Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ci co grali, na Almanti wiedzą co jest takiego samego na Almanti a tutaj, prawie wszystko pare poprawek+ pare rzeczy z Noxi wzieliście , nic więcej.

Ale Powodzenia z Startem.

ForGame , Team Almanti nie dopuścia was do Startu Powodzenia. :)

Nie wiem po co wyrażasz opinię o czymś o czym masz pojęcie zerowe?

Chłopaki z Twojego serwera robią za Ciebie robotę a Ty masz się za nie wiadomo kogo.

Kolego opanuj się i proponuję posiedzieć u siebie w publikacji a nie chodzić po zapowiedziach/publikacjach i wystawiać opinie ,,experta".

Serwer jest bardzo przyjazny a to co ma Almantia może mieć każdy serwer i sobie wykonać. Co to jest napisanie podobnych plików dla oblatanego człowieka? Noxia z tego co widzę to albo był ich serwer albo mają doskonałe relacje te teamy więc zamiast wystawiać wnioski a być niedoinformowanym polecam Ci byś jednak się nie wypowiadał.

Victimie życzę powodzenia i wielkiej ilości graczy gdyż prezentacja + serwer przyciąga ;)

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co wyrażasz opinię o czymś o czym masz pojęcie zerowe?

Chłopaki z Twojego serwera robią za Ciebie robotę a Ty masz się za nie wiadomo kogo.

Kolego opanuj się i proponuję posiedzieć u siebie w publikacji a nie chodzić po zapowiedziach/publikacjach i wystawiać opinie ,,experta".

Serwer jest bardzo przyjazny a to co ma Almantia może mieć każdy serwer i sobie wykonać. Co to jest napisanie podobnych plików dla oblatanego człowieka? Noxia z tego co widzę to albo był ich serwer albo mają doskonałe relacje te teamy więc zamiast wystawiać wnioski a być niedoinformowanym polecam Ci byś jednak się nie wypowiadał.

Victimie życzę powodzenia i wielkiej ilości graczy gdyż prezentacja + serwer przyciąga ;)

Dzięki za wstawienie się po naszej stronie :))

Noxia, BelenuS i Victima to jeden i ten sam właściciel a raczej właściciele :)

Ci którzy nas znają wiedzą że na plikami siedzimy od lipca zeszłego roku i az boli że ktoś ma to samo mimo iż nie mamy tych pomysłów od niego... cóż konieczne będą istotne zmany bo po co dwa takie same serwery.

Tak samo jak wiedzą że Noxia ruszyła bez problemu Więc i z Victimą sie postaraliśmy.

Za chwilke podam link do Clienta z naszego hostingu.

Opublikowano

No troszkę widać ta kopie ale al***** trochę zjebali mniej graczy itp jak weszłem wczoraj to polowe mniej sklepików i pod rybakiem o polowe mniej ludzi bo wprowadzili bony po 6% i to ich była deska grobowa :P myślę i to ich główny błąd było dobrze z bonami to zjebali :) a tu nie zagram bo nie ma rosek to myślę ze główny powód :P ale nie mowie ze serw zły :)

Opublikowano

Jesteś na tyle niedouczony żeby sobie nie przeczytać że to nie są pliki żadnej Alm** ? (Zgłosiłam reklame) Noxia to nasz serwer to chyba oczywiśte że możemy wziąć swoje pliki i je przerobić. Poza tym ten wasz " serwerek" to w całości na chińskim wyglądzie :D Zbroje i bronie które ... a zresztą zobaczynie jaki będziecie meć problemik ;]

Powodzenia na KoLEJNYM straciee :))

Noxia a ty znowu spięcie ?? Też ząb za ząb robisz ,tak aby inne serwery padły .Zachowujesz się jak Proboszcz .

Gram pod nick:

-Eldorado

-SzalonyOgier

-FenomeN

Opublikowano

Dzięki za wstawienie się po naszej stronie :))

Noxia, BelenuS i Victima to jeden i ten sam właściciel a raczej właściciele :)

Ci którzy nas znają wiedzą że na plikami siedzimy od lipca zeszłego roku i az boli że ktoś ma to samo mimo iż nie mamy tych pomysłów od niego... cóż konieczne będą istotne zmany bo po co dwa takie same serwery.

