Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnia ktos czy ten start bedzie 1 moaja ? a jak juz to o ktorej ? :)

Dzisiaj albo jutro, raczej jutro..

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Jeżeli wolicie Ethane albo Venoxa od tego to życzę powodzenia... Na venoxie 4dni naprawiali pety hah ! Załosne... A ta Ethana nie dorównuje chociaż w połowie do Polish'a. Takich serwerów jak Ethana jest pełno.. Np Tilian2, Quadron, Almantia, Venox, i można wymieniać... Zbawi was 1 dzień? No lajfy ;>

Nwm co chcesz udowodnić tymi twoimi "hejtami" ale najpierw naucz się hejtować i potem pisz bo bluzganiem i grożeniem gówno zdziałasz . :)

Ja mam beke z takich ludzi, szukają zaczepki w necie bo na ulice się boją wyjść :) i nawet przez kabel dostają wpierdol :) Niech idą na tamte serwy, zmarnują sobie czas i bedzie mniej napinaczy na PolishWorld

Po pierwsze metin2 to gra która od zawsze pochodziła z Dalekiego Wschodu a nie Środkowej Europy .

Coś się wam pokićkało. :)

Po 2 ten serwer nawet nie zdąży wystartować i już padnie , kilka serwerów o to zadba :)

Szczała.

Geografik sie znalazł, lepszego powodu nie umiesz wymyślić? :( zazdrościsz zainteresowania i już. To ci tylko zaszkodzi, już masz -10% graczy za hejt innych serwerów jak ludzie zobaczą.

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Przez 2 strony prezentacji spinacie za przeproszeniem o gówno... Każdy ma tutaj prawo głosu... Ale dobra 1 post jak Ci się nie podoba i dajesz wstecz. :)

Nie rozumiem tutaj kilku osób co siędzą i hejtują. :) Ja osobiście ide dziś na ten srv który rusza a jak mi się nie spodoba i jutro ruszy Polish to bd tutaj gral. ;)

Ogarniamy spam i hejty. ;) Cieszcie sie wolnym czasem bo od poniedziałku do szkoły ;x

Pozdro ;p

Opublikowano

Ja mam beke z takich ludzi, szukają zaczepki w necie bo na ulice się boją wyjść :) i nawet przez kabel dostają wpierdol :) Niech idą na tamte serwy, zmarnują sobie czas i bedzie mniej napinaczy na PolishWorld

cO SIE ziomus dziwisz? Konkurecja ;D KonkurENCJA ;p i Jeszcze raz konkurecja .

Na server zawitam ale dwa dni po starcie gdzies bo bedzie taki atak ze nie bedzie sie dalo grac ;D Wypluwam Juz to co napisałem . Mam nadzieje że start wypali

68888487823051815750.png

Opublikowano

Gra metin2 to gra która od zawsze pochodziła z Dalekiego Wschodu a nie Środkowej Europy .

Idz tam startuj swoj gow.iany serw.

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Administratorzy powodzonka niezależnie jak i kiedy ruszycie , osobiscie tutaj nie zagram zobaczymy jak się to dalej potoczy :) .

P.S Hejterzy i inne tego typu .. "no ten serwer jest gówniany chodzice na tego " to za przeproszeniem proszę zamkną mordy

Opublikowano

Start najlepiej jak bedzie jutro. A clienta dacie dzisiaj bo jak się wszyscy rzucą na clienta to się bedzie pobierał kilka h...

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Sory.

Może trochę poniosło mnie w tamtej wypowiedzi , chcę przeprosić całą administrację PolishWorld jak i graczy.

Sory za tego hejta , coś mnie tak pociagło żeby tak napisać.

Zobaczymy co z tego wyjdzie

Jeszcze raz , sory.

PS. Bez spamu.

u6pv.jpg

Opublikowano

Idz tam startuj swoj gow.iany serw.

Gówniany ? chłopie jestem pewny że z tym serwerem będzie tak samo jak z Veno*mt2 <3 czyli jak ? już piszę :

ładna prezentacja

admini odpisuja i się starają

przychodzi start serwa iiiiii serw ma więcej bugów niż ty włosów na głowie

Topic@ nie zagram zbyt przesadzone nowościamy co za tym idzie ? dużo bugów

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Gówniany ? chłopie jestem pewny że z tym serwerem będzie tak samo jak z Veno*mt2 <3 czyli jak ? już piszę :

ładna prezentacja

admini odpisuja i się starają

przychodzi start serwa iiiiii serw ma więcej bugów niż ty włosów na głowie

Topic@ nie zagram zbyt przesadzone nowościamy co za tym idzie ? dużo bugów

Nie wystartował to nie krakaj.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

dokładnie dajcie szybciej clienta bo nie każdy moze sciągac clienta w 1 min niektorym nawet z 5 h sie sciagaja jak mi ... do tego mam limitowany transfer

68888487823051815750.png

Opublikowano

Podstawa to parę dni przed startem dać clienta do pobrania. Dawanie info na forum itp.

Opublikowano

Krzychu widzimy ze jesteś w temacie, napisz coś :P

Nie ma mnie cały czas na forum ponieważ zostawiam otwartą przeglądarkę i idę dalej pracować. Co do Klienta to postaramy się wam go udostępnić jak najszybciej (Będzie on dostępny minimum kilka - kilkanaście h przed startem serwera a więc będziecie mogli go spokojnie zciągnąć).

A co do startu będziemy was na bieżąco informować.

Pozdrowienia od team PolishWorld i Prosimy o cierpliwość.

Opublikowano

Czyli że serwer jutro nie wystartuje?

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Server startuje jutro , a dzisiaj startuje inny.

Sam osobiście dam szansę temu co startuje dzisiaj , aby zobaczyć czy warto , może nawet jest lepszy ;)

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Gdyby ten serwer startował dzisiaj wbiłbym tutaj, ale jako, że startuje dopiero jutro to w bije na ten drugi serwer :)

okok, ale co nas to obchodzi ? Idź sobie gdzie chcesz, a za takie posty powinny być punkty .

@ bez spamu .

Czekamy na start, mam nadzieje że nie będzie to kolejny fail typu : 10h będzie ON a 3 dni Off i padnie .

Oby żadnych poważniejszych bugów na starcie nie było oraz byście dali radę z atakami od nieudaczników .

Liczymy na was!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Powiedzcie nam przynajmiej czy jutro start będzie -.-, czekam już pare dni z niecierpliwością i mam nadzieje że bugów na start nie będzie -.-

x2pt.png

Don't be shy | Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...