Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Tuor to nie był serwer 360 i Vasker'a. W dupie byłeś gówno widziałeś .

u26e2q.jpg

Strasznie to wszystko dziwne, prawda?

124124214_nwxnqwq.png

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wreszcie zapraszamy ! Będzie pompa panowie :)

Ale Tuor to nie był serwer 360 i Vasker'a. W dupie byłeś gówno widziałeś .

Tu*r to nie był serwer 360 i Vaskera ? a czyj ? ;o widzę że naprawdę dużo wiesz ^^ 360 i Vasker byli normalnymi graczami z przedrostkiem [GA] mam rozumieć ?^^

Co do serwa to za dużo nie zmieniliście jedynie co to prezka jest bardzo ładna za co duży + :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Ze byłem w teamie to odrazu znaczy, że byłem założycielem serwera?

Boże tępota ludzka nie zna granic :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Napewno zagram ;] Wiele serwerów nie wytrzymało ddosów na starcie serwera, mam nadzieję że ten da radę :)

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

Opublikowano

Ze byłem w teamie to odrazu znaczy, że byłem założycielem serwera?

Boże tępota ludzka nie zna granic :)

Czyli równie dobrze można powiedzieć tak samo o tobie :) dlaczego ? pamiętasz co było na t**rze ? ludzie ci wkręcali co niby im znikło itp a Ty rozdawałeś bo wierzyłeś na słowo ... więc odpowiednim Administratorem raczej nie jesteś

Skoro serwer ma pomoc od ForGame to na pewno wystartuje bez problemów o to się nie musicie martwić :D

Santo@ możliwe, ale raczej nie całą ekipą tylko parę osób ;p

Opublikowano

Nic nie jest zmienione?

Odpowiednie osoby są odpowiedzialne za stabilność serwera.

Lepsze nagrody za biologa.

Serwer Medium i nie widzę tutaj czegoś co by było związane z easy xD

Wartości bonusów.

Ulepszacze inne.

Kd +4 robi się na +5 a nie dropi +5 i robi na +6

WW - Wieża Wyganańców ♥

Smocza Wyspa - Tego jeszcze nie widziałem może dlatego że czekałem na serwer warty uwagi xD

No nie wiem napiszę Wam jutro jeśli beta będzie około 13 to napiszę Wam o 16 co jest nowego na serwie i czym się różni od tych monotonnych dzisiejszych serwerów :)

Pozdrawiam ^-^

PS. Odpisz Piotrek lub 360 na PW xD

@Strepsio

Po to robią bete żeby uniknąć harda oraz poprawić to co trzeba poprawić xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

wiecie co mi się przypomniało?

evenye evonis i inne świętej pamięci shity których jakże przezabawnej i równie hucznej historii i tak 3/4 przebywających tu teraz nie pamięta :D

no cóż, nie daj boże, ale nie gwarantuję temu serwerowi świetlanej przyszłości. serwer po zapowiedzi przeciętny, napisane że medium, wyjdzie pewnie hard ;x no nic, wejdziemy, zobaczymy.

/all PAMIETAM <3

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Czyli równie dobrze można powiedzieć tak samo o tobie :) dlaczego ? pamiętasz co było na t**rze ? ludzie ci wkręcali co niby im znikło itp a Ty rozdawałeś bo wierzyłeś na słowo ... więc odpowiednim Administratorem raczej nie jesteś

Skoro serwer ma pomoc od ForGame to na pewno wystartuje bez problemów o to się nie musicie martwić :D

Santo@ możliwe, ale raczej nie całą ekipą tylko parę osób ;p

Tuor nie był serwerem Bartka więc raczej mało o Ekipach serwerów wiecie.

Bartek pomagał przy projekcie NIsmo,który okazał się świetny lecz padł.

Ten serwer będzie prowadzony profesjonalnie i czyli jest to złe,że wierzy ludziom na słowo?

W porządku na Quadronie nie będzie w takim razie oddawania ekwipunku na życzenie ludu. ;-)

Opublikowano

Po zapowiedzi serwer super, chociaż kolejny medium nie zachęca do gry.

Brakuje mi zbroi z nowego patcha PL, same stalki to za mało.

Może zawitam.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Po zapowiedzi serwer super, chociaż kolejny medium nie zachęca do gry.

Brakuje mi zbroi z nowego patcha PL, same stalki to za mało.

Może zawitam.

Życzę powodzenia.

