Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekamy na start.Przewidywana data , wiem , ze jest napisane "4 dni od teraz" ale kiedy było to "teraz"?? :)

Pozdrawiam

To od teraz trwa od teraz, codziennie aktualizują to, na początku było chyba do 10 dni.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zainteresowanie serwerem jak widać jest bardzo duże, oznacza to zapewne wielkie ataki ( taka mentalność ) jeżeli je powstrzymacie i się utrzymacie na starcie to będę pod ogromnym wrażeniem.

Czekam, oczywiście zagram i liczę na mało bugów na starcie.

Opublikowano

Może ma dyslekcje ? xD

Dyslekcji nie ma na pewno, co najwyżej dysleksję.

Czekam na serwer.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Pewnie zagram jak przetrzymacie start, on jest zwykle najcięższy szczególnie zważając na popularność tego serwera.

A co do ortów to tak, zdarza się każdemu, nawet mi ale jestem sprytny i używam firefox ze słownikiem wam też polecam.

Opublikowano

jest mozliwosc dodania broni dla wp i wachlarzy zamiast rozdzek ?

Wp nie ma różdżek (to są miecze, i dla BM)

Wachlarze zostaną jutro dodane wraz z innymi zbrojami (o które prosiliście w kilku postach)

Cały czas pracujemy aby się wyrobić przed startem i dać wam klienta bez bugów ;]

Opublikowano

Ajj rzadko kiedy jakiś serwer od 6 lat gry tak na mnie zadziałał :].

Chętnie zagram jeśli wszystko się zgadza co do opisu.

Mam pyt. dotyczące petów (is czy drop?), fryzurek (is czy drop?) oraz wierzchowców (to samo pyt.)

Oraz rekrutacji, czy prowadzicie jakąś rekrutację na moderatora forum?

Powodzenia i czekam na start !.

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

ej jest jakaś konkretna data startu xD bo nie mogę w tym spamie nic znaleźć

Do startu serwera pozostało 3dni od dziś.Wystarczy przeczytać na samej górze w prezentacji.

A co do serwera jak to napisał PolishWorld, że administracja jest z technikum i napisali, że będą mieli dużo czasu na serwer.

Coś czuję, że jednak nie będziecie aż tak poświęcali swojego czasu na serwer,ponieważ sam jestem w technikum(można już powiedzieć że po bo to ostatni rok był) i mogę stwierdzić, że nie ma czasu na granie a co dopiero na opiekowanie się serwerem.Nie wiem może wy macie gdzieś nauke,ale sam fakt że w technikum jest troszkę wyższy poziom,do tego matura i testy zawodowe.Poświęcać swój czas będziecie na początku a co dalej?Ale życzę wam udanego startu.

Z chęcią bym zagrał ale brak czasu niestety <_<

Opublikowano

muszę przyznać, że wpadłem tutaj tylko i wyłącznie się pośmiać, ale kopara mi opadła, gdy scrollując w dół zobaczyłem mapę Polski! Szacun panowie, powodzenia ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Serwer cieszy się wielkim zainteresowanie i wcale mnie to nie dziwi, jednak Panowie zdajecie sobie sprawę, że będą ataki prawda? Jesteście jakoś przed tym zabezpieczeni? Wielu było do tej pory "kozaków", których przez te Pier***** ataki jakichś zazdrosnych jeba*** serwer upadł -.-

Opublikowano

Ajj rzadko kiedy jakiś serwer od 6 lat gry tak na mnie zadziałał :].

Chętnie zagram jeśli wszystko się zgadza co do opisu.

Mam pyt. dotyczące petów (is czy drop?), fryzurek (is czy drop?) oraz wierzchowców (to samo pyt.)

Oraz rekrutacji, czy prowadzicie jakąś rekrutację na moderatora forum?

Powodzenia i czekam na start !.

Pety obecnie nie są dodane. Zrobimy ankietę po starcie serwera i zobaczymy ile osób będzie je chciało ;]

Fryzurki dostępne są u instruktorów.

A nad wierzchowcami pomyślimy ;]

Do startu serwera pozostało 3dni od dziś.Wystarczy przeczytać na samej górze w prezentacji.

A co do serwera jak to napisał PolishWorld, że administracja jest z technikum i napisali, że będą mieli dużo czasu na serwer.

