Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nom zmiane z bodego na mentala mozna by dodac do dropu z metka albo z bosow zeby duzo tego nie bylo;d

z mala szansa na dropniecie ;d

w ogóle max do 90 lvl zmiana ..

logo1vmw.png

Opublikowano

Zwaliliście z zmianą zbroij , były wtedy fajne i wgl ... a nie jakies stalki z innym kolorem ...

Większość graczy narzekała że chce zbroje (Hwangi , szmaragdy i zwykłe stalki)

Zbroje które były wcześniej w prezentacji są od 185lv -250 lv więc będzie was to motywowało do wbicia max lv

Opublikowano

Te zbroje które aktualnie są w prezentacji (80lv -185lv)

Zbroje które były wcześniej będą od (190lv -250lv)

o kur** to mamy lipe bo nie zamierzam się bawić w ulepszanie 40 zbroi żeby mieć tą najlepszą ... po prostu żałosne, było dobrze tak jak było na początku, teraz to doj**ałeś...

@@edit zostaw te fajne których się nigdzie nie spotyka i stalki o innych kolorach tak będzie najlepiej.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

o kur** to mamy lipe bo nie zamierzam się bawić w ulepszanie 40 zbroi żeby mieć tą najlepszą ... po prostu żałosne, było dobrze tak jak było na początku, teraz to doj**ałeś...

@@edit zostaw te fajne których się nigdzie nie spotyka i stalki o innych kolorach tak będzie najlepiej.

Bez przesady nie będzie 40 zbrojek. Po drugie nie napisałem ile zbroi będzie od 185 lv do 250 lv

Opublikowano

Czerwona zbr szamek.... głowa mężczyzny no ale cycki ma xD Tak samo jakieś rajstopki ;d Wygląda jak tranwestyta.

Opublikowano

Może Ty masz lipe :) jakieś urozmaicenie bynajmniej jest, a jeśli nie podoba Ci się nie musisz przecież robić tej na większy lv tylko tą jaka Ci wystarczy :) Lepiej wygląda gracz np. z 240 lv w nowej zbrojce niż 185 lv z tą samą zbrojką jeśli kończyło by się ulepszanie na tym poziomie ulepszanie :)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Większość graczy narzekała że chce zbroje (Hwangi , szmaragdy i zwykłe stalki)

Zbroje które były wcześniej w prezentacji są od 185lv -250 lv więc będzie was to motywowało do wbicia max lv

W takim razie , pokaż które zbroje będą ...

945496meszi.png

Opublikowano

NO ku**a ja cie podziwiam krzychu że ty wytrzymujesz. 2 dni robiłes nowe zbroje i i tak każdy narzeka. Ja bym sie w**wił dał samego launchera z niewidocznymi zbrojami i h*j. Tylko neosy które walą konia przy eq 250lv oceniają serwer po teksturach zbroji. Jak macie takie potrzeby to wgrajcie sobie zbroje jakie chcecie, w necie jest pełno poradników jprd -,- załamka. ja nigdy nie patrzyłem i nie patrze na nowe zbroje/miecze dla mnie to żadne urozmaicenie , i tak co kilka lvli robię inną.
Modki dawajcie bany na posty każdemu kto narzeka na zbroje -,-

@real nie ma zakazu ale spoko. dzieki za tamte warny za wyrazanie swojej opini ;*

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Usuńcie te 2 ostatnie zbroje, wyglądają jak z painta. Hwangi i stalki są ok ale tamte to... Szczególnie te szamana

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Ogólnie serwer super :) Bez hejtu ale nie podobają mi się te 2 ostatnie stalki żółta i czerwona (znam je z xen*xa i wiem, nie wyglądają fajnie) ~ TO TYLKO MOJA OPINIA.

A na serwerze zagram na pewno :>

Opublikowano

Może ktoś napisac co pisze że 2 dni od dzisiaj do startu czyli liczyc dzisiejszy dzien i start jutro czy czwartek :c napisze ktoś plss ;))

kkgo.png

Opublikowano

Może ktoś napisac co pisze że 2 dni od dzisiaj do startu czyli liczyc dzisiejszy dzien i start jutro czy czwartek :c napisze ktoś plss ;))

Może ruszyć jutro lub w czwartek. :) ale czwartek to ostateczny termin... ;p Potem już bd tylko poślizgi ;D

Opublikowano

Usuńcie te 2 ostatnie zbroje, wyglądają jak z painta. Hwangi i stalki są ok ale tamte to... Szczególnie te szamana

Po starcie zmienimy wygląd zbroi na inny. W tym momencie nie mamy na nic czasu (dopracowujemy klienta i serwer aby wyeliminować wszystkie bugi ) i chcemy wyrobić się przed czasem !!!

Opublikowano

Polish To bierzcie się do roboty i licze na start JUTRO w godzinach wieczornych

Możesz już ujawnić jaki jest ten 6/7 ? Klasowy czy tylko do expa ?

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Mnie ciekawi jak się będzie expić na mapie świętości (100lv) przecież to jest tylko kółko, więc tak na serio 1 spot, więc tam będą się tylko tłuc zamiast expić, zmieńcie tą mapę.

Opublikowano

Mnie ciekawi jak się będzie expić na mapie świętości (100lv) przecież to jest tylko kółko, więc tak na serio 1 spot, więc tam będą się tylko tłuc zamiast expić, zmieńcie tą mapę.

Spokojnie jest to dość duża mapka a expowiska są ogromne więc nie będzie ci nikt przeszkadzał w expie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...