Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się fajny sporo nowości no ale jak nowość to i bugi lecz z chęcią zagram,coś nie chce mi się wierzyć że dwie osoby ograną to wszystko;d

Opublikowano

A jak serwer zostanie otwarty na te wolne dni bd extra. :) Sporo dodatkowych osób zyskacie. :) Ja bym proponował start we wtorek o godzinie 17-20. ;) Chyba najlepsze rozwiązanie. Kto jest za. ? :)

Opublikowano

Usuńcie ten napis KRYT albo go zmniejszcie ...

Zastanawiam się nad zagraniem na serwerze .

Opublikowano

Na większym lvl jak np. bijesz metka to masz na kryta 100+% więc dodajcie go by pokazywal się tylko na skille albo poprostu uczyńcie znacznie mniejszym.

Body nie widział by tego metka tak szybko by kryty z hitami szły ;D

Fajne by było to, że po ubiciu metka lub bossa masz np 10/15% na zwój jego przywołania. To naprawde by cieszyło ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Na większym lvl jak np. bijesz metka to masz na kryta 100+% więc dodajcie go by pokazywal się tylko na skille albo poprostu uczyńcie znacznie mniejszym.

Body nie widział by tego metka tak szybko by kryty z hitami szły ;D

Fajne by było to, że po ubiciu metka lub bossa masz np 10/15% na zwój jego przywołania. To naprawde by cieszyło ;D

Ooo z tym przywołaniem to dobry sposób :D

Niech team rozpatrzy ten pomysł

Opublikowano

Skille mamy wbijać księgami i kamieniami? No bez przesady.

Nic chyba Ci się nie stanie jak bd przez pare min robił skill na g a potem na p :D

Niech będzie jakieś utrudnienie na serwie

Opublikowano

Skille mamy wbijać księgami i kamieniami? No bez przesady.

Każdy chętny będzie wbijał skile u npc na G lub P ( ku i kamienie duchowe są dla tych którzy nie chcą danego skila na P tylko np. na G5 )

Oficjalnie ogłaszam otwarcie TS3

Adres : Tes3.pl

Kanał : PolishWorld (Na Samym dole)!

Opublikowano

1. A co do systemu ulepszeń broni dla sury to są dwie drogi :D Które bronie są od szponu a które od egzo? Można wiedzieć?

2. Ostatni łuk dla archera nie jest przyciągający te na niższe lv są lepsze, proponowałbym zmiane ;D

3. Co do zmiany zbroi to są dobre, przynajmniej nie zmieniajcie dla sury bo są świetne.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

1. A co do systemu ulepszeń broni dla sury to są dwie drogi :D Które bronie są od szponu a które od egzo? Można wiedzieć?

2. Ostatni łuk dla archera nie jest przyciągający te na niższe lv są lepsze, proponowałbym zmiane ;D

3. Co do zmiany zbroi to są dobre, przynajmniej nie zmieniajcie dla sury bo są świetne.

1. Pierwszy set broni jest dla BM, drugi set jest dla Wp

2. Bronie w prezentacji nie są po kolei ponieważ się pomieszały (W grze są jeszcze inne bronie których nie ma w prezentacji z powodu braku miejsca w Zapowiedzi)

3. Zbroje zostały już zmienione dzisiaj dokonam edycji w prezentacji (Gdy serwer wystartuje zrobimy ankietę dotyczącą czy dodać te zbroje na wyższe lv czy nie)

Opublikowano

1. Pierwszy set broni jest dla BM, drugi set jest dla Wp

2. Bronie w prezentacji nie są po kolei ponieważ się pomieszały (W

grze są jeszcze inne bronie których nie ma w prezentacji z powodu braku

miejsca w Zapowiedzi)

3. Zbroje zostały już zmienione dzisiaj dokonam edycji w prezentacji (Gdy serwer wystartuje zrobimy ankietę dotyczącą czy dodać te zbroje na wyższe lv czy nie)

Mhm, dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję że nie zmieniliście na Hwangi bo masakra :D

Ostatnie pytanie. :D Co do ulepszaczy to w jakich ilościach i gdzie będą dropiły? :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

dobra to moze mi teraz ktos z teamu napisac kiedy macie zamiar ruszyc bo nie dopatrzylem sie a pisze ze do 5 dni nie wiem kiedy to bylo pisane podejzewam ze 22 wiec juz tyle minelo a wiec kiedy ???

xbjr.png

Opublikowano

dobra to moze mi teraz ktos z teamu napisac kiedy macie zamiar ruszyc bo nie dopatrzylem sie a pisze ze do 5 dni nie wiem kiedy to bylo pisane podejzewam ze 22 wiec juz tyle minelo a wiec kiedy ???

To jest tak ze pisze za ile dni start okolo codziennie to zmieniają

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie ale mam jedno pytanie

Czy ulepszacze na stare żeczy jak stalka +5 , boga +5,6 itp.. i te starsze są na nie ulepszacze czy tylko na epiki ???

Opublikowano

Rozumiem, że to prezentacja serwera, ale może wypadałoby się trochę przyłożyć do podstaw, jakie oferuje nam Język Polski. Dla niewiedzących odsyłam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/923158-tut-czy-warto-zaczynac-gre-na-globaluna-jakim-serverze/?p=7092194

a jeszcze dla leniuchów, zacytuję...

jak
wrucić to na solar albo syriusza jakbyś chciał kupić konto to na
allegro są super konta skile all p na syriuszu taniej niz na solarze ale
ogulnie to solar ;]

Źródło podane wyżej.
Nie wiem jak to potraktujecie, ale gafy są okropne, jak na założycieli.

astiumsign.png

Opublikowano

Tak więc jako lider gildi WeAreLegend informuje iż my również zawitamy ekipą na serwerze !

Mam kilka pytań niestety jestem mega leniem i nie chce mi się szukać odopwiedzi :

1) Doszły mnie słuchy że w każdym królestwie można grać konkretną klasą postaci ( Np Barbarzynska Woj , Sura ) To prawda?

2) 6/7 jest nadal pod klasy postaci , czy juz zmieniliście :D ?

3) Kiedy będzie foruim oraz TS3

4) Uważacie że wytrzymacie ataki ?

5) Sewer wygląda świetnie widać dużo się napracowaliście tylko czy nie ma zbyt dużej ilości bugów ?

6) Pety .. sa nie ma ? nie bedzie ? moze wprowadzicie ? jak to z nimi

024edf58cac375aa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...