Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty kurwa imbecylu jebany, port trzeba ? Kurwa ty i DDoSy, hahahaha no jebne zaraz, gimbazjusz hahah =D

Bronisz się jakimś zjebanym typkiem który odlatuje w ciągu 2 sec :( Be Anonymouse Kurwo !

q7edhh.jpg

Obyś miał dobry router, współczuję ten multimedii :*

Mówiłeś że ja mam denne maszyny za 5% .otóż powiem Ci tak : hahahahahaha !

Daj mi swojego TS'a ^^ prosze cie :D To sobie długo nie postoi.... :) Dziękuje i dobranoc.

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Mówiłeś że ja mam denne maszyny za 5% .otóż powiem Ci tak : hahahahahaha !

Daj mi swojego TS'a ^^ prosze cie :D To sobie długo nie postoi.... :) Dziękuje i dobranoc.

ahahah

No zaraz Ci się chyba na Twoją matkę zleję ze szczęścia :<

Jesteś wyjebistym DilDoSereM :*

Niczym Leo dildoser :*

Gdyby nie to, że kurwa masz najsłabszego vps'a z hosteama to byś fruwał z tym szajsem na kółkach :*

TS3 IP: ts.revoir.pl :*

Opublikowano

Gorzał weź naprawdę nie kozacz tak, Zapraszamy jutro o 12:00 na Officjalny start serwera , za utrudnienia przepraszamy jutro startujemy jeszcze raz bez Failu o 12:00 Zapraszamy wszystkich ponownie. :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Włączcie teraz serwer, potraktujcie to jako kolejną betę, tym razem otwartą dla wszystkich, a jutro o 10 zróbcie tylko reset kont i o 12 odpalcie, bo nudna noc nas czeka. ;d

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Robimy jeszcze, pare poprawek które doznaliśmy przy starcie i jutro o 12:00 startujemy od początku bez żadnych lagów ataków . :)

Opublikowano

Dobra, prezka otwarta , także startujemy między 12-15 przez nockę nie było ataków także , jesteśmy lepiej zabezpieczeni niż wczoraj oczekujcie lepszego startu dziś o 12-15, Ts podam o 11:00.

Opublikowano

miało być 12, a teraz 12-15 ... ? Jeszcze pewnie nie wystartuje dobrzę już zaczną się ataki i będzie przerwa taka jak wczoraj lub dłużej i serwer wystartuje o 12 ale w poniedziałek :/

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

miało być 12, a teraz 12-15 ... ? Jeszcze pewnie nie wystartuje dobrzę już zaczną się ataki i będzie przerwa taka jak wczoraj lub dłużej i serwer wystartuje o 12 ale w poniedziałek :/

Uwierz, że mi się też to nie podoba. Ale wolę, żeby start był ten 1 dzień później i żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Opublikowano

Obiecujemy , że dziś serwer wystartuję na 100% , także naprawdę czekajcie bo naprawdę warto!

Opublikowano

No nie wiem, zobaczymy o 12 jak to będzie ;) Jestem dobrej myśli i mam wielką nadzieję, że serwer o 12 wystartuje bez żadnych problemów i będzie można grać ;)

Opublikowano

Tego Twojego 100%, że wystartuje to pewny nie jestem. Rozumiem jakby serwer padł po atakach grupy pirackiej. Ale to były ataki kilku graczy metina. Wiem, że znają się na rzeczy, ale to nie znaczy, że Wasz serwer powinien przez to paść.

Opublikowano

Dobra nie spamujmy już tak ;P Bo polecą ostrzeżenia. Nic czekamy na jakieś info. od administracji ;) Będzie coś wiadomo dajcie znać .

Opublikowano

Wnioskuję z waszych opinij że bluzgać na ten serwer i nie wierzycie w Administrację. No cóż brak zaufania. Tak jak wyżej napisałem serwer wystartuje dzisiaj w zakresie godzin 12:00 do 15:00 !

Co do TeamSpeak, nie padnie tak jak wczoraj.

Strona Off dlaczego ? pracujemy nad serwerem oraz stroną.

Tutaj klient do pobrania: http://www.multiupload.nl/4ISBI5JB0R

Opublikowano

Wnioskuję z waszych opinij że bluzgać na ten serwer i nie wierzycie w Administrację. No cóż brak zaufania. Tak jak wyżej napisałem serwer wystartuje dzisiaj w zakresie godzin 12:00 do 15:00 !

Co do TeamSpeak, nie padnie tak jak wczoraj.

Strona Off dlaczego ? pracujemy nad serwerem oraz stroną.

Tutaj klient do pobrania: http://www.multiupload.nl/4ISBI5JB0R

ten link nie dziala klikam 1 donwload pojawia sie blad strony,jak w drugi "Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...