Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy start bo nie chce mi sie czytac 27 stron ^^ ?

Nie musisz czytać 27 stron.

Dzień startu jest napisany na 1 stronie zaraz pod logiem serwera Start serwera do 3 dni !!!! Od dzisiaj !!!

Opublikowano

Na jakim silniku będzie forum? Przewidujecie opóźniony start lub kasacje kont po nieudanym starcie?

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Na jakim silniku będzie forum? Przewidujecie opóźniony start lub kasacje kont po nieudanym starcie?

Co do startu Robimy wszystko aby wystartować jak najszybciej. Bądźmy dobrej myśli że wszystko pójdzie zgodnie z planem.

Będziemy robić częste kopie zapasowe bazy danych.

Opublikowano

Ja na pewno zawitam ;] spodobała mi się mapa Polski, a także system z kowalem ; ) poza tym prezentacja może nie jest perfekcyjna ale może być. Nie ma na co narzekać.. Jestem myśli tylko że ze startem będzie wszystko ok i że serwer nie upadnie dość szybko.. Bo w sumie to długo już nie grałem w metina i postanowiłem wrócić do tego i myślę że ten serwer jest w sam raz dla mnie, :D

Opublikowano

WEDŁUG WASZYCH PRÓŚB ZBROJE W PREZENTACJI ZOSTAŁY ZMIENIONE !!!!

PROSZĘ NIE SUGEROWAĆ SIĘ ICH KOLEJNOŚCIĄ !!!!

Opublikowano

1.Mam pytanie dotyczace "elitarnego kowala", na czym on dokladniej polega? Polega na tym ze na przyklad kowal nam spierdoli item to od niego dropi ?

Przyklad: nakurwiam ulepszyc fms na +9, zjebal. Wiec ide dopierdolic skurwysyna "elitarny kowal" i wyleci od niego fms+8 ? czy po prostu leca z niego randomowe scierwa?

To moje pierwsze pytanie

2.Co z rosami?

3.Czy przez slub tez nie bedzie mozna isc na wyzsza mapke?

4.Z czego dokladnie leca te ulepszacze? bo widze jest ich w chuj

5.Co dropi z tych szkat co wprowadziliscie na pocztku?

6.Beda itemy do biologa u npc+ kamyki do oddania? i jaki jest czas?

7.Skille od razu P?

8.Zwoj zmiany profy bedzie normalnie u npc?

9.Sa tu te takie wspomagacze typu dlon krytyka, przeszywki, etc?

Prosze o odpowiedz do kazdego punktu, sa to pytania ktore najbardziej mnie drecza.

Opublikowano

nowe zbroje są super, takie jak na starych chinolach. pasują do metina, dużo lepsze od tamtych poprzednich z wowa czy uj wie czego :)

co do startu to najlepiej by było w czwartek, bo wt i środa są mecze LM więc nikt nie będzie sie nudzil. a piątek pechowy dzień tak jak mówili, wszystkie serwery co startują w pt padają xD

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Nie nie nie nie może tak być z tymi zbrojami trochę bym pozmieniał kolejność stalki na początku hw na końcu albo całkiem je usunoł ,ponieważ trochę psują klimat gry.

Zbroje szamana mają złą kolejność :/ nie dopatrzyłem co admin napisał kilka postów wcześniej :D

Tamte zbroje były lepsze

Opublikowano

Jeżeli się uda wam zbalansować postacie to gj, start w najlepszym czasie jaki może być bo większość ma wolne, napewno zawitam na serwerze, tylko te zbroje HWANG nie nawidzę hwangów ;/ jak dacie rade to je zmieńcie. Tyle ode mnie ;]

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Wszyscy z WE ARE LEGEND PROSZENI NA TS !

x

Żeby nie było że spam , good zmienione zbroje pasuja idealnie przypominaja csyt2 ;)

Start mam nadzieje ze juz dzis bądx jutro i forum IPB ? czy MyBB ?

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję że macie jakiś sposób na WH. ? :) Bo koledzy up czyli z WereAreLegend bardzo lubią na tym pociskać :rolleyes:

Co do startu.... jutro rusza inny serwer + veno*mt2 zostanie dziś lub jutro włączony. Więc już macie mniej graczy ;p

Opublikowano

Mam nadzieję że macie jakiś sposób na WH. ? :) Bo koledzy up czyli z WereAreLegend bardzo lubią na tym pociskać :rolleyes:

Co do startu.... jutro rusza inny serwer + veno*mt2 zostanie dziś lub jutro włączony. Więc już macie mniej graczy ;p

Film ? Dowód ? Jak nie masz to nie mamy o czym rozmawiać . Co do nowych zbroji lepsze niż stare .

Opublikowano

Nie wiem kto chciał zmiany tych zbrojek, ale osobiście wole tamte chuj wie podobne do czego niż stalki i hwangi malowane w paincie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...