Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zapowiedzi Ethany jest wiecej ludzi niz tutaj :D

hahaha więcej ludzi .. A u Ciebie w domu jest więcej debili niż w sejmie

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W zapowiedzi Ethany jest wiecej ludzi niz tutaj :D

edit. Nie wiem jaki sens w czwartek startowac. Skoro to dzien roboczy.

Więcej graczy ponieważ ten twój serwer dzisiaj startuje.

PolishWorld będzie miał na pewno więcej przeglądających w dniu startu, niż te 150 osób Etha**.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Kto powiedział że jutro start?! Start jest dziś albo jutro, więc nie piszcie że jutro...

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Więcej graczy ponieważ ten twój serwer dzisiaj startuje.

PolishWorld będzie miał na pewno więcej przeglądających w dniu startu, niż te 150 osób Etha**.

Z tego co widze przynajmniej nie leca w chuja z datą startu jak PolishWorld zamiast podac date zmieniaja codziennie zapowiedz.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Dziś na start nie mamy co liczyć... już po 11 a tu ani strony/forum/clienta. :) Wiec ruszy pewnie jutro... :) A dzis 1 rusza a jeszcze inny bd ON bo naprawieniu all bugów. :>

Opublikowano

Ja jednak podziękuję, nie bede czekac do jutra.

Jesli ktos idzie na ne priv.

HAhahah jaki nolife :D Spierdalaj nikt nie bedzie tesknił. I tak jutro tu przyjdziesz z płaczem ze nie zrobiłeś nocki na ethanie bo nie wystartuje

hahaha więcej ludzi .. A u Ciebie w domu jest więcej debili niż w sejmie

hahaha :D

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Lepiej żeby się postarali dzisiaj wystartować bo pójdzie dużo graczy na tą całą E... -,-

HAHAHA... i wrócą po 2 dniach na Polish World'a.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

HAhahah jaki nolife :D Spierdalaj nikt nie bedzie tesknił. I tak jutro tu przyjdziesz z płaczem ze nie zrobiłeś nocki na ethanie bo nie wystartuje

hahaha :D

jesli chodzi o nie wysstartowanie to i ten server watpie zeby sie utrzymal.

czytalem post administracji gdzie tlumaczyli sie na zas,ze przed ddosem sie nie da obronic i zrobia wszystko co w ich mocy....

nie iwem dlaczego ale czuje ze ten server nie postoi dlugo.

Opublikowano

Co wy się tak spinacie,że jak serwer nie wystartuje dzisiaj to idziecie na eth***.

A idźcie sobie nikt za wami nie będzie płakał.

I tak pewnie szybciej tutaj wrócicie niż uciekliście stąd.

Tak to jest z "polaczkami",aby tylko serwer wystartował i nie ważne czy z bugami czy bez,a później płacz że pobugowany,administracja nic nie robi.

Chyba wolicie poczekać ten 1 dzień i grać w spokoju i bez żadnych niedogodniej,chyba że jesteście już tak uzależnieni od metina że nie potraficie wytrzymać tyle.

To już jest choroba,którą trzeba leczyć.

Ps.Ci co chcą pograć na stabilnym serwerze,napewno poczekają ten 1dzień i żadnego upośledzenia nie dostaną. ;)

Opublikowano

Po pierwsze metin2 to gra która od zawsze pochodziła z Dalekiego Wschodu a nie Środkowej Europy .

Coś się wam pokićkało. :)

Po 2 ten serwer nawet nie zdąży wystartować i już padnie , kilka serwerów o to zadba :)

Szczała.

Idź może na ten swój eth**** i tam się martw czy serwer wystartuje,a nie o ten się martwisz.

Czyżby jakieś groźby od waszego serwera i innych,lepiej wy też uważajcie bo pewnie polecą niezłe ddosy na wasz.

I tak na koniec idź spamuj tam a ni tu papa

Ps.Takie posty od konkurencji powinny być karane warnami.

Opublikowano

@up też tak mi się wydaje że serwer padnie na starcie i bede musiał dalej grać w lola przez dni wolne

Opublikowano

ZAJEBISTY SERWER KIEDY START :) :) !!!!!!!!!! BĘDE LADOWAL KASE ZEBY GO UTRZYMAC ZROBCIE GO JUZ DZIS DO 21 :)

PROSZE

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Po pierwsze metin2 to gra która od zawsze pochodziła z Dalekiego Wschodu a nie Środkowej Europy .

Coś się wam pokićkało. :)

Po 2 ten serwer nawet nie zdąży wystartować i już padnie , kilka serwerów o to zadba :)

Szczała.

Hmm.. a może to jest prywatny serwer i oryginalny pomysł ?

Żebyś się nie przeliczył.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Jeżeli wolicie Ethane albo Venoxa od tego to życzę powodzenia... Na venoxie 4dni naprawiali pety hah ! Załosne... A ta Ethana nie dorównuje chociaż w połowie do Polish'a. Takich serwerów jak Ethana jest pełno.. Np Tilian2, Quadron, Almantia, Venox, i można wymieniać... Zbawi was 1 dzień? No lajfy ;>

Nwm co chcesz udowodnić tymi twoimi "hejtami" ale najpierw naucz się hejtować i potem pisz bo bluzganiem i grożeniem gówno zdziałasz .:)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

co wy zrobiliście z tymi zbrojami?! Były świetne a teraz to już są takie badziewne ,że idę na 1 lepszy serwer i mam to samo...

No zbrojki lipa ;/ nic nie zrobili z nimi na wiekszosci serwerach to jest

Zbroje zmienili, tamte które były bedą od 180-250lv ...

No tak może te zbroje są na większości serwerach, ale czy reszta też? Mapa w kształcie polski, elitarny kowal, nowe mapki?

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Dokładnie na Venoxie dalej bugi naprawiają już z tydzień połowa ludzi odeszła ta cała Ethana to taki server których jest w ciul na MPC.

Ten server ma duże zainteresowanie. Na pewno bd jakieś bugi ale myślę ze administracja będzie dążyła do tego aby wszystko było w porządku.

Opublikowano

Zbroje zmienili, tamte które były bedą od 180-250lv ...

No tak może te zbroje są na większości serwerach, ale czy reszta też? Mapa w kształcie polski, elitarny kowal, nowe mapki?

No tak mapki itd sa fajny i nigdzie nie wystepuja :) ale z tymi zbrojkami mogli byscie cos zrobic. Jesli beda zajebiste zbrojki wydaje mi sie ze bedzie to jeden z lepszych serwerów ... i ewentualnie ciut poprawic text'ure broni "niektórych" :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...