Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KUR NO CO TO MA BYC -.- SCIAGALEM 3H TYM UJOWYM HOSTINGIEM A JAK CHCE INSTALOWAĆ TO PISZE ZE PLIKI SA USZKODZONE NO KURW !!!!!!!!!!!!!!!

Wyłącza się antywira, a teraz skorzystaj z linków kolegów, ściagnie Ci się 4x szybciej :-)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to jest albo Almantia albo Revolution :) Raczej Revolution bo padł a wszystko co było tam jest tu :) Serwer fajny tylko jak ma być taki exp jak na Almantii to ja podziękuję ;c

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Hmm

Paczer i niektóre pliki się zainstalowały ..

To nie wiem czy teraz paczować tym paczerem czy ściągać od początku ?

Jak odpaczuje to będzie działać? xD

Opublikowano

Przepraszamy że nie dostaliście tej pomocy od nas tylko od innych :(( Niestyty ja mam troche szybszego neta niż chłopak ale nie mogłam wysłac tego tak szybko, jednak ogólnodostępne hostingi zawiodły. Przepraszamy !!

No to jest albo Almantia albo Revolution :) Raczej Revolution bo padł a wszystko co było tam jest tu :) Serwer fajny tylko jak ma być taki exp jak na Almantii to ja podziękuję ;c

Pliki jak i questy należą do Noxia i BelenuS, nie zostały "ukradzione" Alm***. Dziekuje wiecej tego nie powtórze.

Opublikowano

Nie, to nie jest Alamntia czy Revolution. To jest Victima ;D

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

jako osoba z teamu Revolution mogę zapewnić że nic wspólnego z tym serwerem nie mamy :) poza tym że na pewno zagram jak wrócę z pracy ;)

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Można już zakładać konta, czy będziecie je jeszcze usuwać chwilę przed startem, bo widzę w ranku jakieś postacie, chyba z bety czy testowe.

Opublikowano

Można już zakładać konta, czy będziecie je jeszcze usuwać chwilę przed startem, bo widzę w ranku jakieś postacie, chyba z bety czy testowe.

Można zakładać, nie zostana usunięte konta. Postacie z rankingu są tylko testerami i zostana usunięte.

Opublikowano

Obiecałem wam jakieś 15 minut temu launcher'a to wam go daję :P

link

http://speedy.sh/h7QSP/Victima-Launcher.rar

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/a9f2e81f685ff1c1e3bdc221184bad4fe5d043c22b9a912f6d9c6cfde66f3b40/analysis/1365845922/

Nie mam pojęcia dlaczego 12/46 ale moim zdaniem jest to mało i jest to spowodowane, że wstawiłem dla pewności wszystkie pliki (config, locale.cfg itp) + root, locale.

Sam nie używam antywirusa więc nie powiem wam czy w nim rzeczywiście jest wirus.

Opublikowano

co to kur.wa ma byc... avast na każdym kroku mi wypier... z wirusem ... vicitima.exe chuje muje dzikie weze

Tak, avast często wykrywa wirusy w plikach od klienta metina. A zwłaszcza metin2client.bin ale to jest nie groźne.

Swoją drogą.. dopiero zauważyłem zwój zmiany profesji - czy on jest nadal czy go skasowaliscie?

Opublikowano

Tak, avast często wykrywa wirusy w plikach od klienta metina. A zwłaszcza metin2client.bin ale to jest nie groźne.

Swoją drogą.. dopiero zauważyłem zwój zmiany profesji - czy on jest nadal czy go skasowaliscie?

Nie ma, chyba ss był źle zrobiony.

Opublikowano

Pewnie padły już takie pytanie, ale nie chce mi się czytać tego spamu, więc zadam te kilka pytań:

1.W sklepie jest "zwój powrotu statusu" - działa on na zmianę umiejętności (body<->mental, itd.)? Jeśli tak to czy ma jakiś próg poziomowy (np. do 100 poziomu)?

2.Jaki czas trwania mają poszczególne wierzchowce? Czy bonusy zawarte w tych wierzchowcach zostały edytowane?

3.Gdzie można zdobyć bronie na 75lvl?

4.Czy z metinów 85/90 można zdobyć: rękawicę złodzieja, pierścien doświadczenia?

5.Czy resp metinów w red lesie został zwiększony / przyśpieszony?

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Nie wiem jak inne, ale tym win32 malware nie ma się co przejmować, Avast czy inne gówna wykrywają to w co drugim kliencie do metka, w tym również w plu.

Jak ci Avast usuwa pliki z klienta, to go wyłącz na czas pobierania, a najlepiej od razu usuń go w pizdu.

Opublikowano

No to skoro nie ma zwoju do zmiany profesji to gram od początku BM'em skoro skille P łatwo zdobyć bo tylko 1 kamol :)

Mam nadzieję, że zwiększony jest resp mobów i metinów. Bo ja np nie cierpię jak muszę czekać kilka minut na pełnego spota :D

Opublikowano

Na forum serwera są udostępnione przez Administracje 2 hosty bez limitu, zajrzyjcie tam, a nie wszyscy płaczecie.

No to skoro nie ma zwoju do zmiany profesji to gram od początku BM'em skoro skille P łatwo zdobyć bo tylko 1 kamol :)

Mam nadzieję, że zwiększony jest resp mobów i metinów. Bo ja np nie cierpię jak muszę czekać kilka minut na pełnego spota :D

W is chyba jest :s

Opublikowano

Pewnie padły już takie pytanie, ale nie chce mi się czytać tego spamu, więc zadam te kilka pytań:

1.W sklepie jest "zwój powrotu statusu" - działa on na zmianę umiejętności (body<->mental, itd.)? Jeśli tak to czy ma jakiś próg poziomowy (np. do 100 poziomu)?

2.Jaki czas trwania mają poszczególne wierzchowce? Czy bonusy zawarte w tych wierzchowcach zostały edytowane?

3.Gdzie można zdobyć bronie na 75lvl?

4.Czy z metinów 85/90 można zdobyć: rękawicę złodzieja, pierścien doświadczenia?

5.Czy resp metinów w red lesie został zwiększony / przyśpieszony?

1. Narazie nie bedzie tego zwoje w ogóle.

2. zwykłe 1h, lepsze 24h. Tak autorskie wszystko bedzie na forum dokładnie opisane.

3. Dropią ze szkaty Ripa i nieb. śmierci

4. Tak

5. Tak, na wszystkich mapach.

TS: victima.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...