Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pobiore clienta ;p Skusze sie zagrac / Szkoda ze to nei jest easy 250 lvl 15 zbroi oraz broni xD

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co to za zyebany klient niedosc ze 2h sie sciaga to przy 99% wyskakuje blad i odnowa heh smiech...

Mi się ściągało pół godziny (masz słabego neta) i nie wyskoczył mi żaden błąd. Co do serwera, fajnie się gra, ale nie mogę znaleźć kamienia duchowego u handlary, jestem ślepy :D

Opublikowano

Odpalam patchera... Niby sprawdza pliki, ale kiedy naciskam ''Rozpocznij grę'' nic się nie dzieję ... Jakieś pomysły ?

Opublikowano

fajny serwer ale brakuje mi kilku rzeczy .... roski i yangi;/

moze zmienicie cos z tymi yangami bo stanowczo za malo ich leci ;/

Opublikowano

Nom to co UP troszkę mało tych Yang :/

Mam pytanie te ulepszanie z tymi perłami co były potrzebne na +1 itp ...

Zostało to już naprawione ? Bo nie wbijałem a nie mam okazji teraz wbić ^^.

Opublikowano

Odpalam patchera... Niby sprawdza pliki, ale kiedy naciskam ''Rozpocznij grę'' nic się nie dzieję ... Jakieś pomysły

nie instaluj tej instalki co sciagles tlyko poprostu nacisnij na nia i daj wypakuj plik. bo jak sie ja normalnie instaluje to nie ma pliku przez ktorego mozna bezposrednio wejsc do gry. ja tak mialem wiec lepiej wypakowac ta instalke. po wypakowaniu nie wlaczaj gry patcherem tlyko "Victima"

Opublikowano

Mi się ściągało pół godziny (masz słabego neta) i nie wyskoczył mi żaden błąd. Co do serwera, fajnie się gra, ale nie mogę znaleźć kamienia duchowego u handlary, jestem ślepy :D

neta mam 6 mb wiec najgorszy nie jest sciagalem przez download acelerator czy jakos tak i przy 99% jakis blad na ekranie wydupcylo ^^

Opublikowano

No to powracam na Metina po dłuższej przerwie, ściągam clienta i mam nadzieję, że się nie zawiodę serwerem.

Dużo ludzi gra ?

niewiem niegralem bo clienty zwalone poczekaj lepiej na rescaria tam wiecej ludzi jest ,ale ddosowani byli i sie cos pozbierac nieumieja

Opublikowano

niewiem niegralem bo clienty zwalone poczekaj lepiej na rescaria tam wiecej ludzi jest ,ale ddosowani byli i sie cos pozbierac nieumieja

Mi sie wydaje ze sie nie pozbieraja :D

Opublikowano

Klient nie dziala po pobraniu, wirus: Malware

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Klient nie dziala po pobraniu, wirus: Malware

A możesz mi powiedzieć jak nazywa się plik którym odpalasz clienta/patchera oraz plik z końcówką .bin (Jeśli istnieje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...