Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server już umarł.Praktycznie nikt tam nie gra.Administracja do dzisiaj nie wprowadziła nawet głupiego questa na Krwisty kamień w dodatku zauważyłem że mają już wyjebane.Pewnie kasy już trochę zarobili i Im wystarczy ;) Biorą się za reklamę po tak długim okresie od startu :D Głupota.

Przeciez czym starszy server tym mniej ludzi gra, a nie odwrotnie.Coś Wam się pomyliło....

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja powiem tyle na początku serw był ok, ale potem olewka administracji i zapewne nie długo zamkną, nie chcę tu hejtować fajnie się grało dopóki nie co chwilę kanały padają.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Olewka administracji dobre :)

Quest na Krwisty działa

Pozatym pracuje nad tym aby nie padały channele

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Server już umarł.Praktycznie nikt tam nie gra.Administracja do dzisiaj nie wprowadziła nawet głupiego questa na Krwisty kamień w dodatku zauważyłem że mają już wyjebane.Pewnie kasy już trochę zarobili i Im wystarczy ;) Biorą się za reklamę po tak długim okresie od startu :D Głupota.

Przeciez czym starszy server tym mniej ludzi gra, a nie odwrotnie.Coś Wam się pomyliło....

Takie słowa ze strony moderatora? Nie wypada, ale co Tobie moga zrobić bo przecież jesteś modem to możesz pisać "inaczej niż inni" nie? :) Smutne.

Nikt praktycznie nie gra... Hmmm ciekawa teoria, szkoda że nie prawdziwa. Po pierwsze gra te 400+ online. Szału nie ma, staniki nie latają ale da się grać, a liczę że po ostatniej reklamie + planowanej nowej dojdzie więcej osób i zacznie się prawdziwa ciekawa rywalizacja.

Co do Questa z Krwistym działa, ale nie pali mi się do av1. Wolę pochodzić na Ripa i dropnąc pierwszą Trutkę na serwie ;)

"Kasy trochę zarobili..." Zasmucę Cię, ale to nie Santriel i nie robi serwa typowo dla kasy. Oczywiście, to nie Karitas i gdyby serw przynosił straty, to proste że nikt do interesu nie bedzie dokładać, jednak nie po to robi się harda, aby wypuścić na start zarobić i zamknąć. Takie coś to na medium-easy, gdzie na serwie szybko wszystko się osiąga i potem już nikt na IS nie wydaje.

Niestety, reklama była na wielu frontach, ale nie przyniosła pożądanych efektów. Ja jednak dalej głęboko wierzę, że za kilka tygodnii będzie grać tu o wiele więcej graczy. Mówisz, że serwer im starszy tym mniej graczy. A to nie do końca prawda, z tego co pamiętam na początku pando** grało może 500 online, a potem dobiło do paru tysięcy. Na azma** tak samo, skończyłem grę bo było 300-400 online, kilka tygodni potem było 1-1,5k online.

Jak się chce to się da, teraz mają problem z padającymi channelami, ale pracują nad tym ciągle.

Tak więc podsumowując, Glinko bardzo bym Cię prosił abyś nie puszczała hejta, bo nie przystoi moderatorowi :) Pozdrawiam Cię serdecznie <3

Opublikowano

Takie słowa ze strony moderatora? Nie wypada, ale co Tobie moga zrobić bo przecież jesteś modem to możesz pisać "inaczej niż inni" nie? :) Smutne.

Nikt praktycznie nie gra... Hmmm ciekawa teoria, szkoda że nie prawdziwa. Po pierwsze gra te 400+ online. Szału nie ma, staniki nie latają ale da się grać, a liczę że po ostatniej reklamie + planowanej nowej dojdzie więcej osób i zacznie się prawdziwa ciekawa rywalizacja.

Co do Questa z Krwistym działa, ale nie pali mi się do av1. Wolę pochodzić na Ripa i dropnąc pierwszą Trutkę na serwie ;)

"Kasy trochę zarobili..." Zasmucę Cię, ale to nie Santriel i nie robi serwa typowo dla kasy. Oczywiście, to nie Karitas i gdyby serw przynosił straty, to proste że nikt do interesu nie bedzie dokładać, jednak nie po to robi się harda, aby wypuścić na start zarobić i zamknąć. Takie coś to na medium-easy, gdzie na serwie szybko wszystko się osiąga i potem już nikt na IS nie wydaje.