Zauważ też , że co jakiś czas będzie coś wprowadzane zapewne.. : > Po co od razu nawalić nowości . Stopniowo najlepiej.: >

wiecie co mi się przypomniało?

evenye evonis i inne świętej pamięci shity których jakże przezabawnej i równie hucznej historii i tak 3/4 przebywających tu teraz nie pamięta :D

no cóż, nie daj boże, ale nie gwarantuję temu serwerowi świetlanej przyszłości. serwer po zapowiedzi przeciętny, napisane że medium, wyjdzie pewnie hard ;x no nic, wejdziemy, zobaczymy.

Zależy to wszystko jak kto postrzega słowo medium lub hard.. Dla niektórych dropienie tych kamieni duchowych może być już hard.. Wszystko zależy od osoby.: >

Opublikowano

Tuor nie był serwerem Bartka więc raczej mało o Ekipach serwerów wiecie.

Bartek pomagał przy projekcie NIsmo,który okazał się świetny lecz padł.

Ten serwer będzie prowadzony profesjonalnie i czyli jest to złe,że wierzy ludziom na słowo?

W porządku na Quadronie nie będzie w takim razie oddawania ekwipunku na życzenie ludu. ;-)

Z tego co ja wiem to Nismo potem w teamie nie było :) i został tylko złodziej (Proboszcz), 360, Vasker, OrientaL - chyba że się mylę to sorry

No tak z jednej strony źle, a z drugiej dobrze dlaczego źle, dlaczego dobrze ? myślę że sam się domyślisz

Opublikowano

odpalajcie ten serwer bo sie zanudze :f
mam nadzieje ze to zabije nude :P
ps: hajda juz pewnie nie wyrabia od spamu na gg xD sorki :P
a i jbc to jakies info o starcie serwa bo jak nic zapomne :f
i wybaczcie jak jest jakies orto itp ale pisze z fonka

// instny dzienki fiesz ;f foch 4ever

Opublikowano

Z tego co ja wiem to Nismo potem w teamie nie było :) i został tylko złodziej (Proboszcz), 360, Vasker, OrientaL - chyba że się mylę to sorry

No tak z jednej strony źle, a z drugiej dobrze dlaczego źle, dlaczego dobrze ? myślę że sam się domyślisz

Wiem o co chodzi :) Teraz w grę wchodzą tylko Logi.

Opublikowano

Wiem o co chodzi :) Teraz w grę wchodzą tylko Logi.

Mam taką nadzieję, że teraz będziecie już sprawdzać dokładnie, a tak wgl to nie musicie nic oddawać ponieważ skoro ktoś widzi że są problemy z serwerem to nie wiem po co chodzi na dungeony itp :)

Dobra to ja już kończę pisać i czekam na serwer zobaczymy co z tego wyjdzie ^^ i mam nadzieję że będzie medium jako medium nie jako hard

Opublikowano

Ja doszedłem do nich do teamu 2-3 dni przed startem, nismo został wydalony dzień przed startem cała filozofia.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przypominam, że to jest zapowiedź quadrona, więc za offtopic będzie 5%.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nic specjalnego z wyjątkiem tej Wyspy. Tylko jak znam życie ten tez szybciej padnie niż wystartuje jak to już było z serwerami Pana 360m, tak wiec nie zagram bo to nie ma sensu

Opublikowano

Krótka prezentacja, mimo to sporo informacji. Szczerze? Jak dla mnie nic nowego, co mogło by odmienić metin'a i rzucić nowe światło na tą jakże fascynującą (3-4 lata temu) grę. Nowości? Mało a może i wcale. Myślałam, że po takim teami'e można się spodziewać czegoś więcej niż tylko takiej właściwie rutyny, podstawowych rzeczy. Mimo to serwer z pewnością będzie bardzo dobry, życzę powodzenia. Z pewnością trafię na forum, nad grą będę się zastanawiać. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

witam siedze na telefonie.kiedy officjalny start.serwer poezja.cale mpc sie tutaj zleci.chociaz myslalem ze piotrek ma wiecej lat

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Ładna Prezentacja , co do Dos'ów nie ma się co martwić tylko nie znam za dobrze administracji a to co było na Tuo**e nie bd komentował było minęło .

Może wbijemy zobaczymy ^^

Hajda <3 gdzie cie zgubili w prezentacji albo jestem ślepy :D

07519388326783314691.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...