Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możecie zrobić taki bajer, że jest jedna pelerynka i ona już Nie znika. Jest na cały czas. Myśle, że to jest dobry pomysł gdy ktoś idzie exp. nie musi kupować całej strony pelerynek. Po ile zmianki i czy są dostosowane do dropu kasy ?

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzucę poprawione locale. będzie widać wartości, na cliencie jest wszystko ładnie. za lauchera przepraszam.

:) dzieki za info ;) , a co do forum można dostac link ;) ?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

możecie zrobić taki bajer, że jest jedna pelerynka i ona już Nie znika. Jest na cały czas. Myśle, że to jest dobry pomysł gdy ktoś idzie exp. nie musi kupować całej strony pelerynek. Po ile zmianki i czy są dostosowane do dropu kasy ?

Jest dodana.

Opublikowano

Taki bajer już jest wprowadzony na serwer. :)

Czekamy.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie żeby rozwiać wątpliwości, sztabki zostały całkowicie usunięte i ich z powrotem nie będzie, tak?

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Z tego co widzialem wczoraj to taka opcja już jest .

Opublikowano

Jak pobierałem wczoraj clienta, to z nim jest wszystko ok. Działa cały nie ma żadnych problemów ? Czy muszę pobrać do tego jakąś łatke ?

Opublikowano

Jak pobierałem wczoraj clienta, to z nim jest wszystko ok. Działa cały nie ma żadnych problemów ? Czy muszę pobrać do tego jakąś łatke ?

Jeszcze nie wiadomo.

Ale chyba nie

beztytuudkt.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie żeby rozwiać wątpliwości, sztabki zostały całkowicie usunięte i ich z powrotem nie będzie, tak?

Sztabek nie ma na serwerze w ogóle, zostały usunięte, ale hajs dobrze leci, na 30 poziomie miałem 110kk wczoraj. :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Ja mam taki pomysł że w każdy weekend będzie 2x exp, 2x drop , zuo w sobotę i ox w niedziele :) Fajnie by było bo gracze by się nie nudzili i w weekendy dużo osób by było ^^ I mam nadzieję że ulepszacze nie będą aż takie trudne do zdobycia bo jak się gra na jakiś serwerach to perły są najwyższą walutą (do każdego epika potrzebne więc to wydatek) Oraz że bronie na 150+ będą miały bonus na ludzi i um a bronie do expa bonus na potwory i śr ^^ (przydało by się takie osobne bronie lub 2-ręka exp a miecz pvp ^^) Bo taki serwer fajny się zapowiada i czekam już od paru dni ^^ A to by pewnie przyciągnęło graczy :) Takie są moje propozycje

Ten serwer to najlepszy serwer

JAKI W ŻYCIU WIDZIAŁEM!!!

Opublikowano

Dobra fajnie, 110kk do 30Lv. Ale co Ci to da jak np. 200 zmianek 50kk, a fms 15kk +9 ???? Ceny podałem teraz przypadkowo, i właśnie pytam czy kasa jest mniej więcej dostosowana do Lvl'a.

Opublikowano

FMS +9 1kk, zmianki 200k za 200 sztuk.

KD +5 20kk.

Dłonie krytyka itp. 2kk za 200 szt.

Roski 200k za 200 szt.

Ceny są dopasowane do dropu yang.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

boże co to jest za server , nie wiem czy ktoś się podszywał wczoraj pod jakiegos tam administratora czy cos zeby zrobic skan i usunac clienta , teraz usunalem go a start niedługo a nawet cleinta nie mam boże -.-

Opublikowano

Informuję że nie będzie możliwości zagrania na serwerze przez Lauchera. Jedyna możliwość to gra przez clienta. We wczorajszej łatce w której był Laucher miał wiele błędów. Najlepszym rozwiązaniem będzie wrzucenie plików root i locale do czystego Clienta w którym nie była instalowana wczorajsza łatka. Pliki te udostępnimy za niedługo ! ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...