Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sztabki po co ci sztabki ??? ja do 30lvl mialem okolo 200kk juz

To chyba miałeś jakiś inny drop kasy ja ledwo 15kk wydropiłem

Opublikowano

To chyba miałeś jakiś inny drop kasy ja ledwo 15kk wydropiłem

Keleczek to ci się coś musiało pomylić bo ja na 5 poziomie za 2 spoty świń miałem 47 kk.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Jezeli serwer bedzie warty grania to ludzie sie zleca spowrotem.

Dziwi mnie jedynie to ze pisaliscie cos typu " Start pewny o 12, bez zadnych cofek i problemow "

A teraz wszedlem i pisze 12-15, no coz czekam.

Opublikowano

A client'a można już pobrać? , jeżeli tak to proszę o link :)

Serwer super wbije na 100% ;)

i jezeli jest forum i działa to prosze o adres tak samo z ts'em jezeli jest i działa prosiłbym o ip :D!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Serwer & Prezentacja jest naprawdę fajnie zrobiona , ale wiem że ten serwer długo nie postoi , daję mu max tydzień. Ponieważ startowało już parę takich serwerów tzn. Tuor , Azaron etc. i każdy wie jak się skończyło. No ale cóż nic innego i tak nie ma, więc pogram o ile włączą go dziś.

xD 

Opublikowano

Serwer & Prezentacja jest naprawdę fajnie zrobiona , ale wiem że ten serwer długo nie postoi , daję mu max tydzień. Ponieważ startowało już parę takich serwerów tzn. Tuor , Azaron etc. i każdy wie jak się skończyło. No ale cóż nic innego i tak nie ma, więc pogram o ile włączą go dziś.

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty . Nie znasz mnie , więc nie pisz tak. Mi zależy na tym serwerze i będę się starał , aby stał i stał. Pozdrawiam

Edit. Będą. :)

Opublikowano

Keleczek to ci się coś musiało pomylić bo ja na 5 poziomie za 2 spoty świń miałem 47 kk.

tak mnie na 20 lvl nie było stać na buty wiatru które kosztowały 20-25kk bo zabrało tak jak i lvl

Opublikowano

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty . Nie znasz mnie , więc nie pisz tak. Mi zależy na tym serwerze i będę się starał , aby stał i stał. Pozdrawiam

Edit. Będą. :)

I jeszcze jedno pytanie. Jakie ma szansę Wojownik Body z Surą BM skoro z roskami ma małe, a bez? I czy w końcu ustawiliście żeby roski cały czas wchodziły maksymalnie czy to kolejna bajka jaką obiecaliście ?

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie. Jakie ma szansę Wojownik Body z Surą BM skoro z roskami ma małe, a bez? I czy w końcu ustawiliście żeby roski cały czas wchodziły maksymalnie czy to kolejna bajka jaką obiecaliście ?

Roski zostały zmienione , wchodzą maksymalne.

Co do rosek na magię , zaraz będzie ankieta.

Client :

http://www.multiupload.nl/4ISBI5JB0R
Opublikowano

Reje nie dziala ? strona to samo ? czy to tylko mi?

Pisałem strona będzie przed startem.

Panie up.

Co do sztabek, zostały wywalone definitywnie .

Zwój też się większości nie podobał i został z npc usunięty.

Opublikowano

• Jedno co mi się tak bardzo zajebiście podoba to to iż administracja ciągle daje informacje. Są wyrozumiali, robią po prostu serwer dla graczy. Nikogo nie olewają, dbają o serwer. No cóż spotykamy się o 12-15 w jinno :). Pozdrawiam eL4 ! :P Zwoju powrotu statusu nawet w IS nie dajcie -.- Będzie pełno bmów ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...