Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prezce serwer fajny. Na pewno wbiję i zobaczę, tylko po rozkręceniu serwa, bo nie lubie pustych miast i zajętych spotów, a o topkę się nie bije:D Jak z expem trudno dobić wymagany lvl na następną mapkę jak na Almantii czy luzik?

Trochę brakuje mi magicznego metalu w shopie.

Opublikowano

widze ze serwer zapowiada sie fajnie ale jak wiadomo nie zawsze wychodzi ;)

poczekam i zobacze czy warto tu grac ;) jezeli tak to napewno zawitam :)
mogl by ktos z teamu podac rozpiske 6/7 bo mnie tez ciekawi co w nich jest

Opublikowano

Serwer wydaje się świetny, ale nie zagram z powodu je*anego clienta który pobiera się z prędkością 100kb/s

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zapowiada się wspaniale ;) , ktoś tam powiedział ze pod is , a jak ma się server utrzymywać ? Się cześć ze red i nieb potek nie masz w is ;d , ulepszacze sa w is na prawie każdym Easy/Medium ;)

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

JAK ZE SKILLAMI? : )

Wystarczy popatrzeć dokładnie ;d Skile G kamykiem otrzymanym na start, na P 1 kamyk duchowy.

Client ktośreuploadnie na lepszy host?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

da ktoś tego clienta na coś innego bo tylko 2opcje są a pobiera z nich beznadziejnie bez premium:/

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Enkate, serwer Rescaria.pl startuję dziś między 12-15 więc co mówisz że nie startuje, mieliśmy problemy przyznam ale już je ogarneliśmy i dziś startuje serwer na nowo, nie chcesz nie musisz wracać nie zmuszam. :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Nie polecam, ze względu na to że to serw Gotowiec pliki Almanti oraz Noxi razem, wzięte przerobione , widać większość z Almanti małe zmiany nic więcej, jak chcecie grać na Medium idźcie na Almantie to samo.

Po 2 Napewno nie mają łącza 1GBPs internetowego. :)

Nie rozśmieszaj mnie wielki GA.. Twój to niby nie gotowiec ?

Po 2 to nie jesteś kimś wielkim by wiedzieć jakie mają łącze.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Ci co grali, na Almanti wiedzą co jest takiego samego na Almanti a tutaj, prawie wszystko pare poprawek+ pare rzeczy z Noxi wzieliście , nic więcej.

Ale Powodzenia z Startem.

ForGame , Team Almanti nie dopuścia was do Startu Powodzenia. :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Enkate, serwer Rescaria.pl startuję dziś między 12-15 więc co mówisz że nie startuje, mieliśmy problemy przyznam ale już je ogarneliśmy i dziś startuje serwer na nowo, nie chcesz nie musisz wracać nie zmuszam. :)

wasz serwer wystartuje to go szybko zmiotą zapewne te osoby co wczoraj . A co do tego serwa to się nie wtrącaj ci co chcą zagrają u was inni tu i tyle

Mam nadzieje że serwer wypali i będzie można sobie spokojnie pograć w sobotni dzień

Opublikowano

Ci co grali, na Almanti wiedzą co jest takiego samego na Almanti a tutaj, prawie wszystko pare poprawek+ pare rzeczy z Noxi wzieliście , nic więcej.

1. Nie zycz drugiemu co Tobie nie miłe

2. Zapewniam Cie że Wy nie wystartujecie z innych względów :))

Nie chce się kłócić pod naszą prezką bo to nie jest śmietnik tak jak w Waszym przypadku, spadaj na swój serwerek i poprawiaj te błędy :P

3. Strona na bezpłatnym hostingu już nie działa ciekawe co będzie kolejne, serwer od gry ?

Opublikowano

Dajcie nowy hosting klienta (najlepiej z waszej maszyny) bo te to limity mają i z 3h będzie sie pobierać ew. launchera/patchera.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Jak masz tutaj tak spamować to wyjdz bo po prostu się rozśmieszasz -.-.

Jak niby ten twój serwer jest taki dobry to sobie na niego idż ... łaski nam nie robisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...