Coś czuję, że jednak nie będziecie aż tak poświęcali swojego czasu na serwer,ponieważ sam jestem w technikum(można już powiedzieć że po bo to ostatni rok był) i mogę stwierdzić, że nie ma czasu na granie a co dopiero na opiekowanie się serwerem.Nie wiem może wy macie gdzieś nauke,ale sam fakt że w technikum jest troszkę wyższy poziom,do tego matura i testy zawodowe.Poświęcać swój czas będziecie na początku a co dalej?Ale życzę wam udanego startu.

Z chęcią bym zagrał ale brak czasu niestety <_<

Systematyczna nauka w szkole przynosi dobre oceny ;] A więc mamy czas na pracę przy serwerze, tym bardziej, że jesteśmy w Tech. informatycznym i mamy duży dostęp do zasobów komputerowych ;]

A o serwer się nie bójcie jeżeli nie będzie problemów z DDos to będziemy go utrzymywać na wysokim poziomie.

Opublikowano

A o serwer się nie bójcie jeżeli nie będzie problemów z DDos to będziemy go utrzymywać na wysokim poziomie.

Zapomnijcie że ddosów nie dostaniecie,będą one szły całą para ze względu na to iż serwer jest dobry i jest konkurencja dla innych serwerów.

Czyli jak będą ataki to będą problemy,tak właśnie można wywnioskować z twojego postu.

Lepiej przygotujcie się na mocne ataki ze strony konkurencji,bo mając podejście "e tam,ddos-y nic ma nie zrobią" daleko nie zajdziecie.

Nie jeden serwer który startował w tym roku chwalił się że wytrzymają ataki bo mają dobrą maszyne i się znają na tym,a co do czego przyszło nie dawali sobie rady i zamykali serwer lub gra na nich bardzo mało osób,m.in Nexa*** tak się chwalili i mają tyle nowości,ale jednak ich serwer nie jest aż tak zaludniony.

Więc niech każdy z administratorów w dniu otwarcia przygotuje się na ciężką prace.

Powodzenia przy starcie.

Opublikowano

Pety obecnie nie są dodane. Zrobimy ankietę po starcie serwera i zobaczymy ile osób będzie je chciało ;]

Fryzurki dostępne są u instruktorów.

A nad wierzchowcami pomyślimy ;]

Systematyczna nauka w szkole przynosi dobre oceny ;] A więc mamy czas na pracę przy serwerze, tym bardziej, że jesteśmy w Tech. informatycznym i mamy duży dostęp do zasobów komputerowych ;]

oj będą , będą.Widac , że się staracie , ale zrozum to nie wystarczy.Będą leciały takie ddosy , jak na każdy dobrze zapowiadający się server.Mam nadzieje , że dacie radę , chociaż w to wątpie:)

UggNk9.gif

Opublikowano

Zapomnijcie że ddosów nie dostaniecie,będą one szły całą para ze względu na to iż serwer jest dobry i jest konkurencja dla innych serwerów.
Czyli jak będą ataki to będą problemy,tak właśnie można wywnioskować z twojego postu.
Lepiej przygotujcie się na mocne ataki ze strony konkurencji,bo mając podejście "e tam,ddos-y nic ma nie zrobią" daleko nie zajdziecie.
Nie jeden serwer który startował w tym roku chwalił się że wytrzymają ataki bo mają dobrą maszyne i się znają na tym,a co do czego przyszło nie dawali sobie rady i zamykali serwer lub gra na nich bardzo mało osób,m.in Nexa*** tak się chwalili i mają tyle nowości,ale jednak ich serwer nie jest aż tak zaludniony.
Więc niech każdy z administratorów w dniu otwarcia przygotuje się na ciężką prace.
Powodzenia przy starcie.

My postaramy się zrobić co tylko w naszej mocy aby serwer się utrzymał. Ale tak jak pisałem wyżej przed DDos nikt się nie uchroni, największe firmy świata padają pod naporem (z maszynami za setki tysięcy) I jaką my wam mamy dać gwarancję ??

I dzięki ;]
Opublikowano

Nie chce mi się przeglądać 24 stron odpowiedzi. Kiedy planowany start ?

Z góry dzięki, pozdro.

Rap nas łączy, nie dzieli !

Słucham TYLKO DOBREGO Rapu, nie żadne JP propagandy !

| KALI | WSRH | SHELLERINI | SŁOŃ | FOKUS | ZEUS | B.R.O | KUSHIN | GANANOWYMNA | KAEN | DONATAN | PALUCH | BUKA | VIXEN |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...