Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze, że ,,gracze" boją się negatywnej oceny serwera.A dla mnie śmieszny jest brak clienta na starcie haha, powinien zostać udostepniony minimum 2 dni przed startem serwera. Bo co teraz ma być, kto ma szybszy internet ten szybciej zagra, a może poczekacie na wszystkich graczy, a któryś z nich ściągnie clienta za 8 godzin? :)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz mi ciagle hejtujesz serwer , ze pliki tuora i azarona i ciagle masz jakies problemy to po chuj tu siedzisz jak Ci wszystko nie pasuje ?? Ile razy maja pisac ze maja 2 mapy czy cos tam a reszta swoja ?? Jestes tak ulomny czy tylko udajesz bo ja tego nie rozumiem ??

Po 1 . Eq na start (autopoty i wgl wygląd , wilk ) z azarona,tuor

po 2. Skille g1 ( 1 kamien do P taki sam opis gdy wezmiesz ppm na kamyk )

po 3 . Mapy wszystkie a nie 2 :)

po 4. systemy ulepszeń

po 5 . po 200 ros , dlonie kryta , caly npc taki sam :)

Opublikowano

Fukashi tym pierwszym mnie rozwaliles wszystkie serwery prawie tak maja haha:D . Myslisz ze tuor/azaron nie brali z epvp niczego? A skoro sie czepiamy szczegolow co komu kto ukradl to tuor podkradl pliki globalowi hue:)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Po 1 . Eq na start (autopoty i wgl wygląd , wilk ) z azarona,tuor

po 2. Skille g1 ( 1 kamien do P taki sam opis gdy wezmiesz ppm na kamyk )

po 3 . Mapy wszystkie a nie 2 :)

po 4. systemy ulepszeń

po 5 . po 200 ros , dlonie kryta , caly npc taki sam :)

Taki zestaw jest na wielu innych serwerach więc nie stawiaj od razu na to że jest to zjechane z kogoś innego. Spamisz tylko i po co? itak nic ci to nie daje. Nie ośmieszaj się, zachowaj te resztki rozumu oile je wg masz i idź pograć w piłkę czy coś... Taka ładna pogoda, a nam wszystkim będzie lżej bo nie będziemy musieli więcej patrzeć na twoje farmazony w co drugim poście. Dziękuję.

Nick: Zawsze PeS
Gildia: Zawsze OnlySkill (Lider)

Opublikowano

kiedy strona ??

30min przed startem .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Taki zestaw jest na wielu innych serwerach więc nie stawiaj od razu na to że jest to zjechane z kogoś innego. Spamisz tylko i po co? itak nic ci to nie daje. Nie ośmieszaj się, zachowaj te resztki rozumu oile je wg masz i idź pograć w piłkę czy coś... Taka ładna pogoda, a nam wszystkim będzie lżej bo nie będziemy musieli więcej patrzeć na twoje farmazony w co drugim poście. Dziękuję.

Farmazon to kłamstwo, a w poscie kolegi nie widze ani jednego kłamstwa.

Podsumowując Administracja zrobiła wspaniały serwer zapominając tylko o Stronie na czas i cliencie na paru hostach ;).

Opublikowano

A trzeba pobierać tego Clienta czy wystarczy ten co się miało, ale bez lunchera?

z tego co mi wiadomo i co mi mówili wystarczy ten co masz ;)

też mam clienta pobranego wczoraj i do niego nic nie wrzucałem jak narazie. Myślę że tak zadziała.

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

A trzeba pobierać tego Clienta czy wystarczy ten co się miało, ale bez lunchera?

Nie trzeba, wystarczy że wypakujesz wcześniejszego client'a od nowa bez launchera .

Poda ktoś linka do strony?

rescariamt2.cba.pl/ - chwilowo jest owa strona, wkrótce będzie na domenie .PL

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie polecam ze względu na jednego z członków administracji który wytyka innym swoje błędy nie posiadając jakich kolwiek dowodów
Chodzi po prezentacjach innych serwerów i pozostawia bezsensowne komentarze na tematy o których nie ma pojęcia.
Obiecuje niebieskie migdały następnie nie wywiązuje się z danego słowa.

