Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam siedze na telefonie.kiedy officjalny start.serwer poezja.cale mpc sie tutaj zleci.chociaz myslalem ze piotrek ma wiecej lat

17 lat mam jezeli to bardzo istotne heh :)

@Michaleczek

musimy poprawic bo faktycznie zginal heh

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie.Kiedy officjalny start?Doczytalem sie tylko startu bety.Glownym administratorem jest 360? MrPiotrek jest tylko w charakterze reklamy? Serwer to gotowiec na plikach tuora?

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Serwer nie jest na gotowych plikach tuora, gdyż robiłem go na swoich plikach, + pliki tuora udostępniłem na mpc.

Piotrek jest w teamie jako administrator nie w kwestii reklamy.

Oficjalny start w następnym tygodniu.

Polecam odwiedzać naszego FanPage! Do zgarnięcia co jakiś czas kody na darmowe SM, dla osób które dały Lubie To!

@ no i to jest support :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ponawiam pytanie.Kiedy officjalny start?Doczytalem sie tylko startu bety.Glownym administratorem jest 360? MrPiotrek jest tylko w charakterze reklamy? Serwer to gotowiec na plikach tuora?

Start w piatek w godzinach wiecznornych. 360 jest glownym adminem. Nie jestem charakterem reklamy , bede zajmowal sie graczami Quadrona oraz w pewnym stopniu ogarnial forum a wiadomo cos tam na Youtube przy okazji mozna wrzucic ;). Nie , nie jest

@up szybszy ;p

Opublikowano

Polecam administracje QUADRONA. Duzo wysilku wlozyli na dopracowanie serwera :) Serwer bardzo dobry

Opublikowano

Dodacie sety ekwipunku z bety metin2? Serwer goraco polecam.Wkoncu cos na dluzsza mete.Miejmy nadzieje ze nie na becie zostana wykryte wszystkie powazniejsze bugi:)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Diabel ma dzisiaj okres.Spojrzcie na 1strone prezentacji.Kazda osoba ktora napisala opinie dostala warna.topic@ W ile mniej wiecej bedzie sie wbijalo maksymalny lv grajac 2h dziennie?Podmieni mi ktos txt moobow na txt dzikich psow?

Opublikowano

Nie znalazłem jednej konkretnej informacji. A mianowicie jak z systemem ulepszania bodzi?. Czy bd trzeba 50 bodzi żeby zrobić np tarczę na +9?. I jak bd wyglądało to z epikami. Przykład mamy epika +0 i robisz bodziem i spaliło. Czy bd miał epika czy np bojowego. To jest bardzo istotna kwestia. Grałem na serva co admini mówili że nie wg cofie i 100% jest na +4 a i tak cofało. Teraz jeszcze pytanie do 360 czy bd to ciebie taki kontakt jak na tu__e?. Ludzie wam mówili co jest nie tak a i tak była totalna olewka?. Czy bd dropić jakieś skrzynki błogo i coś z nich poleci. Kowal w dt działa ?

Opublikowano

Ogólnie to prezentacja nie zrobiła dla mnie aż takiego wielkiego wrażenie i jak widzę że Pan "360" robi go, to mam dziwne przeczucia , że serwer długo nie postoi. No ale cóż powodzenia.

xD 

Opublikowano

Serwer polecam, administracje znam w wiekszosci i moge powiedziec ze to nie pierwsi lepsi ludzie robiacy serwer. Co do serwera to mamy pytanie, dungeony bedzie szansa samemu przechodzic jak na swietej pamieci gray** czy trzeba bedzie chodzic ekipa? Ile mniej wiecej zajmuje wbicie 75? Mapy sa na jakie levele? Okazjowo chcialbym zaprosic chetnych do gildii (pw).

Pozdro, Do You Love DNB?

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

W Epikach z +0 na +1 jest 100% szans na ulepszenie, więc nie ma opcji aby nam cofnęło ulepszenie :).

Kowal w DT ulepsza wszystko.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Klient dla beta testerów już jest czy dopiero z rana/popołudniu będziecie wysyłać?

