Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZMIENCIE TE BONY BO CI CO MAJA BS-a TO SOBIE USTAWIA BOTKI I IM WYBONUJA ITEMY A CI CO NIE MAJA TEGO GOWNA (BS-a) TO NIE BEDA SIE LICZYC W PVP. A ZMIANKI SA TANIE TO BEDZIE PELNO TYCH BOTKOW.

Opublikowano

@up

info z forum ^^ tak wiec ja zaczne gre jutro dobranoc;p

Witam,

jako iz kilka rzeczy jest do poprawy poniezej zamieszcze liste rzeczy:

- Poprawa dmg pajakow w pajeczej komnacie

- Poprawa dmg mobow atlantyda/antlantyda v2 /exp rowniez

- Poprawa respu niektorych metinow

- Ogolna kosmetyka

Przerwa nastapi około 2-3 godz w nocy dnia 14.04.2013.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer nie dziala dalej, no fajnie, fajnie.

Same gowna w tym roku wychodza.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Nawet nie wiecie co się stało z serwerem a sie wypowiadać ze niby gówna to nawet po co wchodzisz na teamat żeby napisać gówna?

wes człowieku ogarnij dupę a jak ci się serwer nie podoba to nie graj

Opublikowano

Mam prośbę, wysłał by mi ktoś linka do clienta, który pobiera się z normalnym transferem i nie zawiera wirusów? Bo pobrałem ze strony z 3 linku, specjalnie do tego wyłączyłem antywirusa do następnego uruchomienia komputera, zawsze tak robie bo czasem antywirus jakieś pliczki usunie, bo uważa, że są zabrudzone, ale tym razem chyba się uparł, bo włączam komputer i zanim się włączył pokazał mi się ekran na którym było napisane jakie zagrożenie znalazł i je usunął, nie chce wyłączac na stałe antywira. Daje lajka za jakiś link ogarnięty :).

Opublikowano

Mam prośbę, wysłał by mi ktoś linka do clienta, który pobiera się z normalnym transferem i nie zawiera wirusów? Bo pobrałem ze strony z 3 linku, specjalnie do tego wyłączyłem antywirusa do następnego uruchomienia komputera, zawsze tak robie bo czasem antywirus jakieś pliczki usunie, bo uważa, że są zabrudzone, ale tym razem chyba się uparł, bo włączam komputer i zanim się włączył pokazał mi się ekran na którym było napisane jakie zagrożenie znalazł i je usunął, nie chce wyłączac na stałe antywira. Daje lajka za jakiś link ogarnięty :).

client jest czysty najwyraźniej masz avasta a on wykrywa we wszystkim wirusy ja mam kasperskiego i 0 wirusa nie wykrywa wszyściutko czyste a wiadomo płatny antywirus jest lepszy od darmowego

Opublikowano

naprawcie strone bo jest off od 1 w nocy ;/ i poprawcie exp na zombie

na 85 lvl 6 % z full spota to lipa ;/ Już w av1 lepiej mi leciało.

Opublikowano

Czyli co?
Serwer dalej offline?

Bo strona tak samo.

Gowniane te serwery wychodza.

Pozdrawiam.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Prawda teraz robią niby super serwery robią człowiekowi radość a jak przychodzi do startu i Off ... :angry:

Jak dzisiaj do południa nie będzie żadnego info i dalej będzie Off to spadam z tego serwa -.- .

Opublikowano

Czy na serwie jest zmiana profesji w grze lub is? czemu serwer off?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Szkoda, że tak wyszło. Nie dość, że nie za dużo ludzi na serwerze gra, to jeszcze od wczoraj straszne jaja, a przez to ludzie na pewno nie przyjdą. Co do expa - nic nie powinno być zmieniane, jak My daliśmy radę to wbić [w grupie], to Wy też nie powinniście mieć z tym problemu, wystarczy tylko trochę chęci i ambicji (oraz PD) :D

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...