Tak samo jak wiedzą że Noxia ruszyła bez problemu Więc i z Victimą sie postaraliśmy.

Za chwilke podam link do Clienta z naszego hostingu.

Wiem właśnie ,że jesteście właścicielami tych serwerów i ja nie wchodzę w publikacje konkurencyjnych serwerów by zniechęcać graczy bo liczy się siła projektu. Niestety pomylił dwa serwery a puścić plotkę ,że serwer postawiony na tych i na tych plikach każdy potrafi napisać. Almantia jak i Noxia to dwa dobre serwery więc nie ma co się roztrząsać tylko zająć swoim projektem :)

Liczę na świetny start no i by te nowe pliki były uniwersalne i sprawdzone dla graczy z pasją do gry i wyobraźnią.

Noxia a ty znowu spięcie ?? Też ząb za ząb robisz ,tak aby inne serwery padły .Zachowujesz się jak Proboszcz .

PS: Nie radzę Teamowi Victimia odgrywać się w ten sposób co pisze tutaj kolega czyli ,,oko za oko ,ząb za ząb". Pokażcie klasę

Opublikowano

A czy będzie jakaś lepsza reklama? Bo po ludziach w zapowiedzi (85) stwierdzić można, że będzie kiepsko na starcie. Co z tym zrobicie? :)

I za ile będzie client? Do startu TEORETYCZNIE lekko ponad 2h.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Nie mam takich możliwości, nie będe wykupywać maszyny tylko po to żeby utrudnić innym życie (ataki ddosy) Musimy polegać na graczach, że jednak Wam bardziej przypadnie do gustu nasz serwer niż ich, wiec i tak choć by sie wiem co robili właściciele serwerów to gracze rozdają karty :)

A czy będzie jakaś lepsza reklama? Bo po ludziach w zapowiedzi (85) stwierdzić można, że będzie kiepsko na starcie. Co z tym zrobicie? :)

I za ile będzie client? Do startu TEORETYCZNIE lekko ponad 2h.

Jutro mamy zamiar wykupić reklame na kilku stronach, mamy współprace z kilkoma partnerami.

Client jest tylko wrzucam go jeszcze na naszego dedyka bo z tym coś nie idzie tak jak powinno.

Opublikowano

Co do serwera, "wydaje się" być DOBRYM, ale jak będzie to w praktyce... - wszystko się okaże. Sam zawitam, bo prezentacja mnie uwiodła, ale czy serwer współgra z prezentacją? Zobaczymy.

Życzę powodzenia i jak najbardziej udanego startu.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

up@ Nie dawali zapowiedzi, jak 3/4 tych którzy to robią i obiecują wszystko a nie ma niczego, tutaj twardo 24h przez startem i mi się to podoba. Prezentacja boska, no okaże się w środku - jak to będzie.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Nie wiem czemu wszyscy czekają na ta rescarie, mam nadzieje że nie wystartuje. Tutaj jest o wiele więcej nowości i widać że team profesjonalny, wszystko sami robili, a nie jak tam gotowiec z tuora i jeszcze bez zabezpieczeń startują -,-
Wrzucacie już clienta na inny host ?

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Nie wiem czemu wszyscy czekają na ta rescarie, mam nadzieje że nie wystartuje. Tutaj jest o wiele więcej nowości i widać że team profesjonalny, wszystko sami robili, a nie jak tam gotowiec z tuora i jeszcze bez zabezpieczeń startują -,-

Wrzucacie już clienta na inny host ?

Dobry jesteś ! ale cóż głupota ludzka nie ma granic ..

Ps Gdzie dropią 6/7bony i zmianki ? Juz wiem :)

Gram pod nick:

-Eldorado

-SzalonyOgier

-FenomeN

Opublikowano

Dobry jesteś ! ale cóż głupota ludzka nie ma granic ..

Ps Gdzie dropią 6/7bony i zmianki ? Juz wiem :)

6/7b i zmianki są w sklepie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...