Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No super :P 12 -15 start !! zróbcie start o 11 -12 bo inne serwery startują o 12 !!! a wiadomo ,że mieliście wczoraj ataki i nie poradziliście sobie z tym ,więc serwer off do dziś ... Gracze pójdą na inne serwery zapewnię bo już mieliście swoją szansę .. Lepiej dla was startować o 11-12 może uda wam się jeszcze zrobić aby grało sporo osób .

Gram pod nick:

-Eldorado

-SzalonyOgier

-FenomeN

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staramy się lecz i robimy wszystko jak najszybciej. Prosimy o wyrozumiałość !

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

W miarę, ale jakoś odstraszają mnie przedmioty do expa i pvp xD Lecz zawitam mimo tego.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Staramy się lecz i robimy wszystko jak najszybciej. Prosimy o wyrozumiałość !

Ja Cię rozumiem ,ale graczy stracicie jak nie wyrobicie się do tej 12 / Powodzenia wam życzę drugi raz .

Gram pod nick:

-Eldorado

-SzalonyOgier

-FenomeN

Opublikowano

Zagram. grałem na serwerze 4fun który wczoraj miał swoją reaktywacje lecz bardzo sie na nim zawiodłem a tu wszystko wygląda miodzio :) na 100 % zawitam

Opublikowano

dobrze kolega wyżej mówi, jak nie wystartujecie o 11-12 to dużo graczy pójdzie na inne serwery bo wychodzą też. I wgl. czekanie jest najgorsze ^^ Czekamy na jakieś info. bardziej dokładne.

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Wiecie.. Opóźnienia mają wielkie wytwórnie które tworzą grę.. Więc chyba też mogą mieć opóźnienie zwykli ludzie nie? ... To że raz się nie udało nie oznacza że trzeba już odejść, skreślić server itd..

Na server oczywiście czekam :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Czas działa na waszą korzyść :) Jak nie chcecie aby grało max 100 osób tutaj to sprężajcie się .

Gram pod nick:

-Eldorado

-SzalonyOgier

-FenomeN

Opublikowano

Serwer fajny:D tylko client sie sciaga mi od wczoraj i jeszcze 5h sie bedzie sciagal^^ zagram tutaj chyba ze znow bedzie nie wypal to juz mam clienta Vic***a na wszelki wypadek;P

Opublikowano

Serwer fajny:D tylko client sie sciaga mi od wczoraj i jeszcze 5h sie bedzie sciagal^^ zagram tutaj chyba ze znow bedzie nie wypal to juz mam clienta Vic***a na wszelki wypadek;P

Ziom! Przy 245kb/s Z megaupload sciaga się ~2h

Opublikowano

Nie chcę w tej wypowiedzi nikogo obrazić lecz dlaczego jesteście tacy do przodu ? Stwórzcie sami serwer i przekonajcie się jak to się pracuje pod presją uciekających graczy.

Proszę nie spamować odpowiedziami typu : stratujcie przed 12 bo ludzi stracicie

My o tym doskonale wiemy że gracza odchodzą, lecz musimy pracować.

Ponieważ nie wystartujemy z serwerem w jakim jest stanie aktualnym. Wszystko do godzin 12-15 zostanie przywrócone, możemy wystartować o 13:00/13:21 jak że i o 15:00 pracujemy i sprężamy się jak najszybciej.

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Jakiego masz neta ;D ?

Opublikowano

ja i tak zostaje ale pograłbym więc licze ze o tej 12 będzie :) Pracujcie żeby wszystko było ok :) ts bedzie o 11? ;>

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

neta to ja mam jeszcze z sredniowiecza;dd powaznie to mam 20mb client od konkurencji normalnie w 30 mi sciaglo.ale tutaj to jakas paranoja z tym uploadem;d

Opublikowano

Nie chcę w tej wypowiedzi nikogo obrazić lecz dlaczego jesteście tacy do przodu ? Stwórzcie sami serwer i przekonajcie się jak to się pracuje pod presją uciekających graczy.

Proszę nie spamować odpowiedziami typu : stratujcie przed 12 bo ludzi stracicie

My o tym doskonale wiemy że gracza odchodzą, lecz musimy pracować.

Ponieważ nie wystartujemy z serwerem w jakim jest stanie aktualnym. Wszystko do godzin 12-15 zostanie przywrócone, możemy wystartować o 13:00/13:21 jak że i o 15:00 pracujemy i sprężamy się jak najszybciej.

Święta racja :) To się tylko tak wydaje zwykłemu graczowi... Po prostu to jest zapi*rdol :)

neta to ja mam jeszcze z sredniowiecza;dd powaznie to mam 20mb client od konkurencji normalnie w 30 mi sciaglo.ale tutaj to jakas paranoja z tym uploadem;d

Spróbuj ten link :

http://www51.multiupload.nl:81/files/7AA6117BF950F6C8ACE4111CBE4F56D7220B7EC1173B80944EA033C66DD97877300977BFD21AE574F8B873D2708E05F1E7C264824743BF884A3CC70DA86DA5C16F1F1D8A430A8147CE2F/Rescaria.pl.zip

Opublikowano

Cieszy nas to, że wierzycie w serwer, my też wierzymy i nie odpuścimy . Za wszelką cenę serwer wystartuje :)

Rejestracja będzie od nowa, strona na .pl zostanie przeniesiona troszkę później, ponieważ wykupimy osobną maszynę pod stronę.

Opublikowano

Ja mam nadzieję ,że teraz sobie pogramy :) wczoraj któryś z Gm-ów napisał na czacie ,że ,, Dogadaliśmy się z Proboszczem ,, Oby to była prawda i czekamy na start

Gram pod nick:

-Eldorado

-SzalonyOgier

-FenomeN

Opublikowano

ProBoszcz wiesz co nam może, nasrać prędzej mu net zgaśnie, niż nam serwer padnie.

Kiedy kolejny start?

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...