poprawny ^.^! Wrzucili Clienta postał z 2H i pobierać nie można ... Start o 12, chyba nie dziś, jeżeli w ogolę ruszy ... A jak ruszy to postoi 2 tyg admini ściągną kase i zwiną interes ... Miłej gry ! Nie polecam !

Orientala? Lol?

Czyli patcher jest wycofany czy co? Bo clienta bede mial ,ale patcher nadal nic nie pobiera i pisze ze juz pobrane a nic nie pobral.

Pobierz patchera ze strony, tą paczkę Patcher.rar i wrzuć najlepiej do clienta pl'a.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Jak normalnie pobrać skoro na deposit wyskakuje, że plik został usunięty? Co za dzieci, ile razy wam trzeba to powtarzać...

EDIT: forum wam padło..

To sciagaj z multiupload a nie z depositfiles ludzie ogarnijcie się...mi normalnie zasysa klienta.

Opublikowano

To sciagaj z multiupload a nie z depositfiles ludzie ogarnijcie się...mi normalnie zasysa klienta.

Przecież na multi TYLKO deposit jest do pobrania, z tej strony

Skanu brak

przeskakuje na deposit. Kulwa chyba umiem pobierać klienta, nie denerwujcie mnie.

Opublikowano

Pobierzcie patchera (4MB),
http://speedy.sh/8qW6J/Launcher.rar

Pliki luźne tzn. locale, rooty, uiscript wrzućcie do folderu PACK w dowolnym cliencie, który macie na komputerze. Resztę zawartości z pobranego folderu wklejcie i podmieńcie bezpośrednio do starego clienta gry.
Spatchujcie i grajcie.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Przecież ten serwer to porażka. W tym tygodniu będzie zamknięty jak administracja już będzie miała wystarczającąsumę pieniędzy ;> Radzę sprawdzić serwer Vertuis.pl Moje zdanie na ten temat ^^

Opublikowano

Pobierzcie patchera (4MB),

http://speedy.sh/8qW6J/Launcher.rar

Pliki luźne tzn. locale, rooty, uiscript wrzućcie do folderu PACK w dowolnym cliencie, który macie na komputerze. Resztę zawartości z pobranego folderu wklejcie i podmieńcie bezpośrednio do starego clienta gry.

Spatchujcie i grajcie.

No i nie można tak wrzucić całego klienta, jak normalni ludzie tylko kombinują tak, że jednym działa, innym nie.. Dajcie spokój :angry:

Opublikowano

Start serwera:

Sobota

27.04.2013

Godzina - 12:00

Witam - poprosiłbym o podanie strony servera, bo już tylko godzina do startu ( tak nawiasem prezentacja nie zgodna z regulaminem, ale to już robota modków ).Czekam na stronę, bo na kija mi klient jak nie można się zarejestrować.

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Nowicjusz
Opublikowano

Client nie działa ~ Dno

Patcher ~ Dno pobralem akutalizacje wrzucilem do 50metków i nie działa

Serwer ~ Fajny

Alee jak kurwa nie dodacie client to to bedzie dno a nie serwer

Opublikowano

Start serwera:

Sobota

27.04.2013

Godzina - 12:00

Witam - poprosiłbym o podanie strony servera, bo już tylko godzina do startu ( tak nawiasem prezentacja nie zgodna z regulaminem, ale to już robota modków ).Czekam na stronę, bo na kija mi klient jak nie można się zarejestrować.

Crystal2.pl ,stronna serwera ale teraz chyba nie działa

@Edit

Przed chwilą sprawdzałem i tylko klikłem w ten link i odrazu sie pobiera

http://www24.multiupload.nl:81/files/29C828E4A810202D74750294AACDB801089E89D1E05D695AFBAF4C79153C41A6C6DDB1AD1D93700C3F8665AA9C6288331E7BF5647A8399188C1210BCFE0022FD0A6B68CCE8019F0F/Crystal2+Client.rar

5qj.png

Opublikowano

Stul twarz parasoleczko :*

Serwer nie jest porażką. My nie jesteśmy tu dla hajsu. Jesteśmy tu po to, aby dać wam najlepszy serwer ever.

Teraz to żeś dowalił, nie jesteście dla hajsu, a do ISu wpieprzacie rzeczy typu bryłke 400kk yang.

Zresztą każdy tak mówi, że "nie jesteśmy dla hajsu, jesteśmy dla was", a po pewnym okresie czasu interes się zwija.

Opublikowano

Się zobaczy wasz start :))
Ddosy są pewne w 100% jeśli nie na serwer to na Forum lub stronkę jak każdy serwerek :))
Możecie być tego pewni :)
Ale i tak powodzonka :) Do zobaczenia na starcie :)
Odrazu mówię nie zagram :)

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Przecież ten serwer to porażka. W tym tygodniu będzie zamknięty jak administracja już będzie miała wystarczającąsumę pieniędzy ;> Radzę sprawdzić serwer Vertuis.pl Moje zdanie na ten temat ^^

Vertuis.pl, gdzie admin nie umie questa napisać? Albo pisze 5 minut 5-cio linijkowego? Wyjdź z tematu, najlepiej z forum.

Teraz to żeś dowalił, nie jesteście dla hajsu, a do ISu wpieprzacie rzeczy typu bryłke 400kk yang.

Zresztą każdy tak mówi, że "nie jesteśmy dla hajsu, jesteśmy dla was", a po pewnym okresie czasu interes się zwija.

Nie ukrywam, z serwera będzie zysk, bo po co dokładać co miesiąc do czegoś 1000zł? No ale nawet jesli zarobimy te 500/5000zł to i tak nie ma sensu zwijać interesu. Lepiej się rozwijać.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Się zobaczy wasz start :))

Ddosy są pewne w 100% jeśli nie na serwer to na Forum lub stronkę jak każdy serwerek :))

Możecie być tego pewni :)

Ale i tak powodzonka :) Do zobaczenia na starcie :)

Odrazu mówię nie zagram :)

wiecej tych emotikonek naje*

Opublikowano

LOG

LoadLocaleError(locale/pl/locale_game.txt)

wszystkim czy tylko mi?

Usuń z folderu pack pliki locale i uruchom patchera, żeby pobrał nowe.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Ale wy mnie wszyscy wkurwi***e. Dajcie na luz ... Te wasze komentarze, kłótnie, nie jeden lepszy od drugiego... Ciągły bezsensowny spam, przez co ludzie nie mogą się doczytać co się dzieje. Chcecie się kłócić wyzywać idźcie na tsa, a nie . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...