Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam nadzieję ,że teraz sobie pogramy :) wczoraj któryś z Gm-ów napisał na czacie ,że ,, Dogadaliśmy się z Proboszczem ,, Oby to była prawda i czekamy na start

To dobrze że siędogadali , server znowu by padał .

qolJA1e.png

Opublikowano

No i sobie poczekamy do tej 15:00 no cóż,ale będzie warto poczekać.Licze że dotrzymacie obietnicy:D.

Opublikowano

Dotrzymamy, i będzie wiele atrakcji na serwerze. Ox/Exp/Drop !

Pozdrawiam

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

To dobrze że siędogadali , server znowu by padał .

Po prostu lepiej pogadać z osobą , którą ktoś o coś oskarża niż osądzać bez powodów.

No i sobie poczekamy do tej 15:00 no cóż,ale będzie warto poczekać.Licze że dotrzymacie obietnicy:D.

Postaramy się :)

Opublikowano

Nie martwcie isę , jak wygram w lotka postawie server na najlepszej maszynie :D I ProBoszcz bd mi mógłna skoczyć jeszcze odbije się z 10 razy większą siłą <3

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie martwcie isę , jak wygram w lotka postawie server na najlepszej maszynie :D I ProBoszcz bd mi mógłna skoczyć jeszcze odbije się z 10 razy większą siłą <3

Tak jak pisał ktoś od nas z Teamu, z ProBoszczem się dogadaliśmy. Wyjaśniliśmy to na spokojnie, nie ma do czego wracać. Start do godziny 15:00 . Zapraszam

Opublikowano

Tak jak pisał ktoś od nas z Teamu, z ProBoszczem się dogadaliśmy. Wyjaśniliśmy to na spokojnie, nie ma do czego wracać. Start do godziny 15:00 . Zapraszam

i co z tego ze ProBoszczem się dogadaliście jak ProBoszcz to pionek -.-

wy nawet sami nie widzie kto was atakuje ( myślisz że osobą która was ddosowała chwaliłaby się tym na MPC?)

nie Polecam ze względu na LaFaR -wchodzi na inne publikacje i oczernia serwery ze sa na gotowcach a sami wgraliście gotowe pliki Tuor'a

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Ja zagram i tak :) Administracja jest ogarnięta jednym słowem .wczoraj w póżnych godzinach można było grać bez problemu ,ale Administracja wolała dać wszystkim graczom równy start niż potem osoby bd musieli gonić topkę . Wielki + Macie u mnie . Czekamy na start

Gram pod nick:

-Eldorado

-SzalonyOgier

-FenomeN

Opublikowano

i co z tego ze ProBoszczem się dogadaliście jak ProBoszcz to pionek -.-

wy nawet sami nie widzie kto was atakuje ( myślisz że osobą która was ddosowała chwaliłaby się tym na MPC?)

nie Polecam ze względu na LaFaR -wchodzi na inne publikacje i oczernia serwery ze sa na gotowcach a sami wgraliście gotowe pliki Tuor'a

Każdy wchodzi i zarzuca gdzieś coś o gotowcach, to się nigdy nie zmieni. Wszystkie serwery co są, mają coś od siebie wzięte, więc nie ma co pisać ciagle jednego i tego samego.

Opublikowano

Dotrzymamy, i będzie wiele atrakcji na serwerze. Ox/Exp/Drop !

Pozdrawiam

mam nadzieję ,że raty bd na 24 godziny :) + jakieś zuo wieczorkiem .

Gram pod nick:

-Eldorado

-SzalonyOgier

-FenomeN

Opublikowano

mam nadzieję ,że raty bd na 24 godziny :) + jakieś zuo wieczorkiem .

Postaramy się Wam to wynagrodzić. :)

Jak ktoś ma coś znowu wszczynać o plikach itd, to niech już zachowa to dla siebie . Pisanie jednego i tego samego nic nie da, jak nie chcesz, to nie graj . Ja nie zmuszam. :)

Opublikowano

Wielkim błędem jaki zrobiliście to usunięcie sztabek .

Bardzo dużo graczy jest ZA , przemyślcie to ;)

haha na becie rozmawiałem z pewnym gm'em. Powiedział że drop sztab będzie powiększony, teraz ich nie ma ?! (hahaha) Miały być zmianki powiększone na 200 szt, teraz ich nie ma?! (hahaha) Roski na magię za to nie ma, co mnie dziwi bo i z roskami bmowi nikt nie dorówna :) (hahaha) Jak o 12-15 nie będzie sztab na serwerze to już wychodzę w ogóle z tego działu i idę n serwer który dzisiaj o 12 startuje. Pozdrawiam :) Ale mimo wszystko wierzę że wprowadzą je i wyruszą bez lagów.

Opublikowano

Dobrze że się z nimi dogadaliście nie było sensu ciągnąć tą wojne na której stratny był tylko serwer.

@2xup

haha na becie rozmawiałem z pewnym gm'em. Powiedział że drop sztab będzie powiększony, teraz ich nie ma ?! (hahaha) Miały być zmianki powiększone na 200 szt, teraz ich nie ma?! (hahaha) Roski na magię za to nie ma, co mnie dziwi bo i z roskami bmowi nikt nie dorówna :) (hahaha) Jak o 12-15 nie będzie sztab na serwerze to już wychodzę w ogóle z tego działu i idę n serwer który dzisiaj o 12 startuje. Pozdrawiam :) Ale mimo wszystko wierzę że wprowadzą je i wyruszą bez lagów.

drzwi_004.jpg
@down
Nie mniej niż ty. :*

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

sztabki po co ci sztabki ??? ja do 30lvl mialem okolo 200kk juz

Ze sztabami lepiej. Na 5 lvl'u było 200kk+ ^^ Ja nie lubię mieć z yangami problemów.

Dobrze że się z nimi dogadaliście nie było sensu ciągnąć tą wojne na której stratny był tylko serwer.

@2xup

drzwi_004.jpg

Śmieszny to Ty nie jesteś, lecz żałosny :D

Opublikowano

Ze sztabami lepiej. Na 5 lvl'u było 200kk+ ^^ Ja nie lubię mieć z yangami problemów.

Śmieszny to Ty nie jesteś, lecz żałosny :D

hah chcesz miec jedna strone pelna sztabek?? i po co ci wiecej kasy? na

co ty wydasz ja??? bez jaj, jak bede sztabki to wiez jakie bade ceny???

wtedy to badziesz mial problemy z yangami

Reflink ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...