Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie... bedzie launcher??

W tym momencie nie mamy launchera

Aby komfortowo grać na naszym serwie musisz zciągnąć każdy plik który znajduje się w pack ponieważ bardzo dużo plików było w nim edytowanych.

Zostanie on dodany w miarę możliwości jak najszybciej

Opublikowano

Sorry za pytanie ,ale nie chce mi sie czytac 32 stron spamu start w piątek 3 maja czy jutro ?

Japierdole 1 post 1 linijka - 2 dni od dzisiaj ...

@admin nie przejmuj sie tą bezpodstawną krytyką, po prostu zazdrość niektórych nie zna granic. Wszystkie mapki robione ręcznie ale i tak powiedzą że z epvp. Casavir czy jak tam masz, znajdź mi niemca który zrobił mape w kształcie polski ??

I krzychu przemyśl sprawę z roskami i innymi buff'ami. Mam nadzieję że nie znajdą się w is'ie tylko u handlarzy.

Co do is'a, oczywiste jest że każdy liczy na zarobek, ale trzeba wcale wsadzać tam itemów nie do zdobycia w grze za 100zł żeby zarobić :) Jeżeli będzie duże zainteresowanie serwem to utrzymalibyście się z samych pd i 2x dropu, pamietam serw gdzie była tylko monetka rekawica i pd w isie, a trzymał 10 miechów i padł z powodu braku czasu admina, a nie braku kasy :) dużo ludzi to kupuje, bo nie mają tyle czasu na gre co gimba, ale mają stałe źródło zarobków np. praktykanci. I nikt nie będzie płakał że "serv pod is"

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

No nic nie mówię ale przy 20 ludziach wchodzących to nawet full abs nie pomoże ...

Jak dla mnie to za dużo ludzi i dlaczego np. miecze 10-15 a siła już 10-12-15 ???

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

jeżeli jutro/pojutrze ma być start to zmieńcie te dzwony szamana ostatni z przedostatnim bo ten ostatni to masakra aż szkoda by było to uleszpać.

najlepiej jak byście się wyrobili do jutra.

@@edit

dodajcie dłonie przebicia krytyka itd do jakiś handlarzy to bardziej jest jak serwer pvp więc takie coś powinno by być

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

jeżeli jutro/pojutrze ma być start to zmieńcie te dzwony szamana

ostatni z przedostatnim bo ten ostatni to masakra aż szkoda by było to

uleszpać.

najlepiej jak byście się wyrobili do jutra.

@@edit

dodajcie dłonie przebicia krytyka itd do jakiś handlarzy to bardziej jest jak serwer pvp więc takie coś powinno by być

Gm pisał że bronie nie są ułożone levelovo... tylko są pomieszane bo mu się nie zmieściły wszystkie. Po za tym mają być dodane wachlarze. ;)

A co do dłoni kryta i przebicia jak najbardziej za :D

@Edit

Co do klienta, to mógłbyś wstawic już dzisiaj bo jak wstawisz kilka godzin przed startem to wszyscy się rzuca na klienta i będą problemy bo będzie się ściągać po 80-100kb/s ...

I większość będzie spamić i płakać że nie ma klienta, a serwer wystartował i inni juz grają. -.-

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Jest konkurencja , jeżeli serwer Ethana dziś ruszy, bez żadnych poważnych problemów , każdy tam pójdzie , a tutaj zostanie z 50 graczy. Radzę się postarać dzisiaj wystartować , bo możecie na tym stracić , powodzenia.

xD 

Opublikowano

Jutro start... eh

Dajmy szansę innemu privowi, dość interesującemu, który startuje dzisiaj ok. 17 :)

@antywart

jest launcher PolishWorld'a?

@DOWN

E

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

No nic nie mówię ale przy 20 ludziach wchodzących to nawet full abs nie pomoże ...

Jak dla mnie to za dużo ludzi i dlaczego np. miecze 10-15 a siła już 10-12-15 ???

Nie wiadomo ile epiki będą dawać. Admin pisał że pvp trwa 2 serie skilli.

ethana gówno na plikach diamonda, nic nie zmienione, ma juz gwarantowane 10 botnetów od mojego znajomego i na pewno od wlascicieli diamonda

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Jest konkurencja , jeżeli serwer Ethana dziś ruszy, bez żadnych poważnych problemów , każdy tam pójdzie , a tutaj zostanie z 50 graczy. Radzę się postarać dzisiaj wystartować , bo możecie na tym stracić , powodzenia.

W Twoim poście jest jeden problem, Ethana ma zerowe zainteresowanie, jeżeli wejdzie tam 300 osób na starcie to będzie sukces, porównaj sobie chociażby ankiety.

@up

Launchera nie będzie/nie ma bo edytowali sporo plików (tak pisał wcześniej admin).

@top

Szkoda, że start dopiero jutro, no ale cóż - poczekam i mam nadzieje, że się będzie opłacało.

Dokończcie wszystko żeby nie było problemów i startujcie, lepsze to niż granie z bugami.

@DOWN

Jest więcej ludzi bo dzisiaj startuje, a ten startuje jutro, także po co ludzie mieliby tutaj siedzieć?

Opublikowano

W Twoim poście jest jeden problem, Ethana ma zerowe zainteresowanie, jeżeli wejdzie tam 300 osób na starcie to będzie sukces, porównaj sobie chociażby ankiety.

@up

Launchera nie będzie/nie ma bo edytowali sporo plików (tak pisał wcześniej admin).

@top

Szkoda, że start dopiero jutro, no ale cóż - poczekam i mam nadzieje, że się będzie opłacało.

Dokończcie wszystko żeby nie było problemów i startujcie, lepsze to niż granie z bugami.

W zapowiedzi Ethany jest wiecej ludzi niz tutaj :D

edit. Nie wiem jaki sens w czwartek startowac. Skoro to dzien roboczy.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Wspaniały pomysł ! "Wypuście serwer wcześniej to będzie więcej ludzi."

Ludzie którzy to piszą mają chyba 0 pojęcie o startach prywatnych serwerów.

No dobra przypuśćmy po waszych ciągłych komentarzach "Dziś serwer albo ja już na nim nie zagram" administracja włącza PolishWorld'a. Gramy dzień - bug na bugu, hejty zaraz będą po paru godzinach grania (no dobra, hejty zawszę są nawet jeśli serwer jest w 100% dopracowany), aż dojdzie do tego, że reset kont i za tydzień nowy start.

Poczekajmy z 2 dni na clienta "dopracowanego" i stronę/forum. Lepiej mieć dopracowany serwer i grać na nim bez bugów i cofek. Odejdzie se z 20 napinaczy z komentarzem "moja 15 osobowa ekipa już nie zagra na tym serwerze" i nikt za wami raczej płakać nie będzie.

96 % brrrrrrr......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...