//# down dla niego spam to pisanie nie na temat.. cóż... :]

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie. Bardzo ładna prezentacja, chociaż nie powala na kolana.
Na pewno mogę polecić serwer ze względu na Piotrusia [MrPiotrek122] :3
Czy zagram? Raczej wątpię, aczkolwiek okaże się...

Przypominam, że to jest zapowiedź quadrona, więc za offtopic będzie 5%.

Hm, a mógłbyś objaśnić co to jest 'offtopic' oraz 'spam'? Tylko nie podawaj odnośników do Wikip.

Swoimi zdaniami zdefiniuj te dwa słowa, ponieważ u Ciebie chyba, co innego one znaczą, niż jak u 70%+ użytkowników forum :)

Opublikowano

Client będzie udostępniony bardzo wczesnym porankiem :)
Będzie do wyboru kilka hostów więc każdy znajdzie coś dla siebie.

Jeżeli macie poropozycje na jaki upnąć to śmiało piszcie :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W 95% serwery robione przez znane osobistosci tego forum spieprzaly sprawe, mam nadzieje ze tu bedzie inaczej. Ekipa serwera wydaje sie ogarniety, rowniez wydaje mi sie ze na starcik bedzie gdzies z 1,5k osob. Macie dobra reklame czego mozna wam pozazdroscic lecz czy wasza maszyna utrzyma ddosy + nawalnice graczy? Zobaczymy. Ogolem nie moge sie doczekac :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Przypominam, że to jest zapowiedź quadrona, więc za offtopic będzie 5%.

Twój post to offtop, daj sobie 5% ...

Prawda jest taka, że dajesz warny każdemu jak tylko po to by zwiekszyć sobie staty w modlogs... twoi koledzy nie dostają, a inni dostają.. Wiekszosc ma identyczne posty, a tylko niektórzy dostają warny... troche dziwne, nie? :)

Co do serwera jeszcze, macie zamiar dodać jakieś nowe mapy z biegiem czasu? I kiedy będzie client udostępniony... i ostatnie pytanie, team speak bedzie tylko na for.... czy bedziecie mieli swój ? I usuncie te bronie na 40+ od handlarza..

@up

Skoro 360 współpracuje z forgejm, to nie mamy co się martwić o to, czy beda ddosy czy nie, bo chłopaki znaja sie tam na rzeczy i z pewnoscia pomogli przy robieniu serwera;)

Pozdrawiam i zycze jeszcze raz powodzenia. ;)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

No serwer po prezentacji wygląda twardo i dobrze, za pewne to przez profesjonalny team. Chociaż w sumie po takim teamie spodziewałem się jakiegoś hard'a, a tutaj wygląda trochę easy, patrząc po tym co jest u handlarzy, ulepszaczach itp. No, ale jak sami mówicie to beta. PS. Wredna gdzie jesteś spodziewałem się Twojej grafiki ;<<.

Taka propozycja, utrudnijcie lekko grę i będzie git ;).

Opublikowano

Wiecie że kluczem do dobrego serwera nie jest zapowiedź, jak już pisałem Hajdzie na GG : ] Tylko stały i dobrze trzymający się serwer.

Na Becie, jak i officialu się zobaczymy. W takim razie do zobaczenia o 12 na TS'ie.

Opublikowano

Aktualnie pobieram clienta, tylko mam takie pytanie.. gdzie się zarejestrować? Grając na becie Elcardii był prowadzony test na gg i konto zakładane było a tutaj nie wiem.. W ogóle serwer jest już do użytku czy dopiero tylko client?

Opublikowano

Brak metalu, bodziami nie bede pizgał pół godziny itema na +9 ;) powodzenia.

Masz opisany drop metali w prezentacji, leci z metinów i bosów i dobrze... nie bedzie tak łatwo, skoro to ma byc serwer medium

@up

jezeli jestes na bete zapisany to o 12 na ts dostaniesz pasy do konta testowego

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...