Niestety, reklama była na wielu frontach, ale nie przyniosła pożądanych efektów. Ja jednak dalej głęboko wierzę, że za kilka tygodnii będzie grać tu o wiele więcej graczy. Mówisz, że serwer im starszy tym mniej graczy. A to nie do końca prawda, z tego co pamiętam na początku pando** grało może 500 online, a potem dobiło do paru tysięcy. Na azma** tak samo, skończyłem grę bo było 300-400 online, kilka tygodni potem było 1-1,5k online.

Jak się chce to się da, teraz mają problem z padającymi channelami, ale pracują nad tym ciągle.

Tak więc podsumowując, Glinko bardzo bym Cię prosił abyś nie puszczała hejta, bo nie przystoi moderatorowi :) Pozdrawiam Cię serdecznie <3

Czyli że jeżeli mam Moderatora MPC muszę pisać kłamstwa ? Przegrałem ok 5k min na tym serverze więc nie wmówisz mi że białe jest czarne ,a czarne jest białe :D

Tam 500 osób online nie ma .Może był ,ale tuż po starcie.Teraz więcej jest tam sklepów niż graczy .

Co do twojej osoby nawet nie skomentuje.Sam groziłeś mi banem konta jeżeli nie sprzedam Ci tarczy +9 bo chciałem sprzedać konto za doładowanie do Plusa ;)

Opublikowano

Czyli że jeżeli mam Moderatora MPC muszę pisać kłamstwa ? Przegrałem ok 5k min na tym serverze więc nie wmówisz mi że białe jest czarne ,a czarne jest białe :D

Tam 500 osób online nie ma .Może był ,ale tuż po starcie.Teraz więcej jest tam sklepów niż graczy .

Co do twojej osoby nawet nie skomentuje.Sam groziłeś mi banem konta jeżeli nie sprzedam Ci tarczy +9 bo chciałem sprzedać konto za doładowanie do Plusa ;)

Nie groziłem Ci banem ode mnie, bo ja nie mam takiej mocy. Jestem zwykłym graczem. Pisałem tylko, że sprzedawanie kont za PLN i inne środki pieniężne nieprzynoszące zysków serwerowi jest zabronione według regulaminu.

Myślę, że jeszcze tu wrócisz w najbliższym czasie, ale zobaczymy ;)

Kłamac nie masz, ale hejtować też nie, co robiłeś skutecznie. Koniec tematu bo robi się spam, ktorego chyba nie chcemy? :)

Opublikowano

Problem z Channelami został naprawiony

W tym tygodniu trochę poprawimy rzeczy i dodamy i ruszamy z reklamą

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Warto grać na serwerze nie padnie?? Bo różne słychać opinie.

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Warto grać na serwerze nie padnie?? Bo różne słychać opinie.

Na pewno nie padnie, powiem Ci tak. Na 99% niedługo będzie reklama na kanale 20k+ subów tylko Prezes chce ogarnąć all, wprowadzić małe poprawki tak żeby przygotować serwa na 100% na większą ilość osób. Bez pośpiechu teraz gra te 400 online i nie spada więc jak dla mnie jest ok przynajmniej nie ma napchanych ludzi wszędzie, a jak przyjdą to niech się cisną po 20 na 1 spocie na BO :D

Możesz śmiało grać na pewno serw nie padnie, znam HA i wiem, że nie odpuszca tego projektu

Opublikowano

Na pewno nie padnie, powiem Ci tak. Na 99% niedługo będzie reklama na kanale 20k+ subów tylko Prezes chce ogarnąć all, wprowadzić małe poprawki tak żeby przygotować serwa na 100% na większą ilość osób. Bez pośpiechu teraz gra te 400 online i nie spada więc jak dla mnie jest ok przynajmniej nie ma napchanych ludzi wszędzie, a jak przyjdą to niech się cisną po 20 na 1 spocie na BO :D

Możesz śmiało grać na pewno serw nie padnie, znam HA i wiem, że nie odpuszca tego projektu

To że nie gra aż tak dużo osób to dobrze, bo są serwery, np.Pando**, czy Xeno* i tam kur*a coś dropnąć wyexpić to jest masakra.

