Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc jako lider gildi WeAreLegend informuje iż my również zawitamy ekipą na serwerze !

Mam kilka pytań niestety jestem mega leniem i nie chce mi się szukać odopwiedzi :

1) Doszły mnie słuchy że w każdym królestwie można grać konkretną klasą postaci ( Np Barbarzynska Woj , Sura ) To prawda?

2) 6/7 jest nadal pod klasy postaci , czy juz zmieniliście :D ?

3) Kiedy będzie foruim oraz TS3

4) Uważacie że wytrzymacie ataki ?

5) Sewer wygląda świetnie widać dużo się napracowaliście tylko czy nie ma zbyt dużej ilości bugów ?

6) Pety .. sa nie ma ? nie bedzie ? moze wprowadzicie ? jak to z nimi

Odpowiem to co wiem

1. Można grać gdzie się chce kim się chce.

2. 6/7 jest specjalnie edytowany jak dowiemy sie na serwerze.

3 Ts -Tes3.pl Kanał PolishWorld. (na samym dole) stronka będzie przed startem

5. Na serwie ciągle coś robią, wię bugów raczej nie bd :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygląda naprawdę fajnie, ale radze sie tak nie napalać, bo i tak pewnie padnie po ddosach jak większość w tych czasach.

Jeżeli wypali to będzie jednym z lepszych serwerów jak na ten moment.

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na ten server.Jeżeli wytrzymacie ddosy , to gwarantuje wam , że liczba osób online będzie powyżej 500+

Trzymamy kciuki

UggNk9.gif

Opublikowano

Rozumiem, że to prezentacja serwera, ale może wypadałoby się trochę przyłożyć do podstaw, jakie oferuje nam Język Polski. Dla niewiedzących odsyłam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/923158-tut-czy-warto-zaczynac-gre-na-globaluna-jakim-serverze/?p=7092194
a jeszcze dla leniuchów, zacytuję...

Źródło podane wyżej.

Nie wiem jak to potraktujecie, ale gafy są okropne, jak na założycieli.

Oj widzę że w metina gra dużo polonistów. ; ]

Mam pytanie czy każdy musi nim być ??

Jeżeli jesteś polonistą i potrafisz ładnie pisać to gratuluję. Człowiek jest tylko człowiekiem wpadki się zdażają a jeżeli niektórzy tego nie rozumieją to trudo.

Nie każdy we wszystkim musi być dobry, każdy ma swoją słabą stronę moją jest polonistyka ale za to jestem dobry w naukach ścisłych.

A błędów nie popełniają ci ktorzy nic nie robią!

Opublikowano

Tak więc jako lider gildi WeAreLegend informuje iż my również zawitamy ekipą na serwerze !

Mam kilka pytań niestety jestem mega leniem i nie chce mi się szukać odopwiedzi :

1) Doszły mnie słuchy że w każdym królestwie można grać konkretną klasą postaci ( Np Barbarzynska Woj , Sura ) To prawda?

2) 6/7 jest nadal pod klasy postaci , czy juz zmieniliście :D ?

3) Kiedy będzie foruim oraz TS3

4) Uważacie że wytrzymacie ataki ?

5) Sewer wygląda świetnie widać dużo się napracowaliście tylko czy nie ma zbyt dużej ilości bugów ?

6) Pety .. sa nie ma ? nie bedzie ? moze wprowadzicie ? jak to z nimi

1. To są tylko plotki; ) możesz grać gdzie tylko chcesz. Zapewne chodzi ci o fabułę; )

2. 6/7 jest nadal, został z edytowany . A jak ?? Zobaczycie w grze; )

3. Ts już jest adres to tes3.pl. kanał PolishWorld. Na samym dole

4. Tego niestety nie możemy wam obiecać nawet banki i największe firmy świata typu microsoft padały po atakach DDos (zależy to od wielkości ataków jakie będzie wysyłać na nas konkurencja, co nie jest fer gdyż nic nikomu nie zawiniliśmy )

5. Odbyły się beta testy zostało wyeliminowane kilkanaście bugów, jeżeli się jeszcze jakieś pojawią natychmiast je wyeliminujemy

6. Petów w tym momencie nie ma lecz gdy tylko będzie na nie zainteresowanie to je dodamy; )

Wszystko pięknie ładnie ale mam jedno pytanie

Czy ulepszacze na stare żeczy jak stalka +5 , boga +5,6 itp.. i te starsze są na nie ulepszacze czy tylko na epiki ???

Ulepszacze jak i drop z PL został usunięty.

Bronie i zbroje u chandlarzy są +9 oczywiście za pewną opłatą . Dropią one z bosów .

