Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już ma ruszyć, bo po 15 napewno coś znów wypadnie i przełożą na 17, poźniej na 19, następnie na jutro na 12...

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro chcesz to ciągnąć, to moim zdaniem dziecinne jest wchodzenie w dupę każdej administracji serwera, który Ci się spodoba, niedługo kolor skóry zmienisz. Odbij dzieciak i się nie produkuj.

Odbij dzieciak? możesz przetłumaczyć ;)?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

stara strona padla

Padła bo pewnie coś robią. Jakbyś choć raz używał tego hostingu - cba.pl to byś wiedział dlaczego :D

Oby dzisiaj ksiądz nie ddosował bo inaczej nie dam na tace.

edit : działa ale pewnie przez te wasze odświeżanie strona laguje lub po prostu ddosują.

Opublikowano

Skoro chcesz to ciągnąć, to moim zdaniem dziecinne jest wchodzenie w dupę każdej administracji serwera, który Ci się spodoba, niedługo kolor skóry zmienisz. Odbij dzieciak i się nie produkuj.

twój poziom wymowy i argumentów mnie oszołamia. Ale do czego dążysz?

Nick: Zawsze PeS
Gildia: Zawsze OnlySkill (Lider)

Opublikowano

stara strona padla. OK juz dziala

hahahha o japier... jaki zaplon czlowieku wczoraj o 22 do teraz padła wez człowieku zmien dilera albo wgl przestań

Opublikowano

hahahha o japier... jaki zaplon czlowieku wczoraj o 22 do teraz padła wez człowieku zmien dilera albo wgl przestań

Ile już masz % ?

Strona dzisiaj ciągle działała więc widać siedzenie 24/7 przy komputerze Ci nie wychodzi na dobre bo nie potrafisz odróżnić strony działającej od niedziałającej - smutne.

Opublikowano

Ile już masz % ?

Strona dzisiaj ciągle działała więc widać siedzenie 24/7 przy komputerze Ci nie wychodzi na dobre bo nie potrafisz odróżnić strony działającej od niedziałającej - smutne.

Masz rację:> w ogóle pół spamu tutaj piszą ludzie bez mózgu...

Opublikowano

A może nam tak udostępnicie reje?

Nie muszą. Mają czas do 15:00, a rejestracje włączyć to minuta roboty jak nie mniej. Po prostu wyślą przez ftp rejestracja.php i będzie.

Opublikowano

Odbij dzieciak? możesz przetłumaczyć ;)?

Soreczka, ale inteligencją to Ty nie grzeszysz. To znaczy tyle, co przestań się do mnie przypier*alać, prościej tego ująć nie mogłem. :)

Czekamy oczywiście na serwer, wbijamy i gramy.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Pisze na stronie jak wół, że serwer będzie do 15 -.- Ludzie ogarnijcie się i przestańcie spamić... Wszystkie linki są podane, więc nie wiem z czego robicie aferę...

Opublikowano

Soreczka, ale inteligencją to Ty nie grzeszysz. To znaczy tyle, co przestań się do mnie przypier*alać, prościej tego ująć nie mogłem. :)

Czekamy oczywiście na serwer, wbijamy i gramy.

No cóż inteligencja? Twój tekst jest na poziomie 16-latka który nie ukończył Szkoły podstawowej. a skoro nie znasz innych słów, niż jakieś uliczne slangi, to jest mi strasznie przykro. Twoja sygnatura w której prosisz o pisownie Polską, a sam jej nie używasz jest śmieszna. A skoro oczekujesz od kogoś pisania na poziomie, to sam powinieneś tak pisać. Bez odbioru ;)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

O 13 mieli podać dokładną godzinę i co mięso...

Dokładniej to odmiana naszej tzw. "Kiełbasy Wyborczej" Obiecywać każdy umie.

Jak by to powiedziała moja młodsza siostra : "Obiecanki, cacanki a głupiemu radość"

Opublikowano

ArrowS I myślisz, że Twój post coś pomoże? No k***a po co piszecie takie bezsensowne posty? DO 15 MAJĄ CZAS WIĘC ZAMKNIJCIE SIĘ I CZEKAJCIE, A NIE P******LICIE BEZ POTRZEBY ! Dziękuję dobranoc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...