Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie :) Zanim zadacie mi pytanie na pw wpiszcie najpierw /warp pomoc :)

Jest tam okolo 200 tabliczek informacyjnych, podzielonych na tematy :)

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche nudno czeka sie na start... Ale to jak ... No nie da sie okreslic :P

A tak btw. Od razu na poczatku, trzeba wybrac krolestwo i klase, czy mozna najpierw dowiedziec sie cos o niej?

Jak nie wybierzesz królestwa nie będziesz mógł się ruszać wiec królestwo będziesz musiał od razu zapraszam cie o blue

Opublikowano

Tak dokladnie, krolestwo wybieramy od razu ;)

Nie faworyzujcie krolestw, chce aby podzial byl mniej wiecej rownomierny ;)

Opublikowano

Jeszcze raz powiem, ze szukam ludzi do gry !!! Mam vipa, bede gral lucznikiem w niebieskich. 15+ lat oraz ts3 wymagane, musi byc mutacja glosu bo z dzieciakami nie chce rozmawiac

Opublikowano

Los chcial zebym nie zagral, w najgorszym wypadku o tej godzinie jade do szpitala, mocno zachorowalem....

Opublikowano

Wydaje mi się, czy kłamiesz aby start serwera był wcześniej ? Czy robisz wyrzuty sumienia ? ^.^ tak, żeby Ci nie zarzucać kłamstwa

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Spokojnie serwer nie ucieknie, bedzie stal miesiacami, moze latami ;)

Jeszcze wroce do VIpow, przypominam ze opcja SMS takze dziala w IS, jest po prostu tylko drozsza, ze wzgledu na prowizje, formlanosci i podatki :)

Opublikowano

Wiem o tym, ale naprawde, nawet mozecie serwer otworzyc o 16:10, 20, 30, ale szkoda, ze nie zagram ;(

Opublikowano

Paper zrób coś w stylu wojny gildii będzie specjalna mapa do tego i tam gildie będą walczyć będzie ranking gildii tak jak w metinie jeszcze możesz tez zrobić przenoszenie flag

Opublikowano

Z tym przenoszeniem flag to bez przesady no ale by sie przydal ranking gildii ktora lepsza itd ^^ Ja bede robil swoja gildie i mam nadzieje, ze bedzie wysoko polozona

Opublikowano

Nie tracisz itemkow :)

Itemki nawet sie nei niszcza, a jak nawet do tego dojdzie, to CI sie automatycznie naprawi :)

Opublikowano

Moze napiszesz do Notcha (czy kto tam z Mojangu) ze chcesz z nimi wspolpracowac o.O

W sensie ze zrobisz minecrafta ale rpg takiego na full xDD

Opublikowano

Przeciez ty jedziesz do szpitala i nei zagrasz

W sumie to ja na jego miejscu bym *******ił ten szpital i grał. W końcu gra jest ważniejsza od zdrowia nie?

Troll :p

Opublikowano

Jeszcze raz powiem, ze szukam ludzi do gry !!! Mam vipa, bede gral
lucznikiem w niebieskich. 15+ lat oraz ts3 wymagane, musi byc mutacja
glosu bo z dzieciakami nie chce rozmawiac

Opublikowano

"Kalendarz" Eventow na dzisiejszy dzien:

18:00 OX

20:00 w m1 najpierw jednego potem drugiego krolestwa wypuszcze lepsze moby, ktore maja wiekszy exp i drop ;) Pojawia sie takze bossy

20:30-21:30 exp 50% wiekszy ;)

22:00 Wojna krolestw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...