Podsumowując : Kto ustala godzine startu w przedziale czasowym 3 godzin ?
Nie dostarczając ani jednego działającego linku do pobrania Clienta.

To jest MOJA szczera opinia, nie mam zamiaru się kłócić z tym Teamem.
poza tym takie zbroje i bronie wyszły już 3-4 lata temu na chińskich longju :)

Opublikowano

Nie polecam ze względu na jednego z członków administracji który wytyka innym swoje błędy nie posiadając jakich kolwiek dowodów

Chodzi po prezentacjach innych serwerów i pozostawia bezsensowne komentarze na tematy o których nie ma pojęcia.

Obiecuje niebieskie migdały następnie nie wywiązuje się z danego słowa.

Podsumowując : Kto ustala godzine startu w przedziale czasowym 3 godzin ?

Nie dostarczając ani jednego działającego linku do pobrania Clienta.

To jest MOJA szczera opinia, nie mam zamiaru się kłócić z tym Teamem.

poza tym takie zbroje i bronie wyszły już 3-4 lata temu na chińskich longju :)

Wydupiaj na swój śmieszny serwer z liczbą graczy online równą 100, jak Ty w ogóle możesz pisać cokolwiek o działającym linku do clienta, skoro sam wrzuciłeś swojego na hosting, który pobiera 120 kb/s? hahahahahahah.

A Twoje trzy piękne zbroje kiedy wyszły? Jedynie ta ostatnia z Metin2Beta, która wygląda jak gówno i jest na każdym serwerze jest dosyć nowa, więc nie udzielaj się lepiej, bo to trochę dziecinne wchodzić na czyjąś prezentacje serwera i pisać takie bzdurne komentarze, żeby zwołać ludzi na swój serwer, nie sądzisz? :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Wydupiaj na swój śmieszny serwer z liczbą graczy online równą 100, jak Ty w ogóle możesz pisać cokolwiek o działającym linku do clienta, skoro sam wrzuciłeś swojego na hosting, który pobiera 120 kb/s? hahahahahahah.

A Twoje trzy piękne zbroje kiedy wyszły? Jedynie ta ostatnia z Metin2Beta, która wygląda jak gówno i jest na każdym serwerze jest dosyć nowa, więc nie udzielaj się lepiej, bo to trochę dziecinne wchodzić na czyjąś prezentacje serwera i pisać takie bzdurne komentarze, żeby zwołać ludzi na swój serwer, nie sądzisz? :)

a moim zdaniem dziecinne jest używanie takich argumentów, jakich ty używasz. Czyli brak argumentów.

Opublikowano

serwer działa panowie, ale co z tego jak My nie mamy kont ?

i drugie pytanie, co z TS może ktoś podać bo ja się podłączyć nie mogę :/

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Farmazon to kłamstwo, a w poscie kolegi nie widze ani jednego kłamstwa.

Podsumowując Administracja zrobiła wspaniały serwer zapominając tylko o Stronie na czas i cliencie na paru hostach ;).

Nie we wszystkich kręgach farmazon to kłamstwo. Jest to słowo wzięte z tak zwanej ''łaciny podwórkowej'' więc jest różnie interpretowane. W moim otoczeniu była to głupota wypowiedziana lub poczyniona.

Nick: Zawsze PeS
Gildia: Zawsze OnlySkill (Lider)

Opublikowano

a moim zdaniem dziecinne jest używanie takich argumentów, jakich ty używasz. Czyli brak argumentów.

Skoro chcesz to ciągnąć, to moim zdaniem dziecinne jest wchodzenie w dupę każdej administracji serwera, który Ci się spodoba, niedługo kolor skóry zmienisz. Odbij dzieciak i się nie produkuj.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Pewnie do tej 15-nastej serwer ruszy pełną parą ;)

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...