Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Clienta dać na lepsze hosty

2. Ile ludzi online?

Na forum jest podane 5 hostów. Dziś było ok 150 ludzi przez przerwy a wczoraj 350 +

Opublikowano

Widzę że teraz to już nie ma sensu tworzyć nowych serwerów bo po tygodniu a nawet krócej padają...

jankus2_by_rush1213-d71mrtp.jpg

Opublikowano

Efekt robienia serwera na zbugowanych gotowcach :D

W pupie byłeś nic nie widziałeś, wejdź sam i zobacz na serwer a nie rzucasz suche słowa na wiatr.

To ma być easy/ medium? W v2 exp do dupy leci! Hu*** z takim serwerem.

Poleciał raporcik. Btw. Pisze się chujnia jak już coś, analfabeto.

Opublikowano

To ma być easy/ medium? W v2 exp do dupy leci! Hu*** z takim serwerem.

Kolego śmieszny jesteś ! Ja do 78 siedziałem w v2 , exp leciał jak należy,

Opublikowano

NIE POLECAM ! SERWER DNO! ZABEZPIECZENIA Z DUPY CO CHWILE WYWALA, CHANNELE PADAJA, GRAC SIE NIE DA !!! WTOPA 2013

Opublikowano

NIE POLECAM ! SERWER DNO! ZABEZPIECZENIA Z DUPY CO CHWILE WYWALA, CHANNELE PADAJA, GRAC SIE NIE DA !!! WTOPA 2013

W dupie byłeś, gówno widziałeś.

Przed DDoS nie da się zabezpieczyć. Nie dziwie się, że serwer jest atakowany, ponieważ gra się świetnie. Beka na TS(KimJongUn pozdrawia), fajni ludzie grają, serwer idealny.

Opublikowano

Według mnie najlepszy serwer.

BS nie działa, przynajmniej ten od Padmaka, na KamerModzie się nie da wbić, bo pokazuje, że ma się nieaktualną wersję klienta :)

Świetne zabezpieczenia

Opublikowano

BS nie działa, przynajmniej ten od Padmaka, na KamerModzie się nie da wbić, bo pokazuje, że ma się nieaktualną wersję klienta :)

Świetne zabezpieczenia

Wh/mod - ok może nie działa ( nie sprawdzałem ) ale bs ? działa normalnie ;) wszystko ładnie śmiga ^^

No tylko szkoda że strona OFF i teraz logowanie padło ;x

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

ma782, dnia 14 Kwie 2013 - 17:01, napisał:snapback.png

Świetne zabezpieczenia

hehehee -kolego tobie nie chodzi bs od Padmaka bo nie umiesz ustawic to jakim cudem mi chodzi a tobie nie

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

W dupie byłeś, gówno widziałeś.

Przed DDoS nie da się zabezpieczyć. Nie dziwie się, że serwer jest atakowany, ponieważ gra się świetnie. Beka na TS(KimJongUn pozdrawia), fajni ludzie grają, serwer idealny.

Otóż jeżeli ma się dobrą maszynę, można ataki ustabilizować do minimum, patrząc na ten serwer to widocznie maszyna z czarnobylu to nie da sie grac :)
Opublikowano

Otóż jeżeli ma się dobrą maszynę, można ataki ustabilizować do minimum, patrząc na ten serwer to widocznie maszyna z czarnobylu to nie da sie grac :)

No chyba serwery Google.

Powodzenia w walce z kimś, kto ma botnet 10k+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...