Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak serwer ładnie wystartuje zgodnie z terminem to za witam na nim z ekipą .Serwer wydaje się spoko jest taki jak lubię , a co do zbrojek to są fajne

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na poczatku chcialem zagrać ale zmienilem zdanie po nowych ss zbroji , one są krytyczne

Zachowujesz się jak typowy gimbus :< nie gram bo Mi się zbroje nie podobają :< , jakby każdemu tak jak tobie zbroje nie podpadły do gustu to nikt by nie grał , zrażacie się o byle co , specjalnie administracja zmienia dla was zbroje . Moim skromnym zdaniem było by lepiej jakby dali kilka tamtych starych zbroi i kilka tych z tego setu , ale nie będę się o coś takiego zrażał .. Poza tym nie można napisać że zbroje są krytyczne .. -.- debilizm . Administracja trudziła się nad serwerem prawie rok żeby każdego gracza zadowolić i to się ceni , ale jak widać nie każdy docenia taką administracje .

GLELTm4.jpg

Opublikowano

@UP dokladnie ja napewno wbije zbrojki sa spoko

PS Moderatorku (pierdolona szmato) w POLSCE ISTNIEJE TAKI COS JAK WOLNOSC SLOWA I KAZDY MA PRAWO SIE WYPOWIEDZIC A NIE KUR WA ROZDAWAC PO 5 ....

Opublikowano

Na Ven** już mało ludzi co gra. Więc bd chcieli sprawdzić ten server niż na tym co już grali i był pobugowany.

@edit

Te zbroje są nie po kolei czy co. Wyglądają jak na Xe**x

Opublikowano

Bardzo fajny serwer sie zapowiada :) Zapraszam do królestwa Barbarzyńcy . Duzo wiem o Historii i wiem ze byli bardzo mocni , podbili w ogóle Rzym i byli niepokonani. Wydaje mi się ze ogólnie Zakon Smoka to Jinno , Piraci to Shinsoo , Barbarzyńcy to Chunjo:) .

Opublikowano

heh fajnie a zbroje sa do bani zadnych nowych niema teraz zalosne !!!

gdy takie zbroje zostają to ja już mowie ze odpadam z tego serwa :) wole na venoxmt2 może go w końcu dopracują tam bynajmniej fajne zbroje i bronie !!

Opublikowano

gdy takie zbroje zostają to ja już mowie ze odpadam z tego serwa :) wole na venoxmt2 może go w końcu dopracują tam bynajmniej fajne zbroje i bronie !!

Nie grasz bo słabe zbroje, żałosne . Teraz są lepsze .

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada jeśli będą bony na klasy to lipa będzie :D

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

W prezentacji w spoilerze napisane jest wyraźnie że 6/7b edytowany nie będzie na klasy.

Dowiemy się na starcie jak to będzie wyglądało.

Ciągle pytacie o to samo,a czy tak ciężko troszkę pomyśleć i przeglądnąć zapowiedź.Czy to takie trudne.

Opublikowano

Te zbroje które aktualnie są w prezentacji (80lv -185lv)

Zbroje które były wcześniej będą od (190lv -250lv)

Opublikowano

up. do 3 dni... nie umiecie czytac????

Dwa dni nie trzy.

Wczoraj były 3 dni,dzisiaj już powinni zmienić na 2 dni.

Opublikowano

1.Mam pytanie dotyczace "elitarnego kowala", na czym on dokladniej polega? Polega na tym ze na przyklad kowal nam spierdoli item to od niego dropi ?

Przyklad: nakurwiam ulepszyc fms na +9, zjebal. Wiec ide dopierdolic skurwysyna "elitarny kowal" i wyleci od niego fms+8 ? czy po prostu leca z niego randomowe scierwa?

To moje pierwsze pytanie

2.Co z rosami?

3.Czy przez slub tez nie bedzie mozna isc na wyzsza mapke?

4.Z czego dokladnie leca te ulepszacze? bo widze jest ich w chuj

5.Co dropi z tych szkat co wprowadziliscie na pocztku?

6.Beda itemy do biologa u npc+ kamyki do oddania? i jaki jest czas?

7.Skille od razu P?

8.Zwoj zmiany profy bedzie normalnie u npc?

9.Sa tu te takie wspomagacze typu dlon krytyka, przeszywki, etc?

Prosze o odpowiedz do kazdego punktu, sa to pytania ktore najbardziej mnie drecza.

1. Hee ciekawy pomysł, jednak z elitarnego kowala będą dropić (bronie do 120lvl, bronie na 75 co jeszcze przekonacie się sami) drop zostanie edytowany wraz z wzrostem leveli graczy.

2. Na obecną chwilę ich nie ma a co będzie zobaczymy.

3. Możliwość wzięcia ślubu aktualnie jest niedostępna (W najbliższym czasie będzie modyfikowana i dostępna w grze na nowej mapie )

4. Ulepszacze dropią z bosów na każdej nowej mapie (po kilka sztuk z jednego bosa)

5. Z szkat dropią Ulepszacze, bronie, itp

6. Itemy do biologa są u npc wraz z kamieniami. Oddawać można bez ograniczenia czasowego. (Wkrótce dodamy do niego nowe misje z ciekawymi nagrodami)

7. Skile można wbić na G lub P u npc. Istnieje też możliwość wbijania skili ręcznie.

8. TAK

9. Nie, ponieważ dużo bonów zawartych jest w eq.

Opublikowano

Te zbroje które aktualnie są w prezentacji (80lv -185lv)

Zbroje które były wcześniej będą od (190lv -250lv)

no to chyba ze tak ;d to git ;]

Opublikowano

KIEDY START TEGO ZAJE******** SERWERA ?

USUNCIE ZWOJ Z MENTALA NA BODEGO NA MENTALA .. NP ALBO DO MAX 90 LVL ZMIANE ..

logo1vmw.png

Opublikowano

1. Hee ciekawy pomysł, jednak z elitarnego kowala będą dropić (bronie do 120lvl, bronie na 75 co jeszcze przekonacie się sami) drop zostanie edytowany wraz z wzrostem leveli graczy.

2. Na obecną chwilę ich nie ma a co będzie zobaczymy.

3. Możliwość wzięcia ślubu aktualnie jest niedostępna (W najbliższym czasie będzie modyfikowana i dostępna w grze na nowej mapie )

4. Ulepszacze dropią z bosów na każdej nowej mapie (po kilka sztuk z jednego bosa)

6. Itemy do biologa są u npc wraz z kamieniami. Oddawać można bez ograniczenia czasowego. (Wkrótce dodamy do niego nowe misje z ciekawymi nagrodami)

7. Skile można wbić na G lub P u npc. Istnieje też możliwość wbijania skili ręcznie.

8. TAK

9. Nie, ponieważ dużo bonów zawartych jest w eq.

Roski moglibyście dodać, przynajmniej na defa bo ninja/body mają przejebane w expie, żaden skill nie daje im deff. Chyba zależy wam na balansie klas :] Jeżeli w pvp mają być równe to w expieniu tez zadna klasa nie powinna być poszkodowana

Co do zwoju zmiany klasy, myślę że można go zostawić jeżeli klasy są wyrównane w pvp. Jak sie np. wp znudzi to na max lvl zmieni się na bm, gra sie dłużej nie będzie nudzić ale w pvp będzie się rozkurwiało podobnie

O jakie szkaty chodzi? Bo chyba coś przegapiłem

Co ze stronką i clientem? Mam nadzieje ze wszystko jest przygotowane i nie opóźni to startu

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...