Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz konczyl sie pobierac client , nie mozna znalesc zrodla skontaktuj sie z adminem , przerwalo , i od nowa i na start juz nie wbije fail.

Opublikowano

jeżeli ktos poszukuje ekipy z tsem to zapraszam na ts24.net-speak.pl:6400 mamy tu mniej wiecej 10 osobową ekipe. Wymagam mutacji i ogarniecia

Opublikowano

TS?? jak tutaj nikt nie zna się na permissions na TS3 to poczekać musicie aż technika sb znajdą :p

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Zapraszamy tymczasowo graczy na team speak : 178.32.221.171 Nie jest to
oficjalny ts serwera, lecz możecie na nim rozmawiać wyczekując startu :)

Caspian - pisałeś coś o utrzymaniu - może napiszesz w ogóle jaką macie maszynę ?? i w końcu załączycie stronę i forum ( linki do klienta nie działają z zapowiedzi a nie będę pobierał czegoś kto wrzucił nie "oficjalnie" )

szkoda ze nie nie podać linku do prezentacji na innym forum - jak tak zacznę bardziej grzebać to chyba opuszczę sobie w ogóle sprawdzenie tego servera :)

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

jeżeli ktos poszukuje ekipy z tsem to zapraszam na ts24.net-speak.pl:6400 mamy tu mniej wiecej 10 osobową ekipe. Wymagam mutacji i ogarniecia

jakie krolestwo?

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

Może odpalicie stronkę?. Gdzieś z Panem Rivem się już spotkałem, Nie jest on zbyt miły wobec graczy ( z własnego doświadczenia) Pytanie do administracji: Widziałem niektóre posty , iż w is można spotkać bryłki , które sprzedajemy za yang w grze- To prawda?

Opublikowano

Może odpalicie stronkę?. Gdzieś z Panem Rivem się już spotkałem, Nie jest on zbyt miły wobec graczy ( z własnego doświadczenia) Pytanie do administracji: Widziałem niektóre posty , iż w is można spotkać bryłki , które sprzedajemy za yang w grze- To prawda?

Prawda, ale przecież to serwer dla graczy, nie dla hajsu.

Co do Riva to się zgodzę i odpalcie stronkę bo chce konto zrobić.

Opublikowano

Zakładam że w przykładowych przedmiotach to tak, ale ogółem tego nie będzie.

riv, no nie wiem. Jak ktos chce cos zrobic porzadnie to to robi, a nastepnie sie z tym dzieli.

U was jest to na opak.

kk

Zapraszamy tymczasowo graczy na team speak : 178.32.221.171 Nie jest to

oficjalny ts serwera, lecz możecie na nim rozmawiać wyczekując startu :)

Caspian - pisałeś coś o utrzymaniu - może napiszesz w ogóle jaką macie maszynę ?? i w końcu załączycie stronę i forum ( linki do klienta nie działają z zapowiedzi a nie będę pobierał czegoś kto wrzucił nie "oficjalnie" )

Oczywiście, zaraz uzupełnię prezentację.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Się zobaczy wasz start :))

Ddosy są pewne w 100% jeśli nie na serwer to na Forum lub stronkę jak każdy serwerek :))

Możecie być tego pewni :)

Ale i tak powodzonka :) Do zobaczenia na starcie :)

Odrazu mówię nie zagram :)

Głupi czy udajesz? "Do zobaczenia, Od razu* mówię nie zagram" No idiota.. xD Nie zagra, ale do zobaczenia na starcie ._.

PS. Włączcie strone

ZjaranaPanda

Opublikowano

Ach, ciner. Czyżby Azathia? No właśnie ja zawsze jestem miły dla graczy i zawsze staram się im pomóc. A ostatnio na Azaronie mnie każdy lubił ;3. Nie wiem, dlaczego piszesz takie oszczerstwa w moją stronę o.O

Pamiętam poprostu Cię dobrze, bo gdzieś mi zaszedłeś pod skórę :) Miałeś jeszcze inne konto na mpc pod inną nazwą, lecz nie rzucam oszczerstw , tylko mówie jak było :) . Miejmy nadzieję, iż dobrze się spiszesz tym razem i tego Ci życzę , gdyż chcę tu zostać na dłuższy czas.

PS: WYJEBCIE TE BRYŁY Z ISU BO TO ZBYT DUŻA PRZESADA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...