Bronie do expa typu zatruty , bambus itp. Dropiły będą z bosa który znajduje się w imperium Polski i na mapie Imperial

widzę że nie macie swojego ts3 jak coś mogę wam dac mojego prywatnego piszcie na pw :)

Dziękuję za ofertę ale niestety nie skrzystamy. Dlaczego ?? Mamy swoje powody; )

Opublikowano

Zapowiedź genialna tak jak każda na mpc :D

No ale może tutaj będzie inaczej. Zagram jak ruszy na pewno. Bardzo kreatywna administracja z tą mapa Polski i królestwami :D

Dziwnie tylko zapewne będzie wyglądać BM bijący dzwonem.
Oby zainteresowanie administracji było takie same po starcie serwera jak przed jego startem

Opublikowano

Mhm, dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję że nie zmieniliście na Hwangi bo masakra :D

Ostatnie pytanie. :D Co do ulepszaczy to w jakich ilościach i gdzie będą dropiły? :)

Dzisiaj już nie zdążymy , dlatego dodamy je jutro.

Ulepszacze dropią po kilka sztuk dla jednej osoby z bosów które znajdują się na każdej nowej mapce.; )

Opublikowano

Mógłbym się skusić :) Kiedy będzie client oraz kiedy start ?

Sory za spam, ale nie chce mi się patrzeć na każdą stronę prezki.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Zapowiedź genialna tak jak każda na mpc :D

No ale może tutaj będzie inaczej. Zagram jak ruszy na pewno. Bardzo kreatywna administracja z tą mapa Polski i królestwami :D

Dziwnie tylko zapewne będzie wyglądać BM bijący dzwonem.

Oby zainteresowanie administracji było takie same po starcie serwera jak przed jego startem

Mhym ta broń to nie jest dzwon; d tylko kosa (ale na każdym serwerze może być inaczej , na jednym broń 2 ręczna to miecz , natomiast na innym jest odwrotnie .

Co do zainteresowania to możemy was zapewnić że po starcie będzie takie jak przed ; )

Mógłbym się skusić :) Kiedy będzie client oraz kiedy start ?

Sory za spam, ale nie chce mi się patrzeć na każdą stronę prezki.

Klient będzie dostępny do pobrania na stronie . Kiedy strona będzie online ?? Przed startem serwera.

Mówiłeś coś przedtem o nowych zbrojach kiedy je dodasz? Czu juz dodałeś a ja nie rozróżniam ?

Tak zostaną one jutro zmienione w prezentacj.
Opublikowano

taki se ten serwer , smierdzi mi tu gimbazą

Umiesz zrobic lepiej to czemu własnego serwera nie postawisz ??

A jeżeli chodzi o wiek to chodzimy do technikum. Rozwiń bardziej swój post ponieważ on mi nic nie mówi ??

Opublikowano

Oj widzę że w metina gra dużo polonistów. ; ]

Mam pytanie czy każdy musi nim być ??

Jeżeli jesteś polonistą i potrafisz ładnie pisać to gratuluję. Człowiek jest tylko człowiekiem wpadki się zdażają a jeżeli niektórzy tego nie rozumieją to trudo.

Nie każdy we wszystkim musi być dobry, każdy ma swoją słabą stronę moją jest polonistyka ale za to jestem dobry w naukach ścisłych.

A błędów nie popełniają ci ktorzy nic nie robią!

Wybacz mi proszę, ale nigdzie nie napisałem, że wymagane jest ukończenie szkoły o profilu humanistycznym. Rozumiem, każdy popełnia błędy, ale jednak w waszej sytuacji (jako administracja) wypadałoby je korygować i tworzyć bardziej zrozumiałe zdania. Już więcej nie piszę, bo za pewne będzie to traktowane jako spam... Ale dostosujcie się trochę.

@down, jak się biorę za serwer, to staram się jakoś wykonywać swoją robotę...

astiumsign.png

Opublikowano

Wybacz mi proszę, ale nigdzie nie napisałem, że wymagane jest ukończenie szkoły o profilu humanistycznym. Rozumiem, każdy popełnia błędy, ale jednak w waszej sytuacji (jako administracja) wypadałoby je korygować i tworzyć bardziej zrozumiałe zdania. Już więcej nie piszę, bo za pewne będzie to traktowane jako spam... Ale dostosujcie się trochę.

Zakładasz, że jeżeli gościu jest adminem to nie może popełniać błędów ortograficznych natomiast zwykły gracz może, troszkę to chore, nie każdy musi być tak wspaniały jak Ty i zawsze pisać przecinki gdzie trzeba i nigdy nie popełniać błędów, mi to osobiście nie przeszkadza, ale jednak Ty powinieneś troszkę spasować.

@top

Napisałeś, że stronka przed startem, a wraz z nią client, mam nadzieje, że nie udostępnicie jej godzinę przed startem bo wtedy nie będzie się dało pobrać clienta przy obciążeniach tylko minimum dzień wcześniej :c.

Opublikowano

Może ma dyslekcje ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...