Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie hejt bałwanie, tylko dobra rada bo też planuje tu zagrać. Zbroje są BEZNADZIEJNE pokolorowane stalki..

@''Najstarsze bronie są najlepsze'' sratatata system ulepszeń to coś co ma w pewien sposób też zachęcać do gry na serwerze a nie dodanie broni które miało 10 tysięcy inny serwerów 2 lata temu.

Potrafisz wykonać modele 3D takiej zbroi + wykonać dla niej ikonę by była niepowtarzalna? + wykonać secik takich zbroi?

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie hejt bałwanie, tylko dobra rada bo też planuje tu zagrać. Zbroje są BEZNADZIEJNE pokolorowane stalki..

@''Najstarsze bronie są najlepsze'' sratatata system ulepszeń to coś co ma w pewien sposób też zachęcać do gry na serwerze a nie dodanie broni które miało 10 tysięcy inny serwerów 2 lata temu.

Nie pasują ci zbroje to nie musisz tu grać proste.

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

Serwer wygląda ok, ale nie zagram ze względu na ludzi z avatarami i sygnami tego serwa(które są ohydne, według mnie:)) którzy wypowiadają się w jakimś temacie, tylko po to, aby zareklamować ten serwer, piszą bez sensowne posty i rażą moje oczy tą sygną :( są lepsze sposoby na reklamę.

W takim razie czekamy na twoje projekty graficzne oraz profesjonalna reklame :)

Opublikowano

A ja sie pytam o jedno. To jest easy czy hard w koncu?

Pieczecie u handlarza? Nimfa u handlarza? 100% ulepszania kd? Bitch please.

Szczerze? Oczekiwalem wiecej po takim teamie. Zrobiliscie taki hype jakby serwer mial rozwalic konkurencje, a tu dupa. Nawet nie zapowiada się na miesiace grania :<

@Edit ale tak jak obiecalem, zagram. Mam nadzieje, ze posluchacie graczy, wprowadzicie jakies zmiany.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Szczerze? Oczekiwalem wiecej po takim teamie. Zrobiliscie taki hype jakby serwer mial rozwalic konkurencje, a tu dupa. Nawet nie zapowiada się na miesiace grania :<

To jest medium niepotrzebne rzeczy u handlarzy będą usunięte na becie :)

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

W prezentacji piszę jaki to typ serwera więc zacznij czytać lub rób to ze zrozumieniem.I co z tego , że nimfa u handlarza? Co ona Ci da?

Opublikowano

Zawartość handlarzy w czasie bety zawsze można zmienić, jeżeli masz jakieś ciekawe propozycje zapraszam na PW, bądź Team Speaka.

Jest to serwer Medium.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

a kiedy przewidziany start i czy beta jakas otwarta bedzie?

Przeczytaj prezentację:<

Zamknięte beta testy rozpoczniemy jutro w godzinach 12-15.

Proszę Cię bardzo.:>

Opublikowano

Potrafisz wykonać modele 3D takiej zbroi + wykonać dla niej ikonę by była niepowtarzalna? + wykonać secik takich zbroi?

Mogłeś się nie domyślić więc Ci wyjaśniam prostszymi słowami Hajda: Mogliście bardziej się postarać z wyborem zbrojek (jak sądzę to nie są wasze autorskie) gdyż te są brzydkie - pomalowane stalki.

Nie pasują ci zbroje to nie musisz tu grać proste.

Nie pisałem do ciebie więc się nie wpier***aj.

Dziękuję.

After Life.

Opublikowano

@Edit ale tak jak obiecalem, zagram. Mam nadzieje, ze posluchacie graczy, wprowadzicie jakies zmiany.

Zmiany oraz aktualizacje bedziemy wprowadzac na biezaco

Opublikowano

To serwer hard/medium? Bo nie doczytałem się do końca.

A co do prezentacji to jedna z lepszych jaką kiedy kolwiek widziałem. Życzę powodzenia :)

Postaram się zagrać

Opublikowano

A co do prezentacji to jedna z lepszych jaką kiedy kolwiek widziałem. Życzę powodzenia :)

Postaram się zagrać

medium

Opublikowano

Postaram się zagram

Proszę, w prezentacji piszę :

Medium z lekką dosypką elementów easy, które z drugiej strony nie będą aż tak bardzo ułatwiały gry.

Opublikowano

Pięknie, pięknie :)

Będzie się działo! Napewno wbiję z nieprzeciętną ekipą :)

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

myślałem, że będzie coś lepszego z Twojej strony, 360 ;) W sumie.. zmieniłeś coś z poprzedniego serwera? Zobaczymy jak wam wyjdzie, znów.. ;d

powodzenia.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

W takim razie czekamy na twoje projekty graficzne oraz profesjonalna reklame :)

Hym grafiki się uczę, publikować na razie nie mam zamiaru:)

Nie chodzi o reklamę, wiele serwerów robiło sygny, tylko o chamskie posty w innych prezentacjach, wiadomo nie da się nikogo kontrolować szczególnie gdy każdy ma taki sam avek i sygne:/

Dobra spadam z tematu:) może jak się wszystko ustabilizuje to sobie wejdę:) Powodzenia i pozdrawiam B)

Proszę zmieńcie chociaż avki niektórzy bo ludzi myle :(

Opublikowano

myślałem, że będzie coś lepszego z Twojej strony, 360 ;) W sumie.. zmieniłeś coś z poprzedniego serwera? Zobaczymy jak wam wyjdzie, znów.. ;d

powodzenia.

Wystarczy przeczytać od góry do dołu i odpowiedź sam znajdziesz. Co do ddosów o które się martwicie, przecież serwerownia ForGame nie miała nigdy problemu z swoimi serwerami mają stabilne 3 serwery.

Opublikowano

Wystarczy przeczytać od góry do dołu i odpowiedź sam znajdziesz. Co do ddosów o które się martwicie, przecież serwerownia ForGame nie miała nigdy problemu z swoimi serwerami mają stabilne 3 serwery.

Przejechałem od góry do dołu, małe elementy zostały wprowadzone, a reszta? Nikogo nie 'hejtuję' i nie mam zamiaru krytykować czyjejś pracy, lecz na 'Tuor' czegoś brakowało. Wydaje mi się, że tutaj też tak będzie i tylko to mnie martwi, a Ty mylisz pojęcia.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Wreszcie zapraszamy ! Będzie pompa panowie :)

Przejechałem od góry do dołu, małe elementy zostały wprowadzone, a reszta? Nikogo nie 'hejtuję' i nie mam zamiaru krytykować czyjejś pracy, lecz na 'Tuor' czegoś brakowało. Wydaje mi się, że tutaj też tak będzie i tylko to mnie martwi, a Ty mylisz pojęcia.

Ale Tuor to nie był serwer 360 i Vasker'a. W dupie byłeś gówno widziałeś .

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Z góry wielkie podziękowania dla Maxia, któremu wczoraj ładnie dupe trułem w prach nocnych :D

P.S Zapraszamy wszytkich na naz Fanpage na FaceBooku.

Przenieś KLIK

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...