Jednak zastanawia mnie że nawet mod hejtuje więc co się dziwić że pewności nie mam. Poza tym ostatnio wypuściłem na pewnego priva trochę kasy i upadł a chce grać na dłużej :)

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

To że nie gra aż tak dużo osób to dobrze, bo są serwery, np.Pando**, czy Xeno* i tam kur*a coś dropnąć wyexpić to jest masakra.

Jednak zastanawia mnie że nawet mod hejtuje więc co się dziwić że pewności nie mam. Poza tym ostatnio wypuściłem na pewnego priva trochę kasy i upadł a chce grać na dłużej :)

Ja mogę Cię zapewnić, że serw nie padnie, a jak padnie to mnie scigaj :D

Na pewno to nie jest tak, że jak się nie układa to odpuszczają sprawę :) Jak mówiłem znam HA i na pewno nie da sobie zamknąć serwa.

Opublikowano

Z biegiem czasu tak spokojnie dziś może już uporamy się z channelami i ruszamy z reklamą

Z reklama sie rusza tudzien przezd startem a nie po starcie gdzie tracicie graczy :))

Po za tym i tak nie bedziecie utrzymywac tego serwa bo za drogo bym wam wyszlo oplacanie go na miesiac przy takiej ilosci " Ludzi"

Opublikowano

Up. Wydaje mi się, że nie masz racji. Wiele osób wysłało jakieś pieniądze. Graczy jak dla mnie przybywa z dnia na dzień. Fakt faktem mogło by być 2x tyle. Wtedy serwer by był doskonały. Mimo wszystko polecam;)

Opublikowano

Z reklama sie rusza tudzien przezd startem a nie po starcie gdzie tracicie graczy :))

Po za tym i tak nie bedziecie utrzymywac tego serwa bo za drogo bym wam wyszlo oplacanie go na miesiac przy takiej ilosci " Ludzi"

Na pewno nie będzie tak, że braknie kasy na utrzymanie serwa. Spokojna Twoja rozczochrana :)

Prezka 10/10

Podejrzewam ,że serwer nie taki kolorowy już :)

Wydaje sie byc ciekawy, jednak nie wbije :D

Skoro Ci się podoba to wbij i sprawdź, może zostaniesz na dłużej :)

Serwer aktualnie OFFline, będzie niedługo ON jak przyjdzie któryś z HA i odpali. Ja sam nie wiem dokładnie co się stalo bo oglądałem naszego Lewego miażdżącego Real! :D

Opublikowano

Serwer w porządku ?

Co o nim myślicie ?

W jak najlepszym porządku.

Co myślę ? Myślę, iż serwer jest na dłuższą metę. Graczy jest średnio na jeża - nie ma co oszukiwać, lecz Administracja wciąż coś robi. Bugi? Hmm raczej nie ma :P

Średnia ilość graczy a handel? Nie ma z tym problemu, sklepy przeważnie stoją na ch1 m1 JINNO - jest ich naprawdę sporo. Poza tym mamy wspólny czat.

Eventy - i tu moim zdaniem jest problem - jest ich za mało! Co tydzień odbywa się OX a co 2 tygodnie ZUO (jeśli dobrze się orientuje). Jest sporo zabaw, które można przeprowadzić na serwerze :)

Serwer polecam dla osób, które urwały się z PLa, szukają czegoś stabilnego i ciekawego. Zapraszam.

Opublikowano

Ostatni raz proszę o linki w code i usunięcie wszelkich linków do forum i TS'a.

Czas do 20:00.

Wybacz mi, nie widziałem Twojej prośby. Już usunąłem adres forum i TS'a, ale Linki dodam jutro. Po prostu muszę pilnie wyjśc z domu i nie mogę tego zrobić - proszę Cię o zrozumienie. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...